Професионални серии за коса- тема 154

• 65 215
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Ами за мен изборът ти е повече от добър само,че вземи балсама Extentioniste не маската и задължително термикът. Шампоанът аз не го харесвам никак,но си има фенове в темата.

Серията, чието олио коментирах в предния си пост HUILE D’ETOILE  също би ти харесала.  Хидратиращо действие като цяло,но без да клепва косата. Има си жилавост и еластичност. Шампоана е богат,разплитащ,маската е изключително кондиционираща,а олио финишът дава финалния щрих. За талива здрави сравнително коси серията би била абсолютно достатъчна за дългосрочна употреба самостоятелно.

# 736
Благодаря , ще го поръчам и него да пробвам, а инъче съм си поръчала и на Marrakesh Endz серума

# 737
И има код 22free за Медавита, използвай го, за да ти падне крайната цена!
Благодаря , ще го поръчам и него да пробвам, а инъче съм си поръчала и на Marrakesh Endz серума

# 738
krystall, до кога важи кодът за намаление за Медавита?

# 739
И утре включително! Simple Smile

# 740
Здравейте ,
Може ли да ми препоръчате изглаждаща серия за коса?
Косата ми е на вълни долните пластове,все едно съм я правила с ретро преса ,а най-горния е прав .
Изправям я и ползвам ампулата на Goldwell  и много по-лесно се оформя .
Сега мисля да включа шампоан и маска ,но не знам на коя марка да се спра.
Гледах на Керастаз дисциплин ,Маракеш и сега има някаква нова серия на Олиосета.
Бях ползвала Олиосета за блясък мисля ,нещо не се разбрах с нея и я подарих.

# 741

Може ли да дадете линк към ампулата? Ще се радвам, ако някой препоръча продукт, с който косата се изправя по- лесно и по- сполучливо. Изправям с четка и сешоар, а косата ми е чуплива към къдрава и не се изправя лесно, ползвам най- високата степен на температура.

# 742

Може ли да дадете линк към ампулата? Ще се радвам, ако някой препоръча продукт, с който косата се изправя по- лесно и по- сполучливо. Изправям с четка и сешоар, а косата ми е чуплива към къдрава и не се изправя лесно, ползвам най- високата степен на температура.

https://www.arlen.bg/product/15816/ampula-serum-za-izglazhdane-n … g-serum-18ml.html
Обаче в момента я нямат налична .
Само в комплект ги има.

# 743
А за колко пъти стига една ампула?

# 744
Здравейте, в търсене съм на по-силнички протеинови продукти, спряла съм се на redken и joico, но не съм сигурна кои серии са най-подходящи. Приемам и препоръки за други марки. Благодаря!

# 745
Момичета, предстои ми боядисване (вероятно с изсветляване, но още не съм сигурна) и ми се иска да приложа Вашите протоколи преди и след. Моля за пояснение:

- Колко време преди боядисването започвам стабилно с протеини, тоест колко измивания? То колко да е стабилно де, имам 2-минутния на Афоджи, твърдо протеинова серия нямам, да взимам ли?

- И колко измивания след боядисването да залагам само на хидратация?

Междувременно съм в търсене и на готин обгрижващ финиш (за фина и права коса), имам сметаната на Милшкейк, доста е фън за използване, но не съм убедена, че прави нещо особено Smiley

Поръчах Трийтмънт със салицилова киселина на The Inkey list, мисля да го използвам в ролята на ДПШ, като си мисля, че ще е по-щадящо към дължините. Нямам особен build up, според мен, тъй като спрях да използвам сух шампоан, а останалите продукти за корен са все серуми против косопад и т.н., но със сигурност е полезно скалпът да се почиства основно регулярно.

# 746
Здравейте, в търсене съм на по-силнички протеинови продукти, спряла съм се на redken и joico, но не съм сигурна кои серии са най-подходящи. Приемам и препоръки за други марки. Благодаря!
Редкен Екстрийм и Джойко К пак са им протеиновите серии. Аз на Керастаз харесвам Архитект, протеинови са и Терапист и Денсифик. Зависи колко силен протеин търпи косата ви. Моята харесва протеин, но Архитект е по- добре от Терапист, а Терапист по описание е по- хард. Редкен Екстрийм балсам пробвах веднъж от отливка и много ми харесва. Джойко не съм ползвала.
#bambinnah аз правя три поредни протеинови протокола преди боядисване и един силно хидратиращ след, но моята коса си пада повече по протеин и така съм я усетила. Не знам дали ще работи за твоята. Опиши я.
Момичета, има ли някой опит да направи нова тема, ще ни заключат тази?. Аз нямам идея как.

# 747
А за колко пъти стига една ампула?
Не съм засичала, честно.
Но за над 6-7 може би измивания ,за тънка коса 3 пръста под раменете.

Хващам ,разделям на  кичури косата и накапвам.
След това я разресвам ,да се разнесе навсякъде ампулата.

# 748
Здравейте,  някоя от вас да е използвала к18 ?

# 749
20% отстъпка с код APRIL20  в ЗР Hug (за над 150 лева).

Скрит текст:
Добре, че изчаках един ден с моята поръчка Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт