Професионални серии за коса- тема 154

• 66 207
  • 761
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте! 🌹🥀
Виждам, че в този сайт има дооста намалени продукти.
https://www.xpertbeauty.bg/terapia-za-kosa-chi-color-lock-946ml
Въпроса е, оригинални ли са продуктите?
Някой поръчвал ли е от тук?
Благодаря!

# 451
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но тъй като е свързан с косата, ще питам. Simple Smile
Търся си хубава четка за тънка, фина и права коса. Дължината засега е малко под раменете, но мисля да я увеличавам.
Гледах марката IKOO в Златна рибка, но нищо не ми говори.
Ще се радвам на мнения и препоръки? 😊

# 452
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но тъй като е свързан с косата, ще питам. Simple Smile
Търся си хубава четка за тънка, фина и права коса. Дължината засега е малко под раменете, но мисля да я увеличавам.
Гледах марката IKOO в Златна рибка, но нищо не ми говори.
Ще се радвам на мнения и препоръки? 😊

Имам на ikoo малкият размер с капачето. Четката е страхотна. Разплита без проблем и не скубе. Препоръчвам я.

# 453
Благодаря, въздържах се.
А това ли е аналогът на капките на Оуей: https://www.arlen.bg/product/16555/naturalen-serum-za-tsaftyasht … complex-50ml.html
Да, това са, но явно са ги изкупили…с тази цена на оригинала Flushed .
Иначе гледам са с -20% Oway в Арлен (пуснали са ги все пак).

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 08:06 от Tabata:)

# 454
Здравейте! 🌹🥀
Виждам, че в този сайт има дооста намалени продукти.
https://www.xpertbeauty.bg/terapia-za-kosa-chi-color-lock-946ml
Въпроса е, оригинални ли са продуктите?
Някой поръчвал ли е от тук?
Благодаря!
Аз съм поръчвала два-три пъти. Последния път обаче попаднах на фалшив Olaplex 3, добре че една съфорумка ме светна, че щом няма QR Code вероятно не е оригинален. След тази случка няма да си поръчам повече от тях, пък дори да нямат проблем с другите продукти.

# 455
Има доста пострадали съфорумки от некоректното отношение на този сайт.

# 456
Четката Ико е много добра.

# 457
Има ли още желаещи да си поделим?

# 458
Има ли още желаещи да си поделим?

Ако разясниш какво е? Може и на лс.

# 459
Предлагат ми шампоан на Davines против пърхот 1000 мл. Но количеството е голямо за мен. Ако някой има интерес, може да си го разделим.

# 460
Момичета , някоя да е ползвала ампулите от серията Genesis  на Керастаз? Почти нищо не пускат , направо ми е мъка да ги показвам ...

# 461
  • Варна
Здравейте прекрасни дами, честит празник!:hibiscus:
   Отдавна не съм се включвала. Вчера отрязаха косата си при нова фризьорка. 2 часа и отгоре си игра с цъфтежи, разпитва ме кое как правя, намали я до раменете. Напоследък имаше косопад, накъсване, изкарах в рамките на 45 дни 2 пъти Ковид. Върнах се на работа, по 7 часа с шапка на главата в операционната. Доста ми обясняваше как да мия, от до.
  Пълна каша направих с тия шампоани, мазила, та може и за това тотално да я скапах тази коса + всички останали фактори.
  По съвет на фризьорката разреждане на шампоан (70:30), да слагам маска на всяко миене. Някак тр да спра с навика си години наред да мокря, разделям на големи кичури и мачкам за къдрици. Хич не мога да си свикна, не стига че къса ми и с някакви никакви къдрици. Трябваше да махна максимално, защото имах на 10-15 см късо с ужасни цъфтежи, тотално изтъняла долу. Не съм боядисвана досега.
   Понеже гоня и растеж, ще се огранича до доизразходването на Rene , после мисля да продължа със Specifiq bain prevention на Kerastase. Като маска разполагам с Genesis reconstructor, незнам дали е редно на всяко миене?
Съветва зигзаговидно нанасяне отзад напред на шампоана.
   Препоръчва ми пиене на някакви водорасли на Аквасорс, някой да е пробвал? Не пия често вода, нещо което тр да се коригира. Откъм храна-разнообразно!
  От Architect нещо не действаш добре,сякаш пресушаваше.
  Къса и с никакви къдрици, ужас, тънка, рядка.. Разхвърчана, направи ми кератинотерапия. Незнам и каква прическа да си правя.. Години наред съм с коса до гърдите.
   Според нея няма нужда от ампули, след месец пак да я посетя и препоръки според състоянието на косата. Въпроса е, че основно тр да се огранича в ползването на нещо конкретно, а аз й изброих поне 4 редувани тия 2 мес +. Скалпа е здрав!
   Преди време вие ми препоръчахте каъо нещо леко Olioseta за блясък. На мен ми се струва, че блясък й липсва, мека е на допир. А тази серия филър и протеин дали би била подходяща за тоя явно не много здрав цепещ се косъм? Благодаря.
Незнам как вървят цените, уж обикновено салонче - 70лв.

# 462
Dessy1988,
Може да редуваш маската Genesis с балсама от серията.
А и да добавиш тази маска от същата линия на Ш, който ползваш и която е ок да се нанася и на скалпа включително:

Подходящ би бил и този балсам:

# 463
Честит празник, дами Flowers Tulip

От мен днес малко работещи протоколи, от които в последно време съм доволна:
1. Балсам Joico defy damage за измиване на маслена маска преди шампоан - даже и леко се пени, става за co-wash и много добре сваля маслата. И с други балсами съм тествала, но с този най-добре става.
2. Стамиген ампула - прави ми смотана косата, с каквото и да я отмия, но със серията на Напура с кератин не е така. Получава се приличен обем и плътност.
3. Започнах да си разреждам и аз шампоаните с вода в купичка преди нанасяне и съм безкрайно доволна от тази практика, по-лесно сапунисвам корените и щадя дължините.
4. От време на време си смесвам Ш с маска или hmilk така става 2 в 1. Правя го с продукти на Oway и работи идеално за мен, въпреки че съм с тънка коса. Често ми липсват протеини в Ш, които имам и така успявам да си ги балансирам. С моята къса коса все не мога да си уцеля от къде и колко да слагам Б или М след шампоана.

Ще похваля набързо и един малко коментиран, но добър и относително бюджетен продукт за скалп, който ползвам от около 3 месеца - Simply zen https://www.arlen.bg/product/5720/losion-za-skalp-za-stimulirane … lotion-100ml.html
Има в състава си много ЕМ и е изчистен. Според мен става като алтернатива на значително по-скъпият лосион на Медавита и не с кошмарната миризма на ампулите на Напура, които мен ме трепят...не мога да ги издържа. Не омазнява, има загряващо действие и стига за дълго, имам за поне още месец.

# 464
Честит празник, дами! Бъдете прекрасни, обичани, здрави и щастливи! 🌺
Имам питане. Тези от вас, които сте с чупливи, къдрави и въобще неправи коси, когато ходите на фризьор с изправена коса, фризьорът изпраща ли ви с изправена коса или ви оставя да си ходите като кошница?
 Днес имах час при топ коафьора в наше село, през цялото време ми обясняваше къде е учил при най-добрите в бранша и едва ли не колко е велик. Изми ми косата, не каза с какво, като го почитах. Обясни ми, че този шампоан хидратирал косъма. Та след това ме подстрига и ми изсуши косата с Парлукса си, без изобщо да сложи някакъв финиш или термозащита Thinking и ме изпрати да си ходя по живо, по здраво. Та аз ли нещо не съм в час или това не е ок?

Общи условия

Активация на акаунт