Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 947
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • В страната на мечтите.
Момичета, не знам дали ме помните, защото доста отдавна не съм писала при вас след един неприятен за мен спор. Но сега след една година при вас искам да ви покажа, че и на мен май ми се усмихна щастието.

Снимала съм го преди да изсъхне, защото не успях да повярвам, че има чертичка. Имам 3 дни до М и мисля че чертчката е добра за този срок. Казах на ММ веднага, защото не успях да изчакам и той вече няколко пъти ме пита дали наистина съм бременна 🤣

# 646
Трополинка, хубави чертички! Тихичко честито и до пухкави финал Simple Smile

# 647
Трополинка, чудесна новина, честито! Спокойна и приятна бременност ти пожелавам!

# 648
Дени, съжалявам! Все пак стискам палци до последно!

Трополинка, честито! Чертичките са си хубави и видими! Heart Eyes

Аз да си кажа, че съм си Лютичето де, но с нов профил по неволя.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:35 от Лютиче 2.0

# 649
Трополинке, как да не те помним! Честито и до финал!

# 650
  • София
Трополинка, честито!
Рапорт от моят преглед: независимо от ниската стойност на антимюлеровият хормон докторката вижда шанс за естествено случване на нещата - от левият яйчник, че има повече фоликули - измери един 12мм - проднозира О след около 5-6 дена.
Съветва ни да действаме естествено не повече от 6 месеца и след това да се насочим към репродуктивна.
Одобри добавките, каза да пия витамините поне месец-два и тогава да ги пусна контролно.

# 651
  • Замък сред облаците
Честито и от мен! Понеже прочетох за мангото.... да ти кажа няма общо с двете чертички Simple Smile

# 652
Аз май скоро на никой не съм честитила, ама да видиш, че не съм дявола от ада (или пък съм?!) на теб специално ще ти честитя чертичките. Simple Smile

# 653
  • В страната на мечтите.
Честито и от мен! Понеже прочетох за мангото.... да ти кажа няма общо с двете чертички Simple Smile

Хаха, от тази групичка явно си имаме агенти навсякъде 🤣 не знам как ще си предодолея неистовото желание да изям едно манго 🤣🤣🤣

# 654
Трополинка, честито. 😍😍🤗🤗

# 655
Трополинка, честито!!
Дени, съжалявам и стискам палци за положителни новини!
Стискам палци на всички нечакащи!

# 656
Трополинка тихичко честито и на теб!Здраво бебе и до пухкав финал.🤞🍀

# 657
  • Замък сред облаците

Хаха, от тази групичка явно си имаме агенти навсякъде 🤣 не знам как ще си предодолея неистовото желание да изям едно манго 🤣🤣🤣

Лесно - като ти кажа, че една остра алергична реакция може да е причина за ... загуба. Така че внимателно с алергиите и виж по темите хубаво инфо за всякакви забранени през бременността храни и напитки Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 17:33 от АА

# 658
Трополинка, честито! Лека и успешна бременност Simple Smile

# 659
  • На изток от Ада
Трополинка, честито, аз съм те чела, понеже преди да пиша прочетох 2 теми и малко.
Дени съжалявам!
При мен няма ново чака ми друго изследване март, Мм да иде на док за СГ и тъй. Снощи пак му гледах СГ, общо взето всичко е зле.

Общи условия

Активация на акаунт