Съчувстам на тази жена страшно много. Но и се питам дали трябваше да поема риска четвъртото раждане да бъде по естествен път. Дали нямаше да е по-добре раждането да бъде чрез планувано секцио. Какво точно предизвика фаталния край? Имаше ли някакви индикации за проблеми с раждането.
В случая адекватно е, че специалистите са успели да спасят матката.
Познаваме ли се?
Откъде знаете кое подред е раждането ми?
И всички въпроси, които задавате бяха отговорени и бях с уверението, че няма да има проблем.
И не, нямах противопоказания! Тялото ми беше здраво и бебето ми беше с най-високите възможно показатели!
Както казах няколко пъти повторих в разговорите си : Не всичко е на всяка цена! Доверявам ви се, вие знаете по-добре от мен. Правим точно това, което кажете!
Индикации е имало разбира се, ама като съм оставена сама аз ли да си ги видя или мъжа ми?
И да, добре, че Хафузова ме е шила/свъшност да ме шили 3-4 доктора и са се редували/. Благодарение на нея и другите имам матка. Обаче това не прави смъртта на бебето ми изпадаща от картинката!!!
И не, няма адекватност в ситуацията изобщо. Имам късмет, че съм оцеляла.
Повярвайте ми, мното далеч съм от мисълта да изказвам някакъв вид критика. Думите са излишни.
p.s., изчитайки темата, понеже прочетох че споделятe, че сте раждала и в Токуда, останах с това впечатление.