Раждане в АГ болница ''Свети Лазар''- тема 2

• 52 871
  • 623
  •   1
Отговори
# 615
Имат си анестезиолози, но все пак са малка болница и обръщат повече внимание на пациентите. Аз съм раждала март и края на август и в двата им бяха натоварени периоди и нищо не ми е липсвало, назад в темата съм споделя за ражданията ми. За Токуда, Надежда, Щерев има къде къде повече негативни мнения и като сме си обсъждали в месечните групи с другите мами пак имаше доста скандални неща от към родилна и следродилна грижа. Отделно че бащата в Св Лазар може да е до теб, което за мен и при двете ми раждания ми беше важно. Избери си лекар, на който да имаш доверие, от там насетне базата. Успех 🍀

така е, супер много подкрепят присъствието на партньра по време на раждане и след това. Аз във времето съм си счупила устата да обяснавам, че анестезиолози и неонатология има.

# 616
Аз също много се бях притеснила най-вече за неонатологията, понеже ми бяха казали, че няма. Напротив има, но е ниво 2 както на повечето места и човек сам трябва да си прецени в ситуация Х или У как да процедира.

По принцип имат лекари и анестезиолози, които са дежурни и идват за 15-20 минути.
Все още малко се притеснявам, но отношението на екипът е на ниво, та за момента съм се насочила натам да раждам. Чета къде-къде по-гадни неща за Софиямед ако трябва да бъда честна, където първоначално се бях насочила.

За Токуда нямам наблюдения, за Вита знам, че са с неонатология ниво 2 също.

# 617
За секцио - Димитров. Прекрасен ! Раждах при него още докато беше в Токуда, лекар, на който може да се разчита, човечност и професионализъм.

# 618
За секцио - Димитров. Прекрасен ! Раждах при него още докато беше в Токуда, лекар, на който може да се разчита, човечност и професионализъм.

Знам, че е светило в оперативната гинекология и с денталната морфология. Трудно може да сбъркате с лекар в тази болница.

# 619
Момичета, може ли някоя да каже колко пари е капарото, интересува ме по цените след нова година. Нормално раждане с екипа на Олга Дукат, но ако ми кажете какъв % се плаща също ще ми е от полза.
Мерси предварително

# 620
Миналата година капарото беше 1000лв при Ла вита нова. Приемаш карта и в брой. Тази година може би е 500евро. Не казаха да има фиксиран процент.

Момичета, може ли някоя да каже колко пари е капарото, интересува ме по цените след нова година. Нормално раждане с екипа на Олга Дукат, но ако ми кажете какъв % се плаща също ще ми е от полза.
Мерси предварително

# 621
Цените са обявени в сайта, ако имате въпроси , през май имат няколко дати за отворени врати.
https://lazar-hospital.com/razhdane/ceni/

# 622
Цените са обявени в сайта, ако имате въпроси , през май имат няколко дати за отворени врати.

Не видях да е упоменато капарото, но говорих с Олга и каза около 500€ ако на някоя друга дама й е важно.

# 623

Не видях да е упоменато капарото, но говорих с Олга и каза около 500€ ако на някоя друга дама й е важно.

Значи няма промяна в цените, което е супер, защото навсякъде са скочили драстично. В добри ръце ще сте. Знам, че с Олга работи и Крум Попов вече и екипът им расте, за да смогват.

Общи условия

Активация на акаунт