КАУФЛАНД - тема 54

• 50 077
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Искам и аз такива сутиени, че съм бременна и си карам с един от Л.
Ако някой види в Бургас да пише.
В TerraNova на Пиротска има такива за 9,99лв. намалени от 23,99лв. - сиви, черни и лилави. Аз ползвам такива, че не обичам с банели, все ми ръбят. Може да ги има и по другите им магазини, но за там гарантирам и бельото им беше намалено на 4.99лв.

# 241
  • София
Не мога да се сетя къде на Пиротска има Кауфланд!?

# 242
TerraNova😉

# 243
Писах, че в ТеrraNova има такива сутиени  на 9,99лв., ако някой търси, а не намира в Кауфланд Simple Smile

# 244
Благодаря, Amiamo, този ще взема. Наистина трябва да е добър, щом е 99 % ацетон. Дано не е прекалено агресивен за ноктите.

# 245
  • София
Благодаря, Amiamo, този ще взема. Наистина трябва да е добър, щом е 99 % ацетон. Дано не е прекалено агресивен за ноктите.

Само веднъж съм го ползвала, добре почиства. Не се отрази зле на ноктите  За редовно ползване, чака ред  Simple Smile Но преди време в лаковата тема беше хит и много препоръчван.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:02 от Amiamo

# 246
Соул, аз имам и чист ацетон, но от известно време използвам безацетонови лакочистители. Вършат ми работа /само този тип помпичка, както споделих преди време, не е моето нещо/.🙂

# 247
Ацетоновите агресивни ли ти идват?

# 248
За мен не, обаче за гел базата с накисване с която си изграждам или укрепвам ноктите- да...🙂 Отлепват се крайчетата. 😄

# 249
Тази вечер към 18 часа при цветята беше нещо невероятно..
Мини рози по 0.49 саксията, циклами по 3.67, ранункулус жълт страхотен по 1.60, орхидеи по 1.99 и още едно рязан цвят на орхидея, пише букет цимбидиум от 6.99 на 0.86 ст.
Чудя се утре сутринта дали ще стоят, ако не се продадат до края на работното време.
Имаше червени картофи по 0.30 ст кг, но докато стигна до каса станаха по 0.24 ст.
За салата ги взех, пишеше подходящи за печене и варене.

# 250
  • София
Служители на Кауфланд днес ми казаха, че много цветя са получили, но утре ще ги пускат.

# 251
Ще ги пускат, но на редовни цени. Това намаление сигурно е на валентинската партида.

# 252
Ехххх мечтая си за точно такова намаление,но при нас едва ли ще има. Утре сигурно ще ходя,дано намеря нещо интересно.

# 253
Оо и аз искам да се докопам до евтини цветя 😀.
Вчера си взех от луковиците от миналата седмица. Повечето не ми допаднаха и взех само фрезии,но имаше само едно пакетче.Исками се да заредят пак,бяха много евтини.

# 254
Да,моята приятелка ходи и си е взела гладиоли и не знам какво още. И ме е яд,щото пихме кафе и тя ми предложи да идем,а мен ме домързя и се прибрах. После като ми каза,какво си е купила,щях да си изям ушаците.

Общи условия

Активация на акаунт