КАУФЛАНД - тема 54

• 49 958
  • 766
  •   1
Отговори
# 540

Лютеницата Брей хубава ли е?
Аз харесвам тази без кимиона

# 541
Касеролата ползвам за кремчета разни,  за торта и т. н., грис в момента често правя на малкия, сосове също, а също и Чай като пиех повечко си го проготвях в касеролката 🙂
Направих сравнението с моята ютия Тефал,  по марка.
И с уточнение и намек 😉, че преди 5 год струваше толкова, сега като са излязли още 100 модела,  може да и е паднала и цената...
А и да не забравяме, че всъщност въпросната ютия е на ПРОМОЦИЯ ..
РЕАЛНО струва 60 лв.  😉

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 09:22 от Sofi_to

# 542
Взех тази прахосмукачка на Айко и я върнах не дърпа изобщо,  за килими да не говоря . Баба също я взе и изгоря върнахме я и я пратиха на ремонт после я върнаха ремонтирана и все още чисти с нея от време на време . Сега се съм хвърлила око на Ровус аз имам Виктор Вак но ми е малко тежка за бързо чистене иначе е перфектна , за това ще взема и тази все пак е на същата марка и се предполага че ще е добра ако ли не ще я върна

# 543

Лютеницата Брей хубава ли е?
Аз харесвам тази без кимиона

Още един положителен глас - много е хубава.

# 544
  • София
Скрит текст:
Здравейте, искам да попитам дали някой е купил тази тоалетна вода и дали е хубава?Майка ми реши да ми я подари за 8 март,но за съжаление мога да си я получа чак лятото, благодаря.

купих си я днес - много ми харесва, леко цитрусов аромат, не знам колко ще  е трайна, но определено е приятна.

На кой парфюм е реплика?

# 545
Таблетките за съдомиялна на Кауфланд пробвали ли сте ги, стават ли?

# 546
  • СОФИЯ
Според мен стават. Този път ще взема прах, че предпочитам да дозирам.

# 547
Взех тази прахосмукачка на Айко и я върнах не дърпа изобщо,  за килими да не говоря . Баба също я взе и изгоря върнахме я и я пратиха на ремонт после я върнаха ремонтирана и все още чисти с нея от време на време . Сега се съм хвърлила око на Ровус аз имам Виктор Вак но ми е малко тежка за бързо чистене иначе е перфектна , за това ще взема и тази все пак е на същата марка и се предполага че ще е добра ако ли не ще я върна
Ние я имаме Ровус, от килими не дърпа. 😉 От останалите настилки бива (майка ми я ползва, аз не съм), но майка ми се потриса, когато трябва да чисти филтъра...Иначе може да се използва и като ръчна прахосмукачка с кабел.

# 548
Ха сега се разколебах .... май ще си карам с Викторчето.. Sleepy
Взех тази прахосмукачка на Айко и я върнах не дърпа изобщо,  за килими да не говоря . Баба също я взе и изгоря върнахме я и я пратиха на ремонт после я върнаха ремонтирана и все още чисти с нея от време на време . Сега се съм хвърлила око на Ровус аз имам Виктор Вак но ми е малко тежка за бързо чистене иначе е перфектна , за това ще взема и тази все пак е на същата марка и се предполага че ще е добра ако ли не ще я върна
Ние я имаме Ровус, от килими не дърпа. 😉 От останалите настилки бива (майка ми я ползва, аз не съм), но майка ми се потриса, когато трябва да чисти филтъра...Иначе може да се използва и като ръчна прахосмукачка с кабел.

# 549
Отдавна не съм пазарувала храна,цената на маслото наистина ли е 10 лева?Или печатна грешка?

# 550
Маслото много отдавна поскъпна. Не знам редовни цени, може и 10 да е. На промоция е около 4.
Но пък свински бут има евтин, 4,79.

# 551
В брошурата на Кауфланд е 10 лева.

# 552
В брошурата на Кауфланд е 10 лева.

А нещо - грамаж?

# 553
Френските масла са около 10 за 250 гр. Другите около 7

# 554
  • Бургас
При нас днес нямаше нито пилешко филе,нито парти бутчета.
Вече подминавам щанда с масло,......скъпо ми е много.

Общи условия

Активация на акаунт