КАУФЛАНД - тема 54

• 49 931
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
И при нас имаше по много от всички нехранителни промоции на - 50%...
Аз исках тенджера, обаче добре, че отворих..
Не беше дебела,  като касеролата дето си имам..
А беше като Тиганите серия Марбъл  дето бяха преди на -50%
И се отказах..

# 631
  • На изток от Ада
Може да има в някои магазини, но предполагам са до изчерпване, за инката...
И сега ще я има ли някой ден? Като вземат да отговарят толкова важно.

# 632
Наси, явно и те не знаят. Но все пак, не ми казаха твърдо и, че няма да има инка...
Соул, ако става въпрос за напитката тип инка, може би просто не им излиза като налична в системата. 🤔 Или имат предвид, че на местата, където все още има останали количества, са до изчерпване...За мен няма разлика, защото явно точно сега няма да заредят нови количества  нито в моя, нито в друг филиал в града ми.
Софи, тези тенджери обикновено не са така дебели, както тиганите и касеролите. Този път не съм ги разглеждала де. Мисля, че дебелите мраморни тенджери не бяха заоблени в долния край, а с ръбче- като касеролата. 🤔

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:25 от dolce miele

# 633
  • Русе
При нас предната седмица бяха останали 5 буркана от "Инка"-та. Взех един, да има. Тази вечер имаше само етикет.

# 634
Долче, защо не се разходи до Тракия?

# 635
  • Пловдив
Долче, защо не се разходи до Тракия?
В Тракия няма от въпросната Инка.

# 636
Дева, нямах възможност да отида тогава, после реших, че вече са свършили бурканите с инка и няма смисъл...🙂

# 637
  • shumen
Аз ходих днес и взех захар.И при нас нямаше изкарана,но питах на информация и казаха,че в склада им има и ще изкарат.

# 638
  • Бургас
Вчера може да е било цветен рай, но тази сутрин беше като гробище за цветя... Както един друг клиент каза: "Да не ги хвърлят те, ами ние да им ги изхвърлим". Увехнали цветя, рози с почти изцяло кафяви пъпки, лалета почти пред разпад, букети в които половината стръкове са директно за боклука. От няма и къде взех един букет от 13 рози и от тях имаше около 7 сравнително ставащи, а другите бяха с кафяво по цветовете или директно паднали цветчета като прерязани. Нямах време да снимам този резил, при това на редовни цени! И за десерт 2 работещи каси за над 20 човека, двама от които зареждащи магазини... как да не му стане едно такова празнично на човек Close

# 639
Брада, не съм ходила днес в Кауфланд, но в Лидъл днес имаше един "умрял" виенски букет в покъртително състояние и на редовна цена...Даже растенията в саксии изглеждаха увехнали...В Кауфланд предишни години намаляваха цената на цветята...можеше все нещо прилично да се избере...

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 23:24 от dolce miele

# 640
Добре, че вчера си купих лалета от Лидл. Днес нямаше и помен от тях. До К не съм стигала.

# 641
  • Бургас
В Лидл снощи минах и беше възопразнено - виенски букети няколко в незавидно положение и презряла младост и двайсетина псевдо-букетчета от лалета, които бяха зародиши на пъпки, ама доста далеч от евентуално разцъфване, ако изобщо се отворят нявгаж. Мъка... То верно че не трябва да се оставя за последния момент това, ама досега такава излагация не са имали ни едните, ни другите.

# 642
Да се посмеете малко, до сега такива колички бях виждала само в Кауфланд, вече и във Фантастико, народа полудЕ:
Скрит текст:

# 643
Запътил се е май човекът към малкото си магазинче...🙃

# 644
Вероятно. До сега не бяха използвали Фантастико за тази цел, но явно вече и от там им е изгодно. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт