Обсъждане на имотни обяви-27

• 52 782
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Не ми допада кварталът. Люлин 1 е реално краят на София. Опира в Околовръстното.
Блокът е на ул. Тома Георгиев (според обявата). Не е нито на Околовръстното, нито на бул. Сливиница. Не е лошо разположението - наблизо има Фантастико, медицински център, Бриколаж, до метростанция Сливиница е някъде около километър вървене пеша, което се разминава малко с написаното в обявата.
Аз бих направил оглед на имота и района.
п.п. Според мен това е блок 6. Може да го разгледате в Гугъл.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 18:22 от etr

# 436
  • София
Да, Бриколаж е точно на Околовръстното и Сливница. Във всеки случай трябва да се иде и да се види районът по светло и по тъмно. Гугъл мапс показва строеж на съседната 109-та улица и някакви пущинаци. Но без да се разходи човек, няма как да се каже дали става.

# 437
Истината е, че на тази цена докато идеш да огледаш и някой вече го е купил. А те и брокерите допълнително дават зор.

# 438
И какво точно не ти харесва? Обитаем, приличен, не духа от балкона, не е последен етаж, като се опаричите лесно може да го смените с по-добро.

# 439
  • София
Хората тепърва няма да се опаричват така, че ако плюсовете са повече от минусите да купуват. Това с опаричването нещо не го виждам особено с тия цени и с тая инфлация…

# 440
Все се каня да ви питам - някой има ли вече наблюдения върху портала с имотни обяви на ДСК? Реални ли са в достатъчен процент, за да си струва гледането?

# 441
Аз прегледах обявите, но какво му е логиката на този портал? Виждам контакти към различни агенции под всяка обява. Едва ли някому е нужно още едно място за крадени обяви.

# 442
Продава 1-СТАЕН https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a164821262008761 Какво мислите за този имот? Не ми е на сърце, но сме със силно ограничен бюджет, а не искам панел, тъй като се притеснявам какво ще се случва с тях в бъдеще. Търся ЕПК или ПК, за лично ползване, не за инвестиция.
При нисък бюджет панела не е лоша опция, особено в по-хубавите квартали. Аз лично считам за добра покупка панел намиращ се на добро място и на прилична цена. Особено при този луд пазар.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 03:44 от Мъфин

# 443
Здравейте, какво мислите за тази обява: https://m.imot.bg/details/1b164674123921103
Мястото ни харесва много..за нас е в най-хубавата част на Дианабад..близо до Борисова, Ловен.
Естествено, все си представях, че за тези пари ще се класираме за тристаен (епк или стара тухла, без панел и ново строителство) в читав квартал... Уви, тук квадратура има, но все пак това си е двустаен по старите стандарти

Пп всички преходи реално могат да бъдат избегнати. Състояние - не окаяно, но все пак за ремонт.

# 444
  • София
Това направо си плаче за преустройство в тристаен. С този коридор и по две врати на помещение, даже може и да няма преход, макар за мен лично преходът да не е проблем, винаги ми е било чудно, защо хората не харесват преход.

Дори ми се струва, че може да се обособи втора малка баня ( или поне тоалетна и перално) на мястото на коридорчето с пералнята, ако може да се отвори врата към сегашната баня директно от спалнята. Обаче не съм наясно конструктивно как стоят нещата с ЕПК.

Голяма тераса пред всички стаи, просторно отпред, макар и без да е някаква кой знае каква гледка. Поне има отстояние.

Като цяло ми харесва.

# 445
Благодаря. Реално гледката е към Витоша директно. Тук явно е бил от прекрасните смогови моменти. Когато го гледахме, планината си беше там Simple Smile.. което и много ми влияе на интереса всъщност (гледката), даже все се обвинявам, че не може да обмислям покупка заради едната гледка.

Другото, което не се вижда, че реално в коридора има още 1, аналогична ниша като тази с пералнята. И едно помещение от може би 2 метра, което е било предвидено за втора тоалетна, но е било ползвано за килер.

Благодаря за коментара, важно и интересно ми е мнението на хора, които попоглеждат обявите за имоти!

# 446
  • София
О, гледката за мен е много важна! Категорично приемам решения за покупка на база гледка (или локация).  Това може да ти оправя настроението всеки ден. Един вид, купуваш си жилище И терапия. 😁

Щом има и сигурна възможност за втора баня/тоалетна, ми се вижда добро предложение за цената си.

# 447
  • София
Бива апартамента в Дианабад. Минавала съм често, входа е поддържан. За мене е доста отдалечен от гр. транспорт. Но аз съм в подобно ЕПК горе на булеварда, на други едва ли ще пречи.
У-щето е прилично поне до 4 кл/105то/, има 2 детски градини.
Много си е хубав района. Няма какво да построят и да пречи на гледката.

# 448
Направо ниска ми се вижда цената за това, което се предлага. Ако се обадите, кажете дали е реална обявата.

# 449
Моля за мнение - харесах един апартамент с акт 14. До края на Есента трябва да вземат и акт 16. Моята брокерка - приятелка предлага да преведем част от сумата на ръка. При 30 хил. евро пестиш голяма сума ддс - 6 хил. Така ми го обясни тя. Ставало с подписване на анекс, за да се застраховаш. Може ли все пак да чуя вашите коментари по въпроса? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт