През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 44 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Честито, Люба!!! Да е жива и здрава малката! Бързо възстановяване и много гушкане ви желая!

# 211
Честита валентинка Ива, Люба!
Да ти е жива и здрава, да напълни къщата ви с още детски безгрижен смях!
Бързо възстановяване на теб!

Знае ли се каква е причината за забавянето в грамчетата? Пожелавам ти бързо да ги навакса.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 20:41 от palmi4kata

# 212
  • sofia
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания. Макар и февруарче, бих се радвала да остана сред вас и приятната ви компания.

Палмичке, всичко на ехограф изглежда повече от идеално, доплери, кръвотоци, води, плацента, пъпна връв.
Единствено на БХС излезна плацентарния хормон под норма и доц. Чавеева каза, че има риск от малък плод или преждевременно раждане.
Проф. Марков каза, че и той не вижда никаква причина и просто понякога така ставало.
Сега само искам тя да е добре и да ни изпишат заедно. Казват, че се справя добре

# 213
Люба, честито бебче! Да расте здрава, усмихната и игрива ! А на теб ти пожелавам бързо възстановяване!!! 🌷🍀❤

# 214
Честито бебче, Люба! На много хубава дата се появява Heart Да е жива и здрава, грамчетата ще ги навакса.

# 215
Честито бебе, здраве и много щастливи моменти от тук нататък. Чакаме и другите бебчета... Успех💕
Относно раждането хем всички майки са герои, хем това е просто природа едно от най естествените неща. Както казваше доктора с първата ми бременност "няма жена, която да не може да роди нормално, въпроса е с колко последствия ще бъде) и е прав. Честно казано, като връщам лентата еми не съм имала никакви предпоставки за секцио, но като лекаря те посъветва така Съгласяваш се, тесен таз... Тесен в началото на бременността, после всичко си е било в норма... Но му е било по лесно, което го разбирам нормално е... Искам спокоен лекар съгласила съм се. Не съжалявам, че беше секцио, сега исках да изпитам и нормално раждане, но.... Не съм от жените с болни амбициии "на всяка цена нормално или задължително секцио, трябва да кърмя...няма да кърмя" щом така се случва значи бебето така е избрало. Секциото също понякога боли, в реанимация след, като всичко приключи ми се стори, че е АДА на земята... Накрая се оказа, че обезболяващите не са ме хванали... Всяка контракция, самия разрез, газовете, колики много ме болеше... Но пък на другия ден ми нямаше нищо... Всеки случай е толкова различен...
Имам познати с нормално раждане точно заради болни амбиции да родят по естествен начин... Месеци не можеха да седнат от болка, с по 20 30 шева, после смъквания, капиляри в очите спукани от напъни, чудеса чудеса.... Е мерси, каква майка герой си толкова не разбирам.... Имам познати които буквално с по 2 напъна, без болки, без мъки рай.... За секциото също някои без болка, но им отнема месец да са напълно във форма, други има болка, но на 3 ден не личи, че са раждали... Случаи много всички, да сме здрави на финал заедно с бебчетата това е най важното. Честити празници днес на всички. Прекрасни сте, справяте се и тепърва ще се справяте отлично с всичко, целувам ви и успех 💕

# 216
  • София
Люба честита щерка и от мен. Не се притеснявай сега ще си навакса с теглото. Отвън по-лесно ще наддава. И моя юнак изостава, но от 34г.с. Преди това всички изследвания бяха супер. Явно плацентата не издържа накрая.

# 217
  • sofia
Еласмен, дано всичко е наред, дано и при вас и при нас.

# 218
Люба, честито и от мен HugHeart
Да сте живи и здрави, и много усмихнати дни Two HeartsRevolving Hearts

Креми, стискам палци. Всички сме с теб Kissing HeartKissing Heart

# 219
Честито, Люба Heart Да е здрава и много радости да носи малката госпожица! Бързо възстановяване и дано скоро и двечките сте вкъщи!

# 220
Любаа, Честита да е прекрасната ви валентинка Ива! Heart Ще си хапва сладко сладко и бързо ще качва грамчета и заедно в къщи! На теб също бързо възстановяване след секциото. HugHeart

Йоанка с уппйката според мен имаше предвид, че в нашия случай е с катетар, което значи че когато има нужда подават още упойка. Тоест няма да има допълнително бодене. Като му дойде времето ще разберем де.

Аз днес имам контракции... и вчера имах, но бяха по- малко, доста са некомфортни... нз дали боли ... моя праг на болка е доста висок ама хич не ми приятно ... та ще изчакам да видя какво ще става.

Надявам се да е фалшива тревога Simple Smile
 Креми, дано сте добре и си издържала, бая часове ми се струва, че си беше с болки! Heart

# 221
Ъпдейт от мен. След цял ден контракции ( от преди 4ч. когато дойдохме в болницата, та до 17ч ) се роди бебе Йоана- 37+1г.с. 2,910кг. и 49см. Ще разкажа тези дни как мина всичко, само да се освестя. Благодаря много за подкрепата 🙂 Пожелавам на всяка една от вас да има леко раждане и колкото може по до термин.

# 222
  • Враца
Честито на Люба и Кременуша ❤️
Гушкайте си бебчетата и се успокойте вече 🤩
Започна се....

# 223
Честито бебче, Креми!
Радвам се, че всичко е преминало и вече се гушкате! Не било фалшива тревога. Пожелавам ви здраве, късмет и много щастливи моменти на семейството ви!

Люба, благодаря ти за отговора!Супер е ,че няма конкретна причина.
Вероятно си е фина и нежна девойка.

Май вашите бебета са астрални близначета.🙂

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 00:14 от palmi4kata

# 224
Оха, става ми едно хубаво вече бебчета идваааат. Честито, Кременуша. Да ви е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт