През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 44 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Честито, Креми! Жива и здрава да е малкта Йоана!

# 226
лелеее много яко става тук
Честито Креми 💕

# 227
Като видях 23 нови отговора и си викам опа Креми се е похвалила, а то даже две бебчета имаме! Честито Люба, нека да е здрава малката Ива и бързичко да наддаде грамчета! ❤️

Честито, Креми! И твоята принцеса да е жива и здрава, вярвам, че скоро ще забравиш дългото раждане!🍀❤️

# 228
Честити да са Ива на Люба и Йоана на Креми!
Много здравички да бъдат и радост за мама и тати!
Бързо възстановяване момичета и скоро всички вкъщи!

# 229
Креми, честита радост! ❤️ Да е жива и здрава, Йоана! 🍀💐 Прекрасно име сте избрали! Бързо възстановяване! ❤️

Ех, че хубаво! На този хубав ден само добри новини!

# 230
Честити бебенца да са Ива и Йоана❤️
Да са ви живи и здрави! Пожелавам ви тези малки ангелчета да ви нося огромна радост, любов и щастие!
Бързо възстановяване на мамите🌹

# 231
Креми, да ти е честита малката Йоана Sparkling Heart
Да ви е жива и здрава, и да ви носи много усмивки и щастие
Бързо възстановяване на теб Hug

# 232
Добре дошли на бял свят Йоана и Ива! Смело напред !
Поздрави и прегръдки за Люба и Креми. Най-трудното мина...износването. Раждането не го коментираме ! Бъдете здрави! Много любов на Вас и семействата Ви;)

# 233
  • София
Кременуша честита дъщеря, много хубаво име сте избрали. Само да ви радва. ❤️
Аз пак ще мрънкам не мога да се наспя. Само се въртя и сънувам глупости. Ставам по триста пъти до тоалетната и после пак а на ляво а на дясно.

# 234
Иха! Колко хубави новини. Lyuba84, честита рожба. Малките деца са по-борбени. Ще видиш колко бързо ще отвръкне.
Креми, честита девойка и на теб. Доста изстрада с това раждане. Дано нататък е само песен!
Вчера така се случи, че от 10 до към 16 все бях на крак. Усетих бебчо по обяд и от тогава едно супер леко. Все едно като хълцане. Почвам да се филмирам. Навсичкото отгоре вчера оперираха котенцето ми. Всичко е 6. Обаче още залита от упойката.
Днес е нов ден, слънцето изгрява и се надявам настроенията на всички ни да са преповдигнати!

# 235
Креми, честито бебче! Да е здрава, послушна и много усмихната! 🍀❤

Ехх колко е хубаво вече бебчетата се раждат 🤩 надявам се при всички ни да минат леко ражданията и всичко да е наред! 🍀

# 236
Креми, честито бебче! Да е жива и здрава и да ви носи много радост Heart

# 237
  • Варна
Кременуша,  честита дъщеричка Heart Да расте здрава,  щастлива и игрива Heart
А на теб желая бързо възстановяване Heart

# 238
Честито бебче, Креми! Здрава, радодтна и засмяна да бъде! Бързо възстановяване на теб.

И аз се развълнувах покрай новите бебчета, горе долу сме същите седмици, но някак си мисля, че моя господин ще поизчака още. Не знам какво му причиних вчера с вечерята или сладкото, което изядох, Но цяла нощ много яко ми къркори корема.. горкото бебе, дето го чува още по-силно 😂😂😂

# 239
Креми ,честито бебче!Да ви е жива и здрава малката Йоана и много да ви радва!❤

Аз все си имах някакво предчувствие, че този път ще родя по-рано,ама 🤷‍♀️ Днес съм 37+4,никакви неразположения и симптоми, нито една подготвителна контракция или стягане на корема,все така спя по цяла нощ без никакъв  дискомфорт.Явно пак ще се преносва 😊

Общи условия

Активация на акаунт