Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 705
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ей, ами да, и ние купихме всичко за бала. Изумих се колко бързо се случва всичко - модели, разцветки, материи, размери - всичко се поддържа в наличност, консултатите са мега добри и с един поглед преценяват кой размер и какъв модел ще ти стои добре. Казваш - тъмен костюм, тя пита - леко втален, нали? Ти казваш - ама от онези,  немачкаемите. Ами да, те нашите са основно travel suits. Пробваш, благодариш й, плащаш и си тръгваш.

# 136
  • София
Споделете от къде пазарувате за бала за момчетата, моля.

# 137
  • София
Тези, които са се явили на предварителния изпит на ТУ вчера - виждате ли оценките? И къде?
В профила на Иво все още излиза това: "Оценката за конкурса не е дешифрирана", а  съученици на моята племенница още от вчера знаят своите.

# 138
  • София
Ние тепърва ще купуваме костюм. Моля споделете откъде купихте (за София имам предвид), ще ме улесните много. Само знам, че ще търсим в черно.

# 139
  • София
Костюми за момчета в София- Андрюс, Теодор, Монни, в Пийк и Клопенбург има на различни марки. Тези са в моловете и пазаруването става за минути. Сигурно има и разни модни къщи, но не съм стигнала до там. Simple Smile

Лого5ка, какво е фотомат? И как са си намерили някой да помага? В смисъл-на изпита ли?

# 140
  • София
В Тhe Mall на един и същи етаж, почти един до друг, са следните магазини:
- Теодор
- Андрюс
- Мони
- Кардучи

# 141
  • София
Благодаря ви Hug
vivi, при нас излязоха точките вчера следобяд. За оценка не съм сигурна.

# 142
  • София
Тези, които са се явили на предварителния изпит на ТУ вчера - виждате ли оценките? И къде?
В профила на Иво все още излиза това: "Оценката за конкурса не е дешифрирана", а  съученици на моята племенница още от вчера знаят своите.

Точките се знаят още от вчера.

# 143
  • София
Хм.
Къде гледате? Аз проверявам тук - https://priem.tu-sofia.bg/search
Попълвам ЕГН и входящ номер и .... нищо. "Оценката за конкурса не е дешифрирана".
Другаде ли трябва да търся?

# 144
  • тук-там
Костюми за момчета в София- Андрюс, Теодор, Монни, в Пийк и Клопенбург има на различни марки. Тези са в моловете и пазаруването става за минути. Сигурно има и разни модни къщи, но не съм стигнала до там. Simple Smile

Лого5ка, какво е фотомат? И как са си намерили някой да помага? В смисъл-на изпита ли?
Допълвам още едно предложение на достъпни цени: Bottega di Sarto в Ринг мол

# 145
  • София
vivi, използва се линкът за влизане на изпита.

# 146
  • София

Онлайн платформа - срещу месечен абонамент сканираш с телефон задачата и ти я връщат решена за отрицателно време.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:38 от Prizma

# 147

Приложение за телефон е.
Сканира се задачата и приложението дава решението.
Основно се ползва от студентите в курса по Висша математика. Програмата не разпознава български език.
С нея уравнения би могло да се сканират (работи ако няма български букви).
Преди беше безплатно, сега сигурно е платено като чета горните мнения.

# 148
  • София
Как са сканирали задачите, като през цялото време трябваше камерата да е включена? Факири са тия младите, ей!

# 149
  • BG
Привет, член съм на форума откакто станах мама - 18 години.
Отдавна не съм се включвала, но сега имам нужда от разговори с мами със сходни на моите грижи Simple Smile
Абитуриентка имам и кандидат студентка.
Започна нашето КСК, в събота имахме изпит по биология в Тракийския Университет.

Общи условия

Активация на акаунт