С какво ви дразнят свекървите? – 135

• 40 180
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз бих се избъзикала след време, че са ми казали, че са 2 момчета 😀

# 466
  • France
Моята свекърва разбра, че отново съм бременна и то с близнаци. Реакцията - "УЖАС, УЖАС, Ужас. Дано поне са момичета, руси, със сини очи.. Иначе не знам, УЖАС"
Като родя да съм и давала голямото да живее у тях, пък аз да си гледам бебетата 😀😀
По добре гащи да ми подари отколкото да ми ги приказва тези Ужаси 😁😁
Вярно, че светът е пълен с идиоти. Hug Леко бременеене.

# 467
  • София
Как така да си дадеш детето, това да не е мебел?!? Close

# 468
  • Варна
И на мен това ми направи впечатление. Хубаво е, че декларира желание за помощ с голямото дете, но то така изказано излиза, че направо си го присвоява. Да живеело при нея...

# 469
И моята свекърва смяташе, че се подразбира, че ще им "дам" големия, като се роди бебето. И тя реагира безумно, като казах, че съм бременна с второ.

# 470
Когато беше на 10г моето дете и се наложи да подавам документи при социалните случайно излезе наяве, че когато детето ми е било бебе свекърите са подали искане социалните да им дадат единственото ми дете да го гледат у тях (в друг град) срещу заплащане. Много се шашнах, но веднага реагирах, че има грешка и ни бъркат с друг. Но служителката спомена факт за детето който няма как да знае ако някой не й го е казал и отделно посочи града в който живеят свекърите. Предполагам че е имало някакви разправии за да помни толгова години случката. Явно молбата на свекърите е била входирана щом служителката се сети за това след като въведе ЕГН на детето в тяхната програма. На мен никой нищо не ми е споменавал за това тяхно действие. Само ме притискаха да спирам да кърмя, но без да ме уведомят за намеренията си да вземат детето. ММ отрича да знае и отрича майка му да е правила това. Но ако не се е случвало откъде ще й хрумне на служителката да твърди нещо такова и откъде ще знае лични неща.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 10:43 от Рори72

# 471
  • София
Без думи съм.

# 472
Ами възползвай се. С три деца е трудно. А гащите не взимай, купи си ти нови и красиви.

Да се възползвам да си оставя детето да живее в друг дом? Що за глупост 😀 вие да не сте свекърва ми? 😁

# 473
  • France
Рори, а имаше ли някакъв конфликт между вас? Не, че това може да извинява нещата.

Не за пръв път чувам, че свекървата иска да кара втора младост взимайки правомощията на майката. Явно има такъв синдром.

# 474
  • София
А, синдром, чист симптом е.

# 475
Не пряк конфликт за името на детето. Те дърпаха конците на ММ и официално лице в лице не сме били в конфликт. Моите близки обаче не ме подкрепиха, защото ултиматума беше или името да е както те кажат или детето да не познава изобщо баща си и моите родители при които евентуално щяхме да живеем с бебето ме притиснаха, че не мога да лишавам детето от баща и стана така както свекърите искаха. Подробностите са изключително грозни и ще ги спестя.

# 476
Оле, оле. За едно име какви чудеса се случват. Слава богу не сте имали проблеми със социалните заради умната ви свекърва.
Какви могат само да ги надробят от инат и желание за надмощие. Луди, луди жени..

# 477
  • France
Леле, леле... в подобен случай е май по-добре да живееш като самотна майка. Flushed наистина е тъжно, че в България няма повече подкрепа в такива случаи .

# 478
Щях да си го гледам и сама, ако моите родители ме бяха подкрепили. Нямаше как с бебе на няколко дни да търся друг дом за нас.

# 479
Леле, леле... в подобен случай е май по-добре да живееш като самотна майка. Flushed наистина е тъжно, че в България няма повече подкрепа в такива случаи .

Абсолютно моето мнение!

Общи условия

Активация на акаунт