Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 805
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Жалко, че момичето не разбра, че Билалов и подсказва. Беше твърде категорична с отговора, без да си даде време да ги сметне.
За Мерилин Менсън бях убедена, макар че не се сетих веднага кой е убиеца. Само такъв психопат като него може да си измисли подобно сценично име.

# 136
  • София
Симпатична беше тази жена, но отпадна на доста интересен и коварен въпрос за Бразилия/Филипините.

# 137
Още не е започнал и не ми допада. Има отговор на въпроса "Как са построени пирамидите?", освен ако не си конспиратор.

# 138
Беше симпатична наистина, а въпросът беше много интересен. Клонях към изневяра, защото са католици и са набожни, но не го знаех със сигурност.

# 139
Уоу, не вярвах, че изневярата е престъпление някъде извън арабския свят. Едно е грях, друго е престъпление.
На мен ей такива въпроси да ми дават - за Адел, Мерилин Менсън и Ана Уинтор, и съм ги стигнала 100-те хиляди Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 140
Някой може ли да възпроизведе въпросът за процентите ?

# 141
Ето го.Отдолу в коментари има и примери и обеснения.

# 142
Симпатична беше тази жена, но отпадна на доста интересен и коварен въпрос за Бразилия/Филипините.
кой беше отговорът и аз мислих, че е за наркотиците като го свързвах с лечебна марихуана...

# 143
  • София
Изневярата :о

Значи от няколко дена до 6 г. затвор за жена и любовника ако ги хвната в изневяра. Католици...
Ако мъжът изневерява обаче, няма нищо Grinning

# 144
Я, напереният не знае къде е Лабрадор! Източното крайбрежие на Канада. Я, колебае се за Африка - интересно кога тя е станала полярна...

# 145
Изневярата :о

Значи от няколко дена до 6 г. затвор за жена и любовника ако ги хвната в изневяра. Католици...
Ако мъжът изневерява обаче, няма нищо Grinning
А сега прочетох другите хаха ами супер, изневярата си е престъпление и според мен. А и ако си сключил граждански брак може да се намери правна точка за това, не само емоционална/морална. Как така ако мъжът изневерява няма нищо????!!!!!!!!!!!! Не е ли еднакво и за двамата??

# 146
  • София
Ами Билалов спомена само за жената и любовника и.
п.п. Ама сигурно се отнася и за мъжа де, все пак сме 21 век, нали... А спомена само жената, защото може би срещу себе си имаше жена, която не вярваше, че това може да е отговора и я закачи един вид...

# 147
Старата тема е за заключване, някой да каже на модератор.

# 148
  • тук, на мястото си
Имаше някакъв подобен въпрос като този за Бразилия, но не си спомням кога и какъв точно беше.
Надежда ми хареса - културна, знаеща, разсъждаваща. Жокера - приятел не ми хареса, не можа да и помогне.

Старата тема е за заключване, някой да каже на модератор.
Подадох сигнал. Благодаря ти!

# 149
Имаше някакъв подобен въпрос като този за Бразилия, но не си спомням кога и какъв точно беше.
Надежда ми хареса - културна, знаеща, разсъждаваща. Жокера - приятел не ми хареса, не можа да и помогне.

Мисля, че беше за хазарта. Там все още е нелегален, с някакви изключения като надбягване с коне или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт