Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 830
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Има късмет тази дама,а не знания.

# 316
  • Пловдив
Мен ме е срам от такива хора. Това са хора с претенции и се мислят за интелигенция. Изчезнало й било името. Срам!
Я, отговора за 5000 лв го знам, ходя често до чинарите в Белащица.

# 317
  • Далечният изток
Не съм ходила, но е чинар.

# 318
Възпитаник - "Лице, което е получило или получава образованието си в дадено учебно заведение, по отношение на самото учебно заведение. Възпитаниците на университета."

Марк Зукърбърг е учил в Харвард, но не го е завършил. Прекъснал е.

# 319
Боже, в Родопите имало мури! А изобщо ги няма там

# 320
Ох тази госпожа не мога да я слушам Laughing

# 321
Айде, чао.

# 322
Айде, тръгва си.

# 323
  • In The Middle Of Nowhere
Не ми харесва и на мен тази госпожа. Само за Дега й признавам, ,защото други хора биха се затруднили, а дъбът беше прекалено очевидно за да е вярно.

# 324
Явно не знае как изглеждат отделните дървета. Мурата е вид бор, а те растат на високо, не правят дебели стъбла. Дори и Байкушевата мура, която май вече не е жива, си е хилава.
Явно не е виждала чудовище като вековен чинар. На мене и до днес ми е пред очите един световно неизвестен, до един манастир над Ивайловград, по пътя към крепостта Лютица. Нещо невероятно.
Добавям - за мене Дега беше въпрос за 50 лв. - зависи от интересите на човек.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:56 от Недоволна

# 325
  • София
Байлушевата мура е жива и е доста голяма. Обновени са и стълбите до нея, някой, ако, ще ходи до Банско, нека се разходи и до нея.

# 326
Как въпрос за Дега е  за 50 лв? 9 от 10 човека, смятам, че дори не знаят кой и какъв е Дега.

# 327
Байлушевата мура е жива и е доста голяма. Обновени са и стълбите до нея, някой, ако, ще ходи до Банско, нека се разходи и до нея.
Много добре знам колко е голяма, виждала съм я наистина много пъти.
Ето сравнение с неизвестния чинар над Ивайловград, сравнен с колата на преден фон. Няколко пъти по-дебел дънер от мурата.

Как въпрос за Дега е  за 50 лв? 9 от 10 човека, смятам, че дори не знаят кой и какъв е Дега.
Написах, че за мене е на такова ниво, не за останалите. Докато някой въпрос, който може да е за под 500, за мене да е като за 100 000.

# 328
Хинин, бе човек.

# 329
Този с гвардейците ме уби. Не е ли минавал покрай президентството, като обикаля музеите?!

Общи условия

Активация на акаунт