Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 30 278
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Поредният с купено образование.Какъв лаборант е да не знае за хинина?

# 331
Абе да ви кажа не съм ги заглеждала изобщо гвардейците, само за бялото бях сигурна Grinning

# 332
Старият чинар в Стара Загора, а дори не е най-дебелият. Simple Smile

# 333
Като работила 5 години на дондуков и с бивше гадже гвардеец,нямаше как да не го знам 😂.Лятната е бяла с червено,зимната е червена с бяло.Наистина са емблема все едно да не знае знамето или лъва какъв цвят са.Изглежда интелигентен,ама с тази прическа беше ясно че има нещо гнило 😂.

# 334
  • Велико Търново
Този с гвардейците ме уби. Не е ли минавал покрай президентството, като обикаля музеите?!
Минавал е, ама само през зимата Smile

# 335
на мен пък много ми хареса прическата му, радвам се, че най-после някой мъж ме накара да гледам в косата Simple Smile

# 336
И каза, че Археологическият му е любим, а той е точно отсреща. Между другото, изненада ме с това - много скучен музей с неоправдано скъп билет. И този в Бояна, и Земята и хората са в пъти по-интересни.

# 337
Днешните участници бяха трагични. Да не си чувал за Том Сойер, хинин,...

# 338
Да, много е дразнещо като ги представи Билалов с някакви гръмки биографии, а после да излезе, че не се сещат кои са Стивън Хокинг и Беназир Бхуто и не са чували за Том Сойер.

# 339
  • Далечният изток
Последният беше представен като футболист, а той бил футболен фен Simple Smile

# 340
Не можах да гледам освен първия въпрос за Том Сойер, но като ви чета сега май нещата след това не са станали по-добре и със следващите участници Grinning
Вярно, че човек е млад винаги, но тази за Том Сойер въобще не ми се стори такава, пък и ако е така още повече трябва да го помни от училище. За колко пари беше въпроса - 1000? Като видях, че ползва жокер се учудих, но дори след него... на Билалов просто не му се занимаваше и й вика ''маркираме ли'' Grinning

# 341
А последният играч дори каза, че работи на първа линия, а точно пък покрай короната толкова се коментира хинина, маларията... Ако оставим на страна, че би трябвало да го знае от университета.

# 342
И на мен ми е странно как може човек да не знае за прословутата сцена с Том Сойер. Вкъщи го гледахме хора от различни поколения и всички отговорихме преди отговорите.
Но пък въпроса със снукъра ме затрудни.
Хора разни!

# 343
А последният играч дори каза, че работи на първа линия, а точно пък покрай короната толкова се коментира хинина, маларията... Ако оставим на страна, че би трябвало да го знае от университета.
Аз си спомних една книжка, която бях чела като дете - "Стас и Нели". Нели боледуваше от малария и щеше да умре, а Стас й търсеше хинин, за да я спаси... Simple Smile
Този верно ли бил нумизмат? Или просто лаборант? Защото имам някаква представа от изпита за нумизмати към Археологическия музей и това е нещо доста, доста сложно. За много знаещи хора.

# 344
Любима моя книга и познайте как се казва дъщеря ми.

Общи условия

Активация на акаунт