Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 591
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Да, може би задаващият въпроса, като човек, който има повече време да се ориентира в обстановката, трябва да задава някаква готова фраза. Примерно: Пиши - Инстаграм първа снимка - какво има на нея? Куче, котка...

Ама и Билалов, голям образ ...Веднага изръси нещо от сорта: Мъжът ти винаги ли действа толкова бавно? Simple Smile

# 496
... но зависи и как ти подадат въпроса.
Най-вече!
А иначе, нормално е да чакат да чуят целия въпрос. Как да почнеш да търсиш нещо, преди да разбереш какво искат.
Но вижте как някои просто си знаят. Като доведената дъщеря на предишния участник.
Не трябваше да се обяснява той толкова каква точно им е връзката. Та на жена ми, та приемна... Не ми прозвуча добре. Да беше казал дъщеря НИ!

# 497
Веднага може да напише "първа снимка в Инстаграм". Аз не знам, ако чакат да свърши целия въпрос, а не са набрали вече някакви ключови думи, докато слушат как ще стигне времето, за който и да е въпрос. Иска се концентрация, бързо да отсееш ключовите думи и бързи пръсти. Отговорите може да се слушат в движение. Като цяло за телефонен жокер е подходящ човек, на който и в реалността работата му е свързана с мултитаскинг.

# 498
Гугъл жокер се ползва с акъл.Казват се три ключови думи без отговорите.Хем не се губи време,хем резултата винаги излиза първи/втори макс.Ама то трябва и акъл де,не само да имаш комп с нет.

# 499
Гледам предаването, но не ми доставя удоволствие, защото повечето участници не разсъждават. Бързо искат жокери, бързо се отказват и няма разсъждения.
Много често водещия ги подканя да мислят, да изключат отговори, който са невъзможени, но уви...

Напълно съм съгласна с това, че повечето участници не разсъждават, но има го и това, че не всеки въпрос предполага разсъждение. Ако въпросът е "Кой е написал "Тютюн"?", а играчът си няма хал хабер от литература, няма как да действа логически и да размишлява по дадения въпрос. Проблемът е фактът, че те нямат тази обща култура. Интересно ми какво представлява кастингът и как допускат хора, които използват жокер още на четвъртия си въпрос?

# 500
  • Русе
Този въпрос за инстаграма го е имало и преди мисля.
Не, имаше за първата снимка на мобилен телефон

Гугъл каза за 5 секунди, че е крак и кученце

Наистина, почти веднага след като написах "първата снимка", информацията се появи. Подозирам, че отговорите излизат бързо, защото много хора, като нас, задават въпроса, но първият, който търси, пробива пъртината, така да се каже, и за него (жокера, предполага се) информацията не излиза толкова бързо.

# 501
Интересно ми какво представлява кастингът и как допускат хора, които използват жокер още на четвъртия си въпрос?

И аз не знаех отговора на въпроса. Проверих в гугъл какво е мате и какво е кумис. И за фо па не знаех какво е, но там само един отговор се отличаваше.

# 502
Кумис е традиционна прабългарска напитка, предполагам, че заради това много българи знаят какво е. Мате-то аз го бъркам с матчата (не знам каква е разликата), но и двете думи са популярни последните години и все е чай.

# 503
Е каква традиционна българска напитка е кумисът, ти пък! Всеки ден ставаме и лягаме с ферментирало конско мляко 😀

Мате е индиански чай от Южна Америка, матчата е специален зелен чай от Азия.
Мате съм пила, не ме впечатли особено. Може би не го приготвях правилно. Матча - не.

# 504
Тя е написала прабългарска, не българска Grinning Ама ние не сме прабългари. Иначе гугъл ми казва, че е  тюрко-монголска, татарска... такава пък съвсем не съм, не се чувствам и никога няма да бъда Grinning
Аз съм пила и мате, и матча, а кумис даже не съм го чувала никога Grinning

# 505
Е каква традиционна българска напитка е кумисът, ти пък! Всеки ден ставаме и лягаме с ферментирало конско мляко 😀

Мате е индиански чай от Южна Америка, матчата е специален зелен чай от Азия.
Мате съм пила, не ме впечатли особено. Може би не го приготвях правилно. Матча - не.

Прабългарска Simple Smile
В Казахстан още го пият ежедневно - гледах наскоро в един документален филм.
Не знам дали има нещо татарско в прабългарите (според македонците има, но те не са авторитети що се отнася до историята), но като култура съм по-близо до тях, отколкото до американците или славянските народи (този спор се решава с помощта на модерните ДНК тестове - не за бащинство, а тези, които си правят инфлуенсърите, стига на човек да му се дават пари за такива работи).
Аз пък съм пила само матча. Ядох и шоколад с матча, хареса ми Simple Smile

# 506
  • Пловдив
Това са само предположения за кумиса, че прабългарите са го пиели, мисля. Аналогия с въпросните тюрки от Азия. Но да, думата е известна.
Аз знаех кое е чай и кое - друго, ама ако бяха сложили два чая, одма звъня на приятел с бързи пръсти и Гугъл.

"Приемна" звучи глупаво, ако така е казал (не съм гледала вчерашния брой), но "дъщеря ни" е неточно, ако не е негова. Аз лично не харесвам, когато някой нарича доведеното си дете свое. В моите уши не е проява на любов, а незачитане на истинския му родител за такъв. Правят го и майки, които учат децата си да казват на новия им съпруг "татко". Любовта пак можеш да си я проявяваш.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 12:28 от Магдена

# 507
"Пра"-то не го видях, честно казано. Имаше ли то от самото начало? Да не е добавено, докато съм писала моя коментар Simple Smile

Ами да беше казал "дъщеряТА"! Защо трябва пред цял свят да се обясняваш за такива лични подробности. Не мисля, че на момичето му е станало приятно.

# 508
Не съм поправяла този коментар, имаше си го.

Защо представиха полицая като гобленар, а водещият не го попита какви гоблени има у тях, кой му е любим и т.н.? Пропускат такива възможности, неприятно е. Сега никога няма да разберем дали е фен на Тайната вечеря или на традиционните български шевици.

# 509
Мисля че жена му шие гоблени,защото накрая му каза купи и хубави конци или нещо такова.Аз пък началото изтървах на полицая,ама не съм загубила много като гледам де.

Общи условия

Активация на акаунт