Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 588
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Билалов каза: "И да си накупиш още конци за гоблените". Неприятно чувство ми остави, че по негов маниер му се подигра за това, че бродира.

# 511
За дъщерята май каза "припозната" или нещо такова. Понякога като се притесняват хората, стават твърде подробни и описателни, особено за детайли, някаква защитна реакция е. Като цяло остави горчив привкус де, но няма отношение към играта това.

# 512
Лошо няма в бродирането на гоблени от мъже.
Чувала съм, че и на един от скандинавските крале му е било хоби. От миналия век.

Може, може, не споря. Казвам ви, че не съм на център тези дни нещо. Не чувам, не виждам, не допрочитам Joy

# 513
  • София
Сега, аз не съм "припозната", но и майка ми и баща ми си имат други половинки отдавна. На мен пък няма да ми е приятно някой, който не ми е родител, да ми се обяви за такъв. Така че може пък дъщерята да предпочита да се уточнява, не се знае. 😃

# 514
За телефонните жокери: участниците трябва да знаят дали ще търсят в Интернет или ще разчитат на знанията.
И тогава да знаят как да задават въпроса, или ключови думи, или кратка и точна версия на въпроса. А те почват да четат, да повтарят, да потретват въпроса и то времето свърши.

# 515
И аз познавам мъже които шият гоблени. Казват, че ги разтоварва, аз пробвах преди години, ами не е моето, мен ме натоварва.

# 516
  • Пловдив
Аз съм чувала за поп, който бродирал. От детските или младите години на майка ми. Питали го защо и той отговарял: трябва с нещо да си запълвам свободното време, пък на кръчма не мога да ходя, ще дам лош пример. Wink

# 517
Е, щом му е приятно няма лошо. Не е много по-различно от реденето на пъзели да кажем, затова пък накрая човекът има по-ценен продукт.

# 518
Шиенето на гоблени, както и плетенето подобрява фината моторика на ръцете. Често го препоръчват на хора претърпели инсулт . Бащата на моя съученичка беше такъв случай и след като установил, че с плетене не му се занимава, беше започнал системно шиене на гоблени с нарастваща сложност.

# 519
Явно не е чувал за зелена мухоморка.Билалов се опитва да го отклони от грешния отговор,ама не вдява.
Брех как се заблудих и аз 😂

# 520
Отгатна, но ми се струва много неразумно такова произволно гадаене.

# 521
  • София
Камбуров е голмайстор номер 1 за всички времена на А група и няма гол за... националния отбор. Парадокс, но факт.
Още ме е яд, че би рекорда на легендата ни Петър Жеков. Много незаслужен рекорд подобри, играейки на 40 г. и биейки само дузпи от години само и само да счупи рекорда на великия Жеков.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 18:19 от Diavolo

# 522
Зелената мухоморка не позеленява! И няма абсолютно нищо общо с манатарка!
Единствената гъба, която позеленява при нараняване, е рижиката. Дяволската гъба посинява, както и други манатарки, някои от които много добри за ядене и сушене.
А защо изхаби жокер, като се сети, че нац. отбор не е в А група?
До тука за мене единственият въпрос, за който нищо не знам е няма как да отговоря, е мечът на крал Артур.

# 523
Да за гъбите и аз прочетох,че съм сбъркала.Това за футболиста не го знаех,интересно инфо Дяволо.

# 524
  • София
Е, това с меча е лесно. Какъв беше въпроса, че не следях внимателно, говорех по телефона?
От какво е измъкнат ли? От камък, не знам какво фигурираше като опция обаче.
Много яки въпроси напоследък от фентъзи света. Вчера имаше кой е баща на Арагорн. Много се изкефих. Ама май изгоря участника, не позна, а беше Исилдур.

Общи условия

Активация на акаунт