Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 584
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Има знания човека,  недейте така.Simple Smile

Има, определено. Само нещо се разколеба за момента.

# 571
  • In The Middle Of Nowhere
Много ми харесва сегашния участник дотук Simple Smile

# 572
Мен пък ме кефи човека. Не знам защо Билалов се заяде така на въпроса за байта, добре си го обясни, сега ако Билалов не може да го разбере е друг въпрос Grinning

# 573
Предишната участничка много зле.. опука жокерите и се отказа.

Този чичо е малко досаден, но има знания.

# 574
Справя се. Но водещият наистина е подразнен Grinning

# 575
  • Бургас
Яд го е, че е дошъл от Добрич, човека. Какво да се прави- не може всички участници да са мацки за помагане.

# 576
Справя се. Но водещият наистина е подразнен Grinning

Ако беше някоя засукана мадама, макар и проста, нямаше да го подразни Simple Smile

# 577
  • Велико Търново
Справя се, да. Само не разбрах, докато обясняваше за байтовете, как 15 х 15 го сметна да е 255.

А продължението на правилата на "Гледай си работата", за които е писала moonriver го бях забравила, но точно така си беше накрая. Чак ми се доигра. Grinning

# 578
Ми не знам, други участници ги оставя по 15 минути да развиват някакви абсолютно малоумни теории за отговорите дето нямат нищо общо с реалността, че даже ги и излагат, а на този човечец само му се сопка Neutral Face

# 579
Много ми харесва сегашния участник дотук Simple Smile

С мъжа ми сме му фенове, но за жалост, не вярваме да го пуснат много нагоре.
Дано поне е достатъчно умен да се откаже и да вземе някаква прилична сума, вместо да изгори и да го сринат надолу.

# 580
  • Велико Търново
Сигурно защото не разбира и грам от това, което говори Laughing
Но той и човекът наистина малко така си говори - все едно повишава тон. Може и това да го е подразнило.

# 581
Билалов не му се кефи, наистина не е от най-интересните участници, но все пак браво на него. Има знания човекът и разчита на тях, не на късмет и налучкване. Дано да си запази парите.

# 582
  • Велико Търново
Да, както каза, че не бил там за парите, като нищо може да рискува и да загуби спечеленото дотук. Дано прояви разум, все пак.

# 583
И аз мисля, че ще играе рисково до дупка и ще загуби парите. Ама верно може да е там само да си достави удоволствие от играта.

# 584
Мене много ме подразни предишната мацка, която грам не искаше да разсъждава. Например въпроса за трите грации - беше зададен за Сияйната Аглая и другите две ги забравих. В три от отговорите фигурираха чудовища - горгони, харпии и фурии. Е, чудовищата ли ще нарекат сияйни - много прост беше отговора. Ако се беше замислила за секунда, щеше да го даде. И аз не им знам имената на грациите, но се сетих веднага. После все пак се реабилитира в моите очи, защото аз нямаше да отговоря на въпроса за попечителството над Бритни Спиърс.

Общи условия

Активация на акаунт