Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 542
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Добре че се отказа.Не знам дали нарочно му спират слушалката,но беше много притеснен и паниран.Въпроса зададе три пъти,момчето и то се панира сигурно като чу 30 хиляди,но малко не му стигна да повтори мълния.

# 631
  • Бургас
наистина ли участникът има слушалки в ушите?

# 632
  • София
направо съм бесен, все едно са ме ограбили
вярно и той мърмореше нещо
абе бива, бива, ама направооооооо

# 633
Това беше феноменален участник! Възхитена съм с каква лекота отговори на въпроса за герба на Иван Шишман. Браво, страхотен! Много ме е яд, че не чу отговора, който му дадоха.

# 634
Не знам,по скоро не.Просто тук нали споменаха че за пореден път не се чува важния отговор и един вид му се изключва звука на слушалката.И той си говореше де,личеше че се притеснява.Но така губи време.Казваш ключовите думи и чакаш.Той не чу,айде повтори,после докато търсеше потрети и момчето тъкмо го намери и каза и времето не стигна да повтори.Малшанс за съжаление.Вярвах и аз че ще видим 50 хиляди.

# 635
Видяха го, че е  много знаещ и го резнаха.

# 636
Аз ако съм жокер ще викам с цяло гърло правилния отговор и ще го повтарям докато не ме изключат 😂

# 637
Добре игра и добре си взе парите! Но тъпо се получи с жокера - човекът му каза верния отговор, щеше да вземе 30 000!
Не знаех, че водещият няма право да каже какво е чул?...

# 638
Как се казваше участникът? Людмил мисля, че чух.
Знаем ли нещо повече за него?
Ей такива хпра да ни показват по тв!

# 639
На мен ли ми се струва, но съм почти сигурна, че е имало предавания, в които Билалов казва -"Аз чух...."
Много се ядосах - толкова хубава игра не заслужаваше така да приключи

# 640
Рядко има играчи с такава обща култура и аз съм доволна, че поне ди взе парите. Мисля, че се казваше Огнян Велинов.

# 641
  • Sofia
Билалов чу отговора,но няма право да го казва.

# 642
И аз не знаех, че не трябва да казват какво са чули - и Билалов, и публиката. Реално щом се е чуло от всички, защо да си мълчим,че да прецекаме играча. В случая беше верен отговора, но играчът не знаеше. Да му се каже, пък той ще прецени дали да го ползва.

Дразнят ме и подхвърлянията на Билалов, когато играчът стигне до по-голяма сума. Вмести да има поздравления и радост, е едно мърморене как играта загрубява.

Отделно, на жокер Обади се на приятел като кажеш веднъж въпроса, млъкваш и чакаш. Ако отсрещния не е чул, ще си каже. Повечето сякаш се притесняват да мълчат и да чакат, и повтарят въпроса, докато изтекат 30 сек, а жокерът им не може да вземе думата.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 18:43 от Adaline

# 643
Бушидо - Пътят на воина. Гледал съм такъв филм като дете Simple Smile

# 644
Бушидо; дори да не го знае може по метода на изключването - катана е меч, шогун - управник, ронин - наемник (самурай без господар). Относително популярни думи и 4-те.

Общи условия

Активация на акаунт