Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 857
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Е то А и D не е като да бяха "вълшебните феи" и "малките мечета" все пак.. Simple Smile и те си изглеждаха като възможни отговори..

# 211
Жокерът нищо не може да направи,ако не гледа предаването.
Т.е. за жокерите специално се организира една директна връзка, за да могат да гледат ли?

Недоволна го е написала - точно формулировката при четенето е най-важната. Както и преценката дали даден въпрос е подходящ за този жокер или не. Даже не знам защо гледането на предаването въобще се спряга като фактор.
Времето за задаване и отговор на въпроса е 30 секунди. На играчът обикновено му трябват поне 20 секунди за да прочете въпросът. Сега ми кажи кой човек на нашата планета може да потърси чрез Гугъл информация за въпросът за десет секунди,ако не знае отговорът? Само Господ може! Laughing

# 212
  • София
Не е така, много зависи от въпроса и как се задава. Много често не е необходимо изобщо и да се чете целият въпрос.

# 213
  • Велико Търново
deaf, сега пък ти ми кажи как точно жокерът да гледа предаването? То се излъчва месеци, след като е записано. Значи наистина за жокера трябва да има специална видеовръзка със студиото, докато записват. Според теб това се прави - така ли? Защото, както е известно, е имало жокери, които не само че отговарят правилно, ами дори и са го правили с помощта на търсене в Гугъл. Явно всички те са Господ. Поне според твоята "логика".
Най-"пресният" пример е братът на участника от група "Епизод".

# 214
Фениксите по принцип не са зли - не се сещам да има сюжет, в който фениксът да е зъл и да яде някого  (споменавам ги, защото тя избра отговорът, който включва феникс). Естествено, ако тя си мисли, че лорд Волдемор е добър герой, това усложнява нещата.

Опа, забравих, че сигурно има хора, които не знаят какво е феникс...

# 215
Фениксите по принцип не са зли - не се сещам да има сюжет, в който фениксът да е зъл и да яде някого  (споменавам ги, защото тя избра отговорът, който включва феникс). Естествено, ако тя си мисли, че лорд Волдемор е добър герой, това усложнява нещата.

Опа, забравих, че сигурно има хора, които не знаят какво е феникс...
хахахаха това беше добро!

# 216
deaf, сега пък ти ми кажи как точно жокерът да гледа предаването? То се излъчва месеци, след като е записано. Значи наистина за жокера трябва да има специална видеовръзка със студиото, докато записват. Според теб това се прави - така ли? Защото, както е известно, е имало жокери, които не само че отговарят правилно, ами дори и са го правили с помощта на търсене в Гугъл. Явно всички те са Господ. Поне според твоята "логика".
Най-"пресният" пример е братът на участника от група "Епизод".
Не се сещам за кой участник говориш от "Епизод". Но технически никой жокер не може за десет секунди да намери информация от Гугъл. Н-Е-В-Ъ-З-М-О-Ж-Н-О! Yum Възможно е за 20 секунди,но само ако въпросът е кратък и жокера още през първите десет секунди го е схванал и е почнал да търси с Гугъл. Но дори и тогава ще му трябва голям късмет да попадне веднага на желаната информация,все едно да уцели шестица от тото-то...Yum

# 217

Sherilyn, аз докато съм на работа, почти не си поглеждам личния телефон, а служебният ми е именно Нокиа с фенерче Grinning Но пък мен и никой не ме е цанил за жокер, де.

Е, разбира се, има хора, които не са толкова активни в нета. Аз много бързо цъкам, и телефон, и лаптоп, за секунди намирам неща в гугъл. Докато говоря не ми пречи да пусна на високоговорител и да си правя др неща с телефона. Но това съм аз. Затова ми е странно като почнат да се чудят за нещо, което е ясно, че може да се гугълне.

Явно просто единият жокер трябва да е човек с умение наистина да търси бързо в гугъл.

# 218
  • Велико Търново
deaf, т.е. твърдо си на мнение, че жокерите гледат. Така ли?
Защото реално все пак е имало помощ чрез търсачката.
Не знам как го реши, че е невъзможно, че чак и "Н-Е-В-Ъ-З-М-О-Ж-Н-О!", но си мноооого далеч от истината.

Sherilyn, значи и ти си Господ! Laughing

# 219
Жокерът нищо не може да направи,ако не гледа предаването.
Т.е. за жокерите специално се организира една директна връзка, за да могат да гледат ли?

Недоволна го е написала - точно формулировката при четенето е най-важната. Както и преценката дали даден въпрос е подходящ за този жокер или не. Даже не знам защо гледането на предаването въобще се спряга като фактор.
Времето за задаване и отговор на въпроса е 30 секунди. На играчът обикновено му трябват поне 20 секунди за да прочете въпросът. Сега ми кажи кой човек на нашата планета може да потърси чрез Гугъл информация за въпросът за десет секунди,ако не знае отговорът? Само Господ може! Laughing
Това изобщо не е вярно - ще чете 20 секунди, ако срича безкрайно дълъг отговор. С рамка - Последният печели по БНТ. В третият кръг се задава за 60 секунди 10 въпроса, и трябва да се отговори или пасува. Макар и рядко, понякога успяват да минат десетте въпроса за под минута.

# 220
  • Далечният изток
Ехо, излагате се някои...
Не се връзвайте на съфорумеца, той толкова си може...

# 221

Sherilyn, значи и ти си Господ! Laughing

'Начи викайте ме за жокер срещу % от сумата. Grinning

# 222
И намират бързо с гугъл някои, и такива има, които просто си знаят.
На мен лично повече ми харесват вторите. И те повече отговарят на идеята на играта.

# 223
Ах, любимата ми тема за жокерите.

Убедила съм се, че доста участници не знаят как да си ползват трите жокера (на какъв етап от играта, на какъв тип въпрос кой жокер и т.н.) и също доста не знаят какви приятели да подготвят на телефона - като области на знания и умения.
По горещата гугъл тема - истината е, че не всеки може бързо и ефективно да търси в гугъл. Първо, не всеки въпрос става за гугъл и е нужно да имаш някакъв опит, за да съобразиш дали да ползваш баш гугъл - жокера, второ - участниците в повечето случаи прочитат дословно целия въпрос и отговори, а често това не е нужно. Винаги може да си съкратиш въпроса, да го преформулираш, за да улесниш жокера си. И трето - трябва ти жокер с бързи пръсти, който може бързо да се ориентира в резултатите. За да се получи, и участник, и приятел трябва да са добри с гугъл.

Номер едно ми е един играч преди години, който се обади на приятел, не му чете ни въпрос, ни отговори. Просто му каза три ключови думи и приятелят изстреля верния отговор за секунди. Може би помогна и фактът, че и двамата бяха IT специалисти.

# 224
И в същото време други почват Отговор А… Отговор Б…

Не знам, колкото и да си притеснен, ако повечето са фенове на предаването и го гледат с години, както казват, би трябвало да имат стратегия поне как да прочетат въпроса.
Ама то от дивана е лесно, де. 😁

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 23:57 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

Общи условия

Активация на акаунт