Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 826
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
За нумизмат не съм чула Grinning само нещо за рентгенолог и футболист

# 346
За нумизмат не съм чула Grinning само нещо за рентгенолог и футболист
Нещо такова ми се счу, минавайки покрай телевизора... Дано да бъркам.

# 347
Любима книжка от любимия Сенкевич.

Дамата явно не само за Том Сойер не беше чувала, ако знаеше кой е Питър Пан, нямаше да изпляска това безумие. Не знам, не знам, това са емблематични книги, даваха ги да ги четем през лятото, после ги учехме през учебната година. Каквото и да е правила и тренирала, на училище все е ходила...

# 348
  • София
Любима моя книга и познайте как се казва дъщеря ми.

Беки? 😃😉

# 349
  • София

епизод 19.02.22

# 350
Мога да я разбера, ако е хвърляла всички сили в балета и не й е останало време да чете. Ама какво прави тогава в предаване за знания?

# 351
Момичето си беше посредствено,както и онази с къдравата коса,няма какво да ги оправдаваме.Дори не знам дали се учи още Том Сойер,но само би загубил някой от нечетенето му.

# 352
  • Русе
Обаче как заподозря, че бабите в публиката я подведоха. Trollface

Тя не заподозря нищо - Билалов я попита дали трябва да се довери на публиката.

# 353
Скрит текст:
Не ми харесва и на мен тази госпожа. Само за Дега й признавам, ,защото други хора биха се затруднили, а дъбът беше прекалено очевидно за да е вярно.
За балерините на Дега също е елементарно.

А това за хинина и маларията е въпрос от обща култура. В колко романи го има споменато...Но този участник е с медицинско образование!

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 01:03 от Бадрулбудура+

# 354
  • Русе
Математичка не знае кой е Стивън Хокинг!!! И Беназир Бхуто е жена.

Тя не знае дори Зукърбърг на какво се явява собственик. Но това, както и да е, обаче с числата за топките би трябвало да се справи като математичка с добро пространствено мислене. Щом се сети за подредените в триъгълник топки (макар че после си измисли нещо като кух триъгълник!), трябваше веднага да изключи четните числа и да се опита да подреди 9 и 15 - тогава щеше да види, че с 9 не може да се подреди триъгълник.
Това, че някой е работил като счетоводител, не означава, че е математик - имам пример сред близките си.

# 355
Счетоводител е доста далече от математик, моля ви.

# 356
За Том Сойер - аз съм го чела навремето, но не дъщеря ми пробва, но не ѝ хареса. Освен да пробва пак на по-късен етап, да не се излага така Simple Smile

# 357
На мен също не ми беше от най-любимите, но сякаш жената не беше ни чела, ни чувала нито един от 4-те герои. Тоталната липса на разсъждения и отхвърляне на поне 1 поради специфика на героя ме навява на тази мисъл. Пък може и ние да сме някакви динизаври и да имаме твърде високи очаквания към хората, знам ли.

# 358
Книгите, както и филмите остаряват! Можем много да си говорим, че са непреходна класика, но времената, хората и интересите се променят. Кой днес се зачита особено в древногръцките или римски автори, които само преди век са били задължителни за образования човек! Че чак са ги заучавали наизуст, цитирали непрекъснато...
Том Сойер вече е малко ретро герой. Не съм сигурна, че ще е интересен на днешните деца? Или че ще разберат много от приключенията и отношенията там. Все пак е писан преди повече от век, век и половина дори. Питър Пан също е стар дядо 😀, макар и малко по-млад.

# 359
Счетоводител е доста далече от математик, моля ви.
Счетоводител ли каза, че е? Аз чух писателка и учителка по математика. Така и не разбрах какво е написала, трябва да ги питат такива неща, може да се окаже че сме попадали на съответните творби, любопитно ми е

Общи условия

Активация на акаунт