Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 537
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Че водещият няма право да казва какво е чул от телефонния жокер, не се разбира чак сега. В този сезон се е случвало и друг път, при това не само веднъж.

На мен ли ми се струва, но съм почти сигурна, че е имало предавания, в които Билалов казва -"Аз чух...."
Тъй като не съм гледала всички броеве, докато излъчваха по БНТ, не мога да твърдя със сигурност, но откакто го излъчват по bTV не е казвал подобно нещо. Аз по-скоро си мисля, че Ники Кънчев го е казвал. Може пък да зависи от телевизията - тези, които дават парите. Нямам представа в оригиналния формат как е.
Все пак добре, че Огнян не рискува и си взе 20-те хиляди. Но не трябваше да говори по време на 30-те секунди, да. Това му попречи да чуе. Едва ли са му заглушавали някаква слушалка.

Това момиче, както се замисли за броя на буквите в българската азбука, дали ще изкласи много нагоре? Rolling Eyes

Недоволна, въпрос на възприятия. Има хора, които по принцип си четат на глас, иначе не могат да възприемат информацията. Аз пък като чета на глас почти нищо не разбирам, защото погледът ми обхваща и долните редове и си ги чета наум по-бързо Smile И определено, когато чета наум, разбирам и запомням много повече, отколкото ако някой ми чете. Хора разни, дето се вика. А и притеснението си оказва влияние, все пак.

# 661
Аз само от Билалов съм чула да казва "Аз чух" и то нееднократно. Никой друг от водещите не съм засичала.

# 662
Така ме е яд,че чак вдигнах кръвно! Един добър играч  и не го пуснаха нагоре!Сега ще гледаме пак въпроси до 500 лв ,три жокера и хайде...

# 663
  • София
Стани богат - епизоди от 24.02.2022 и 25.02.2022

24.02.2022

25.02.2022

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 20:02 от Mari_Mar

# 664
И аз да се записвам с Яд ме! Triumph
Верно, че човекът каза нещо, докто синът му приказваше по телефона, но Всички останали чуха Правилния отговор.
Най-малкото като компенсация заради самото шоу и зрителите, можеха да покажат въпроса за 50 000 (или някак иглежда, че въпрос след въпрос наглася в зависиимост от играча Wink ).

# 665
Прекрасно "луд" играч, с много знания, жалко че малшансът си изигра ролята.
Боби Фишер на българския Стани Богат(напомня ми малко на него), така метафорично бих го запомнил.

# 666
Аз също не чух/не разбрах какво каза момчето. Но пък по пътя на логиката изключих всичко освен мълния. Откровено непонятно ми беше защо залитна по този дрон. Много хубава игра, но Билалов като че ли не му се радваше.

# 667
  • Велико Търново
Аз само от Билалов съм чула да казва "Аз чух" и то нееднократно. Никой друг от водещите не съм засичала.
Е то кой "никой друг"? Те са двама - Ники Кънчев и Михаил Билалов.
А и да, той казва "Аз чух", но дотам. Не казва какво е чул.
Иначе не е изключено да си го чувала по БНТ, примерно.

# 668
И мен много ме доядя за този играч!
И на него също! Какво се впи в този дрон!? Колко толкова са големи дроновете и с каква толкова скорост летят, та чак ще повредят огромна железобетонна конструкция!
Защо не помисли сам още малко, защо не изчака и не послуша по-внимателно!
Притесни се, вероятно! А беше мислещ и знаещ човек! Удоволствие беше да го гледаме.
Жалко, толкова малко не му достигна!

# 669
И аз не разбирам какво е това правило да не се казва какво е казал телефонния жокер. Не е като да кажеш: "Това е верния отговор", а просто препредаваш. Почти съм сигурна, че при Ники Кънчев нямаше такова нещо.

# 670
Ох, как ме е яд за Огнян. Говореше в този момент и затова не чу. Добре, че се отказа!

Тази с азбуката усещам как ще е 500 лв, три жокера и към вкъщи…

# 671
Страхотен този Огнян. Умен, аналитичен, но мал шанс. И мен ме е яд.

# 672
Ох, така исках този Огнян да вземе 100 000!
Добре, защо повтарят въпросите и отговорите по 100 пъти и не чуват жокера какво им говори. Прочети въпроса веднъж бързо и точно и млъкни. Ако оня не е чул, ще попита. И това "Здравей ........" им изяжда от времето.
Не се научиха как да го ползват този жокер.

# 673
А и той май поначало си недочува човекът. Направи ми впечатление как се напрягаше още в разговорите с Билалов.
Синът му и той някакъв муден и позаспал беше. Явно отнесен като баща си 🙂
Но основното - Огнян сам лошо изигра хода си! Първоначално изпусна Рио де Жанейро - основна информация. После взе да донажда и повтаря, за да доуточни въпроса, вместо да млъкне и слуша.

# 674
  • Пловдив
Може и да е известна с друго име.
Аз съм от Пловдив, ММ - от Разград, и двамата сме играли на "Гледай си работата", но никой от двамата не помни как се играе. Wink

Общи условия

Активация на акаунт