Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
А и той май поначало си недочува човекът. Направи ми впечатление как се напрягаше още в разговорите с Билалов.
Синът му и той някакъв муден и позаспал беше. Явно отнесен като баща си 🙂
Но основното - Огнян сам лошо изигра хода си! Първоначално изпусна Рио де Жанейро - основна информация. После взе да донажда и повтаря, за да доуточни въпроса, вместо да млъкне и слуша.
Винаги се чудя като им каже да обмислят въпроса си , как ще го зададат, и после ги  попита готови ли са , и те отговорят твърдо ДА, какво са правили , докато са "мислили"и за какво са мислили всъщност. За нищо!

# 676
Каквото и да си пишем,не беше честно,след като жокера даде отговор,да не му го кажат.

# 677
Каквото и да си пишем,не беше честно,след като жокера даде отговор,да не му го кажат.
Абсолютно! Не го разбирам това правило. Отговорът може да е верен, може да е грешен. При условие, че се чу от всички, защо да не се каже. Това реално е резултата от жокера му. Може да не дочува  например. Ако недовижда един участник, няма ли да му кажат какво се вижда на екрана след Попитай публиката.

Просто ми се стори много непроятно това Штт! към публиката да мълчи и като цяло цялата ситуация ми остави горчив вкус.

# 678
  • Велико Търново
Харесва ни или не, като е правило, значи трябва да се спазва. Михаил Билалов е служител. Ако някой от тук недоволстващите не спазва правилата, наложени от неговите работодатели, даже и да не е съгласен с тях, дали ще се задържи дълго на работа? Нека бъде погледнато и от тази "камбанария".

# 679
Да не забравяме и също, че преди няколко предавания имаше подобен случай, в който Билалов се направи (май), че не е чул жокера, което се оказа в положителен аспект, т.к. подаденият отговор беше грешен. Тогава не се изкоментира нашироко, даже се възприе като подкрепа. Аз съм гледала и чужди формати на предаването и там водещите са неутрални.. чул/нечул, твой си е проблема. Те трябва да са неутрални според мен, точно за да не се получава това чувство за предпочитание към дадени участници (и най-вече участнички). Но като цяло си личеше лекото му раздразнение, непрофесионално е, при положение, че човекът просто си анализираше на глас.

Освен това, какви са тези коментари тип вменяване на вина, че предаването ще фалира. В началото беше смешно, сега ме дразни. Даже последният започна леко да се оправдава/извинява, че е достигнал далеч. Като цяло това беше най-интерсният епизод за мен.

# 680
DamaPika , съгласна съм за правилата, не виня Билалов, не ми харесва "правилото", защото ми се вижда малоумно. Всички чуват, той просто "предава" думите, които може и да не са правилен отговор и стига да предаде само казаното, а не някаква интерпретация, за да "подскаже". Disappointed

# 681
  • Велико Търново
annysy, "Който плаща, той поръчва музиката" - неслучайно е сред народните мъдрости. Когато пишещите тук започнат да дават парите, тогава нека променят правилото. Сега е такова. И не мисля, че трябва да се квалифицира по този начин. Не знам защо напоследък толкова всичко, което не се харесва, бива наричано малоумно, идиотско и какво ли не. Ами не. Трябва да се проявява повече благосклонност и да се уважават решенията на другите, колкото и те да не ни се нравят.

# 682
Нека Билалов да е неутрален.  Абсолютно съм ЗА. Но нека да е неутрален на 100%.
Да спре да подсказва на притеснени девойки.
Именно, защото си позволява да побутва някой участници, сега се дразним, защо не побутна този.

# 683
  • Велико Търново
Явно защото точно това средство за "побутване" не е позволено.

# 684
  • Пловдив
И мен ме е яд за Огнян - пропуснах началото в петък, сега го гледах, - но сигурно наистина има такова правило.

# 685
Това не е български формат и предполагам, че всякакви ситуации са отработени и описани. Преди съм гледала следната ситуация - звънят за помощ от приятел, човекът не се обажда след определен брой позвънявания. В този случай участникът губи този жокер, въпреки, че не го е ползвал. Това за мен също не е справедливо, но явно такива са правилата. В случая всички ни е яд, защото беше интересно да чуем въпрос за 50 000 лв., но  не успяхме, какво да се прави.

# 686
А аз си спомням, че навремето Кънчев им повтаряше какво е казал отговора на недочулите...

# 687
Сега изгледах участието на Огнян, страхотна игра направи, и много знания имаше.

За телефонния жокер - участникът трябва да разчита само на това, което е чул, а жокерът - само на това, което знае, без гугъл.

Много ме хвана яд, че Огнян не прочете иначе краткия въпрос, а нахвърля някакви думи и така обърка сина си.

# 688
  • Sofia
Билалов спомена,че замислят жокерите да са в залата и да отговарят ако/каквото знаят...Така било в повечето страни, където излъчват СБ.

# 689
Логистично става трудно и участника няма да може да разчита на всичките си познати които смята да избере за жокер.

Общи условия

Активация на акаунт