Шоколадова торта с рула - стъпка по стъпка!

  • 317 245
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 255
  • Мнения: 3 153
E, за вкус още не знам, но поне стегна:


а ето и моята "маскировка"

# 256
  • София
  • Мнения: 4 148
Petинка  -браво-много добре изглежда
Царица си на "маскировката"
 Hug

# 257
  • Мнения: 2 144
Браво Hug и тази торта с неразтвореният желатин ли стана  newsm78

Давай бързо коя марка е  Mr. Green

# 258
  • Мнения: 3 153
Браво Hug и тази торта с неразтвореният желатин ли стана  newsm78

Давай бързо коя марка е  Mr. Green
Мда.....днес даже си е направо супер стегнат крема.......съвсем леко с топченца, но вкусът и е мн. добър:)
А иначе желатинът беше на Др. Йоткер, ако не се лъжа:)

# 259
  • Мнения: 7 472
Petинка много добре се е получила  bouquet,
топченцата другия път ще ги избегнеш  Laughing

# 260
  • Мнения: 2 366
Мдаааа, и аз се наканих, вече се охлажда. Ще се отчета, само този желатин ми е зор, но стискайте палци...

# 261
Благодаря на Лео за рецептата много вкусна   bouquet, а така също и за съветите на всички за работата с желатин. Честно да си призная едвам я опазих от набезите до хладилника- просто я обърнах и украсих в последния момент. Laughing

# 262
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 13 511
кога ще се отслабне бе хора ....

# 263
 Peace  newsm74 Ще го пробвам.
(Май ще превъря кантара #Cussing out с тези сладки изкушения)

# 264
  • Мнения: 4 496
Сложих тортата в хладилника.Утре ще постна снимки-станала,не станала-ще видим.. CrazyМисля си ако съм успяла да я направя,другия път да я направя с някакво сметаново руло,и с бял шоколад...Някой опитвал ли е така? newsm78

# 265
  • Мнения: 4 496
ЕТО Я    и моята шоколадова торта.
Вие какво правите,за да не ви влиза пълнежа между парченцата руло?

# 266
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Обикновено запушвам дупките с по-малки парченца от рулото.

# 267
  • Мнения: 4 496
М-е-г-и,благодаря!
Сега,като се замисля,и като гледам стъпките от първа страница,си давам сметка,че моята сметана беше малко рядка,от което се получи по-редкия пълнеж... Crazy

# 268
  • Мнения: 2 366
Да се отчета ,като единствената в темата, дето не и стана тортата  Cry, всъщност, тъпия желатин не стегна, ползвах български, следвах вашите указания и пак- нъц ! Но , не съм се отказала и др. път ще пробвам с Йоткер. Иначе я изядохме, макар и по течна, дори си излезе с правилна форма от купата.

# 269
  • Мнения: 349
Пираня,  аз също използвам понякога български желатин и си мисля, дали причина би могло да бъде евентуалното завирането на желатина newsm78. Но следващият път ще се справиш. newsm10
Предложила съм на Leo  да създаде самостоятелна галерия за благодарни от предложената идея за торта с рула: smile3525
Ето моя последен отчет:
Торта шапка

И новата тортичка шоколадово сърце с пеперуда  
с леко изменен крем – заквасена и суха сметана.

Общи условия

Активация на акаунт