Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 34 911
  • 433
  •   1
Отговори
# 150
Честито на всички нови мами. Нека мъниците растат здрави и щастливи, а на мамите бързо възстановяване. Heart Eyes

# 151
Мацки, минавам и аз да се похваля с моята голяма мома Heart Днес след планово секцио в 14:55 се появи Яна, още не ми я дават да я гушкам, че се оказах ковид позитивна, но мисля, че утре сутрин ще ми я дадат Blush

# 152
  • Пловдив
Честито, Нев! Да е жива и здрава Яна! Heart Бързо да се възстановиш и скоро да си се гушкате!

# 153
Честита да е Яна! Да е много здрава и послушна.
 На теб бързо възстановяване, дано да ти я дадат скоро. Heartpulse

# 154
Момичета , днес се роди с планово секцио по мед. причини първородната ми рожба , бебе Алитеа , 3080гр, 49см .
Няма думи ,които да опишат тази емоция Heart

Успех на всички , скоро всички ще имаме бебчета Sparkling Heart

# 155
Честити Яна и Алитеа. Здрави и щастливи. Бързо възстановяване на мамите. ❤️❤️

# 156
Момичета, честито на всички! Няма да изброявам по имена, че ще пропусна някоя. Да са живи и здрави бебетата и бързо възстановяване! ❤

# 157
  • Пловдив
Честита Алитеа! Да е здрава и послушна! Heart

# 158
Честита да е Алитеа! Heartpulse Нека расте здрава, усмихната и щастлива! Flowers Four Leaf Clover Бързо възстановяване,  PandaBanda! Blush

# 159
  • София
Честито на Нев и на ПандаБанда!
Да са ви живи и здрави дъщеричките! Много да ви радват❤❤

# 160
Честити бебчетааа!
Да са живи и здрави и много спокойни! 💖💖

# 161
Честити бебчета ❤️
По опитните мами дали знаете каква е разликата във витамин к1 и к2. В епикризата пише че са му дали к2 мога ли третата доза да дам к1.

# 162
Честити бебчета Яна и Алитеа! Да са здрави и благословени! На майчетата бързо възстановяване! 😊❤
Вики според мен се чуй с педиатъра за този витамин К. Той може най-добре да ти обясни разликите в двата вида и също да види епикризите и да каже дали трябва да се слага. А и от болницата, ако не са казали изрично, значи няма от какво да се притесняваш. Аз за първото дете не съм слагала този витамин и не са ми казвали от болницата нищо. Пък последните му кръвни изследвания всичко си е в норми.

# 163
И на нас в болницата не ни казаха дали трябва да давамв витамин К. Те му дадоха пред мен и казаха, че няма нужда от повече. Педиатърката също не каза нищо, само каза след 20тия ден (утре) да започна даването на Витамин Д.

# 164
И на нас нищо не са казвали да даваме витамин К обаче в епикризата пише след 30тия ден да дадем 2 капки. А утре ще говоря с педиатърката.

Общи условия

Активация на акаунт