Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 34 903
  • 433
  •   1
Отговори
# 135
Честити бебчета Даниел и Амелия! Да са здрави, усмихнати и безгрижни! На мамите бързо и леко възстановяване!

# 136
Честити бебчета Даниел и Амелия. 💙❤

# 137
Честита да е Амелия! Heartpulse Да расте много здрава, спокойна и щастлива! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomБързо възстановяване, Деси! Blush

# 138
  • София
Деси, честита Амелия! Да е жива и здрава, да има приказно детство и много да радва мама и тати! 🤗

# 139
Честито бебче, Деси! Прекрасно име! 🌸

Ще се радвам да споделиш повечко за раждането 😊

# 140
Честити бебчета Даниел и Амелия! ❤💙
Да са здрави и благословени! 🥰😊 На майчетата бързо възстановяване! 😊

# 141
Записвам се и аз! Вчера със спешно секцио се роди сина ни с размери 3200 и 51см. Добре сме.
Аз се възстановявам по- бързо и лесно от първото секцио. Надявам се да нямаме проблеми и след това. Все още сме разделени, надявам се като ни съберат да успея да кърмя.

# 142
  • Пловдив
Bugi, честито бебче! Blue Heart Да е здрав и щастлив! Бързо възстановяване и скоро да си се гушкате! Blush

# 143
Честито Буги! Да е здрав и щастлив и много да ви радва! Бързо възстановяване!

# 144
Честито бебче, Bugi. Да е много здрав и щастлив! Бързо възстановяване! 😊💙

# 145
Честита радост, Буги! Да е здрав и послушен! Blue Heart

# 146
Честито бебче, Буги! Blue Heart Нека да расте много здрав, силен и щастлив! Flowers Four Leaf Clover Бързо възстановяване! Blush

# 147
Честити цели 3 нови бебенца Heart Да са всичките здрави, силни и усмихнати бебета и много да радват семействата си!

Дойде ни явно моментът в темата, в който се раждат по няколко бебока на ден Simple Smile

# 148
Честити бебчета на всичкиии Simple Smile да са здрави, лакоми и поспаливи! На всички мами много бързо възстановяване! HeartHeartHugBlue Heart

Аз официално имам дата за секцио... казаха, че ще е много трудно естествено заради много тесен таз и по голямо бебе... малко се стреснах вчера, ама сега го приемам нормално. Важното е аз и тя да сме добре! Та официално ще си е февруарско бебе Simple Smile

# 149
Момичета, аз минах преглед и имам само 2 см разкритие. Докторката каза до неделя ако не тръгне раждане, събота късно вечерта да изпия рициново масло и неделя сутринта да отида за прием, че щяло да бъде голямо бебе и не можем да го чакаме дълго време след термин. Още не съм се притеснила за това какво ме очаква, надявам се в самия ден да не се паникьосам 🙄

Общи условия

Активация на акаунт