Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 34 866
  • 433
  •   1
Отговори
# 120
Честита Мая! Нека бъде много здрава, щастлива и игрива! На мама бързо възстановяване!

# 121
  • София
Честита Мая! Да и жива и здрава ❤🥰

# 122
Честита да е Мая! Много здрава и щастлива! 😊❤

# 123

Момичета и аз да се похваля, на 15.02 се роди Даниéл, с планово секцио в 39г.с понеже беше седалищно разположен, 3.500кг, 55 см.Здравичък е напълно, секциото мина много бързо за 15 мин, показаха ми малкия, после го дадоха на таткото и стоя кожа в кожа с него , до като аз бях 2 часа в реанимация.След това ме преместиха при тях и сме си заедно, таткото си спи при нас и той се грижи главно за малкия, аз не успях да мръдна дори 24 часа.Днес ме раздвижиха но си боли самата операция, малко по малко ще се възстановявам.Иначе го слагах на гърда, засуква силно има желание но нищо не успя да изсуче, може би нямам нищо или зърната са проблем понеже са ми доста вдлъбнати, днес ще пробваме със силиконови зърна, вярвам че поне коластра имам.Или трябва повече време при секциото да слезе млякото, незнам още😳💙

# 124
Честити бебчета Мая и Даниел! Да са живи и здрави! На мамите бързо възстановяване!

# 125
  • София
Paradise, честито бебе! Много сте хубави!
Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване! ❤

# 126
Paradise, честита радост! Спокойно, в началото чоремчетата побират 5 мл, колко да му трябва на мъника.  Слагай го често на гърда, нека те стимулира, това е най-добрата помпа. В началото е малко депресиращо да се чудиш има ли кърма, няма ли, но до 2 дни няма да имаш проблеми. Бързо възстановяване! Много сте хубави!

Milenad, честита да е малката Мая и много да ви радва!

# 127
  • Пловдив
Paradise, честит Даниел! Blue Heart Да е здрав и послушен! Бързо възстановяване.
Ама колко е хубаво, когато таткото може да си е при вас и да сте си заедно! Blush

# 128
Честито бебче, paradise! Да расте здрав и щастлив, на теб бързо възстановяване! 💙🥰

# 129
  • sofia
Парадайс, чудесно раждане си имала! Честит да е Даниел, бързо възстановяване на теб.

# 130
Честит юнак, paradise! Blue Heart Нека Даниел да е много здрав, усмихнат и щастлив! Flowers Four Leaf Clover
Бързо възстановяване! Blush

# 131
На приложението за контракции само болезнените ли отчитате? Цял следобед имам, но само 1-2 се усещаха по-особено.

# 132
Честита радост, Парадайс. Да е здрав и послушен малкия юнак. Blue Heart

# 133
Днес в 11:45 с 4 дни преносване се роди моята принцеса Амелия. 3290кг и 50см. Роди се по естествен път, с много болки като ме приеха в 8:50 всичко стана сравнително бързичко. Бих ви разказала по подробно ако искате. Успех на неродилите мамчета ❤

# 134
  • Пловдив
Честита принцеса, Деси! Heart Да е здрава и прекрасна! Чакаме да споделиш за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт