, много хубави снимки на Ибо и на целия екип на БЗЧ. Ще ни липсват като приключи сериала.
И аз вече с нетърпение очаквам да излезе някакви новина за "Опиянен от любов". Ибо има вид на източен принц в това облекло. Залепна като ръкавица.
Ще почакаме да видим дали ще се потвърди новината. Накратко, това което си постнала е вярно. 
[ /spoiler]
), не успя да направи нищо, защото приятелката на онзи престъпник, който уби онзи, който нарани Мехди в затвора поиска 250 000 лири. Тогава Мехди предупреди Зейнеп да не иска в никакъв случай от Баръш. И беше прав. Някои го сметнаха за гордост, но аз го намирам също за правилно. Всеки на негово негово място, също не би поискал пари от човека, който го е тикнал в затвора и му е взел жената. Веднага ще реагират: "Но тогава вече бяха разведени!". Че те технически не бяха още разведени и Баръш взе да се мъкне у Зейнеп, пък останалите женуря без никакъв срам взеха да ги сватосват (а иначе големи моралистки). А колко време беше минало, когато Зейнеп отиде у Баръш, когато беше болен и той я награби да я целува в леглото (да я питаш тя какво прави там
). Уж бил в несвяст, пък всичко си спомняше. После не бил женкар. Не, джентълмен ли да го нарека?
А Зиза предната вечер в другото легло успокояваше Мехди, след смъртта на Мюжгян. 

Направо ми иде да им счупя главите на тези сценаристи. Откъде тръгнаха и докъде стигнаха. След смъртта на Мюжгян и тези жени, които дойдоха на погребението и аз очаквах да ангажират Зейнеп с обществено полезни каузи в защита на жени претърпели насилие, вместо да се конти с тоалети и да се лигави с Баръш или пък Мехди да го върнат в правия път, но не би. Вместо това предпочетоха паралелно грозните сцени в живота на Мехди, болници, полицейски участъци и затвори и от другата страна със Зейнеп всякакви романтични бози, на които изобщо не им беше мястото в този сериал. А имаше и една сцена дето беше излезнала със Султан и Емине и се напи и ходи на зигзаг с една бутилка увита в хартия (сцената може да е подходяща за ромком, но що ще в психологическа драма, питам аз). За мен беше черешката на тортата. Е, тогава разбрах колко сценаристите са ударили дъното. Последната серии ги гледах като съвършено различен сериал, привъртайки бързо напред, че то нямаше какво да се гледа. 

). 

Не се оплаквам, разбира се, точно обратното 

Препоръчани теми