Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 798
  • 738
  •   2
Отговори
# 225
Боже, Хилал колко пластмасова изглежда. Имам чувството, че лицето й ще падне, толкова е опъната, че чак изглежда болезнено да се усмихва. Такива красиви момичета, защо се правят на мумии?

# 226
Джулс GrinningHeart, много хубави снимки на Ибо и на целия екип на БЗЧ. Ще ни липсват като приключи сериала. Cry И аз вече с нетърпение очаквам да излезе някакви новина за "Опиянен от любов". Ибо има вид на източен принц в това облекло. Залепна като ръкавица. Sunglasses

П.П.
Интересно, че в ирански сайтове е публикувана новината за предстоящо излъчване на филма евентуално през септември-октоври 2022 г., но от турска страна няма никаква информация. А иранците съобщават, че ще се излъчи едновременно. Странно! Thinking Ще почакаме да видим дали ще се потвърди новината. Накратко, това което си постнала е вярно. Blush

Kmaroo,  вече писах някъде, че в инстраграм не ми се отварят снимките и видеата, които споделяте.

Скрит текст:
Понеже си  пишем разни неща за ДЕК, които не смятам да плескам директно на стената на всеобщо достояние, за  да  не отегчаваме с неща, които вече донякъде сме си  сме си ги казали, възприехме тази форма на споделяне за по-удачна. Така, който иска чете. Който не желае, подминава. Hug[  /spoiler]

Скрит текст:
За защитата на Мехди, Зейнеп въпреки големите усилия, които вложи, че и не веднъж се подложи на голяма опасност (после това не е любов, нали Grinning ), не успя да направи нищо, защото приятелката на онзи престъпник, който уби онзи, който нарани Мехди в затвора поиска 250 000 лири. Тогава  Мехди предупреди Зейнеп да не иска в никакъв случай от Баръш. И беше прав. Някои го сметнаха за гордост, но аз го намирам също за правилно. Всеки на негово негово място, също не би поискал пари от човека, който го е тикнал в затвора и му е взел жената. Веднага ще реагират: "Но тогава  вече бяха разведени!". Че те технически не бяха още разведени и Баръш взе да се мъкне у Зейнеп, пък останалите женуря без никакъв срам взеха да ги сватосват (а иначе големи моралистки). А колко време беше минало, когато Зейнеп отиде у  Баръш, когато  беше болен и той я награби да я целува в леглото (да я питаш тя какво прави там Stuck Out Tongue Winking Eye). Уж бил в несвяст, пък всичко си спомняше. После не бил женкар. Не, джентълмен ли да го нарека? Stuck Out Tongue Winking Eye А Зиза предната вечер в другото легло успокояваше Мехди, след смъртта на Мюжгян.
После кой правилно не разбира посланието? Че има ли нещо, което не се разбира тук. Grinning
Ако даваш грешни послания, няма как правилно да те изтълкуват, нали?
Пък да не говорим от ден първи, в който Баръш поръча досието на Мехди и се закани да го види зад решетките и все ръсеше едни дълбокомислени от сорта:"един път сторил престъпление, ще го извърши отново". Сякаш не  става дума за онзи човек, готов да помогне на всеки в беда и го правеше на драго сърце, ами за някой закоравял престъпник. И за да го изкарат прав, нали е мъстит адвокат, на два пъти Мехди трябваше да затвори и двете си жени и какви ли не още гадости да извърши. А кой го провокира? Пак Баръш с поведението си. Нали видяхме и адвоката на какво е способен. Попита ли Зейнеп да сложи ли камери на улицата или да разследва кой е пукнал предното стъкло на служебната й кола. Ограничителната заповед пак беше негово дело. Трябваше ли да ходи с нея пред магазина на Мехди? А после как беше поставил проследяващо устройство в колата, за да я хване когато ходеше в затвора при Мехди. Той да не би да е бял? Само такъв го представиха.
Но нали сценаристите бяха се впуснали в тренда за насилието над жените и понеже Мехди е момчето от махалата, беше удобно той да е насилника. Но сред тези с белите яки има също много жестоки насилници. А Баръш беше много голям манипулатор, но  не го представиха по този начин,  нали?
Ето затова хората правилно се възмутиха как извратиха образа на Мехди и издигнаха богаташа до висините.
И още ме е яд. Защото този начин на мислене, който се опитаха да ни втълпят във 2-ри сезон изобщо не е продуктивен и видяхме резултата.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 23:42 от yakut

# 227
Не исках да пиша за ДЕК, но пак ще го направя 🙂

Преди около час свърши епизода, където на погребението на Мюжгян, Зейнеп се срещна с голяма група млади жени, които започнаха да й говорят за насилието над жени в Турция, много често съпроводено и с убийства. И то "от любов". Точно какъвто е случаят с Мюжгян.
По-късно Нермин каза на Султан и Зейнеп, че Мехди сигурно приличал на Бурхан, защото бил възпитан от жена като Мюжгян и Емине подкрепи думите й. Зейнеп каза, че не иска да мисли такива неща за Мехди, стана и излезе от стаята.
Ето тук, точно в тази серия, сценаристите на ДЕК открито ни показаха намерението си да развиват фабулата в посока на темата за насилие над жени "от любов". Или, по-скоро, от ревност.
Когато гледах сериала по интернет, аз, подведена от информацията, която предварително имах, както и от интервюто на Демет в началото на заснемане на сериала, в което говореше, че Ибо бил много подходящ за ролята на Мехди, че приличал на него по своята грижовност, добрина и т.н. и как тя отдавна искала да играе с него, и колко се радвала, че той ще е Мехди и т.н. и т.н, аз се надявах на добър край за връзката на Зейнеп и Мехди.
Дори след като се разведоха, което направиха, според мен, от накърнена гордост, исках да се сдобрят, да намерят път един към друг и любовта им да възтържествува. Тогава изобщо не отразих групата млади жени на погребението, говорещи против насилието, извършвано ежедневно от мъже над жени и за тяхната борба против това насилие.
Не им обърнах внимание.
Сега си давам сметка, че причината да се чувствам толкова зле, след като изгледах сериала първия път, всъщност е лъжата на сценаристите.
Аз очаквах да стана свидетел на трудния път, който ще извървят Зейнеп и Мехди един към друг, препятствията, които ще преодолеят заедно, докато лекуват раните от миналото си, исках да видя как любовта ще ги излекува и ще ги спаси. Нали и мотото на сериала беше такова: "...Любовта изцелява..."

Но сценаристите измамиха зрителите.
Накараха ги да очакват нещо, а накрая да се чувстват горчиво разочаровани, след като не са го получили.
Ако образът на Мехди от самото начало беше развиван като отрицателен, без да има осиновяване на безпризорни деца, помощ и бащинска грижа за хората от целия квартал, без да бъде обичан от хората в квартала, нещата щяха да бъдат по-логични, по-приемливи, без болка и сътресения за зрителя.
Сценаристите, обаче, предпочетоха да се подиграят с нас, зарязаха дадената предварително информация и направиха завой към разни мафиотски небивалици. Убиха главния герой. Мразя да сменят главен герой в сериал.
Заглавието "Родният ти дом е твоята съдба" според мен, остана с валидност единствено за Мехди. За жените от сериала, включително и за Зейнеп, някакси не се отнася.
Обаче съм на мнение, че сценаристите заслужават наказание. От моя гледна точка, те ми дължат компенсации за причинени емоционални страдания в продължение на почти два месеца. Ако бях адвокат, щях да предявя срещу тях иск за измама и злоупотреба с доверието на зрителя 😀 Но не съм и не ми остава друго, освен утехата да "плюя" по тях.

Ако мнението ми съвпада с вашето, в това няма нищо случайно 😀

П.п

Още една снимка на Искендер

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 01:29 от Juls1

# 228
Джулс, много добре казано. Hands Ok Hand Flowers Hibiscus Направо ми иде да им счупя главите на тези сценаристи. Откъде тръгнаха и докъде стигнаха. След смъртта на Мюжгян и тези жени, които дойдоха на погребението и аз очаквах да ангажират Зейнеп с обществено полезни каузи в защита на жени претърпели насилие, вместо да се конти с тоалети и да се лигави с Баръш или пък Мехди да го върнат в правия път, но не би. Вместо това предпочетоха паралелно грозните сцени в живота на Мехди, болници, полицейски участъци и затвори и от другата страна със Зейнеп всякакви романтични бози, на които изобщо не им беше мястото в този сериал. А имаше и една сцена дето беше излезнала със Султан и Емине и се напи и ходи на зигзаг с една бутилка увита в хартия (сцената може да е подходяща за ромком, но що ще в психологическа драма, питам аз).  За мен беше черешката на тортата.  Е, тогава разбрах колко сценаристите са ударили дъното. Последната серии ги  гледах като съвършено различен сериал, привъртайки бързо напред, че то нямаше какво да се гледа.

# 229
Якут, точно! Flowers Tulip

Намерих интервюто с Ибо и Демет за списание Be Style от 2020 г. 🙂
(Ако някой иска да си го припомни)

Партньори в сериала "Домът, в който си роден, е твоята съдба", те са едни от най-успешните и търсени хора в своята професия.
В интервю за списание Be Style, Демет и Ибрахим разказаха за сериала, в който участват  заедно, за това, как се справят с пандемията, за личния си живот и как успяват да работят по време на пандемия.

❓Вече почти година снимате заедно в сериала. Разкажете ни малко за това, как вашите пътища се пресякоха в този проект?

Демет: Аз съм тази, която винаги е следила работата на Ибрахим с голям интерес и уважение. Поради факта, че сме в една и съща мениджърска агенция, няколко пъти се виждахме там с него и когато се запознахме, аз му казах, че много бих искала да работим заедно в общ проект, на който той отговори, че би било хубаво.
Всъщност отдавна исках да играя с него и сега имах този шанс. След като прочетох сценария, аз си го представих като персонажа на Мехди, а когато научих, че продуцентите също го виждат в този проект, убих две птици с един камък (на бг- "с един куршум 2 заека"), тъй като той беше едновременно актьор, подходящ за ролята, и точно този актьор, с когото исках да играя.  След като започнахме да прекарваме повече време заедно на сета, той стана много важен партньор за мен. Той ми стана като брат, стана за мен опора. Радвам се, че пътищата ни с него се пресякоха. Той играе чудесно ролята на Мехди заради качествата и таланта си, от което съм много щастлива.

Ибрахим: Много ме заинтригува сюжета на сериала, когато за първи път прочетох сценария.
А фактът, че сценарият е по действителен случай от реалния живот, ме привлече още повече  и когато получих предложение, участието ми в този проект стана неизбежно.
Мехди и Зейнеп са герои, които отразяват чувствата на много мъже и жени от реалността.

❓Съвпадат ли някои качества и възгледи за живота на главните герои с тези на Демет и Ибрахим в реалния живот?

Демет : Много съм мислила  кои от качествата на Зайнеп притежавам. Мисля, че в началото на сериала всички вярваха, че тя е мълчалива, но  впоследствие Зейнеп придоби смелост и сила да говори. Моментите, в които тя мълчеше, но без да плаче, когато не можеше да крещи с пълен глас, сякаш наблюдавайки и анализирайки тези моменти и гледайки цялата ситуация отстрани, тя се питаше защо участва в това и какво да  направи, за да се освободи от него. Това беше един вид пътуване към себе си, по време на което тя научи редица уроци.
Особено в първите 4 епизода.
Мога да кажа, че също съм се сблъсквала с подобни неща в живота си и това е основната прилика, защото аз също предпочитам да наблюдавам случващото се без никаква специална намеса, след което си правя изводи. Струва ми се, че в това отношение Зейнеп е малко по-търпелива от мен.

Ибрахим:  Харесвам елемента на бащинство в характера на Мехди. Приличаме си по чувството за отговорност и закрила към  близките ни хора.

❓Какви бяха първите ви стъпки към актьорството?

Демет: Мога да кажа, че първата стъпка към актьорството за мен беше, че мечтаех за това. Приятелите ми постоянно ме питаха дали искам да стана актриса, но си мислех, че без актьорско образование няма да успея. Разбира се, исках да стана актриса като дете, но когато за първи път ме попитаха за това, ми се стори нещо трудно в онзи момент и дори така ми изглежда и сега. Бях привърженик на необходимостта да получа актьорско образование. След това две години изучавах актьорско майсторство.
Но преди някой да ви посъветва нещо, сами трябва да се научите да мечтаете за бъдещето си. Затова първата ми стъпка към актьорската професия, според мен, не беше, че получих театрално образование, а да се науча да мечтая.

Ибрахим: За мен актьорската професия беше една от възможностите, които животът ми предложи. Впоследствие изборът, който направих беше актьорското майсторство.

❓Демет, доколкото знам, ти започваш с танцова професия, нали? След което получавате актьорско образование и продължавате в тази област?

Да, първо изучавах танци, станах танцьор. След това получих актьорското си образование. Мога да кажа, че така съдбата оказа някакво влияние в живота ми и, разбира се, аз направих всичко с удоволствие и все още  ми доставя удоволствие.
Занимаването със спорт е важно, но на мен например, танците ми носят специална тръпка и адреналин. Наличието на танцово образование ми направи услуга в актьорската дейност. Невъзможно е да се планира предварително, но се оказа полезно за мен.

❓Говорейки за проекти като "С Русия в сърцето" (Курт Сейт и Шура), "Стая No 309", "Ягододова любов", "Свободен дух"(Ранобудна птичка), късметът винаги е бил на ваша страна. Какъв опит е бил включен във всички тези проекти?

Демет: Първият ми проект беше "Ще ти разкрия тайна, която никога няма да забравя".
В този проект съм вложила много труд, усилия и сили, защото това е първият проект, в който участвах вече като професионална актриса. Не знаех дали мога да го направя, но бях сигурна, че наистина го искам, изпитвах смесени чувства.
Следващите творби също бяха важни в актьорската ми кариера, благодарение на тях имам много приятели сред колегите ми на снимачната площадка, сред продуцентите, режисьорите. Всъщност всички проекти бяха прекрасни за мен.
Участието ми в сериала "Курт Сейт и Шура" изигра специална роля за мен, тъй като за първи път участвах в историческа творба.
“С аромат на ягоди” беше лека работа за мен и всички роли имат специално значение за мен по свой начин.
“Стая 309“ също беше страхотна работа, тъй като се сдобих със страхотни приятели на снимачната площадка на този сериал. Като амбициозна актриса, за мен беше добре, че след това се снимах със Сумру Явруджук. На снимачната площадка научих много благодарение на нея, тъй като тя наистина беше за мен като старши учител. Бяхме разбиращ и любящ екип.
Що се отнася до поредицата  "Ранобудна птичка”, персонажът Санем, който изиграх, е по-близо до мен, отколкото е Зейнеп. След като прочетох сценария за него, през цялото време си мислех какво друго мога да направя, затова работех с голяма енергия. Нашият режисьор и учител Чагра ни създаде пъстър свят, който също заема специално място в сърцето ми.
Всъщност всички тези проекти са като отделна стъпка, като стълба, по която се изкачвате, за да постигнете успех. И сега "Домът в който си роден". Той ми показа, че съм още в началото на пътя си като актриса и имам още много да уча и да работя върху себе си. Радвам се, че участвах в тези проекти и работех свободно в тях.

❓Тогава вие един след друг получавате оферти за участие в различни проекти и благодарение на героите си успяхте да спечелите сърцата на зрителите. Сред тях публиката особено хареса сериала „Милост”  и “Гордиев възел“.
Те са специални и за вас, нали?

Ибрахим : Да, за мен всички герои, които изиграх, бяха специални. Дори и до ден днешен ми липсват, така че е невъзможно по някакъв начин да ги отделя един от друг. Много ги обичам и още ми липсват.

❓Почти всички герои, които сте изобразили на екрана, изглеждаха като сериозни турски мъже тип "мачо". Това някакво съвпадение ли е, какво мислите?

Ибрахим : Всъщност фактът, че на външен вид героите изглеждат сериозни мъже, не означава, че и по характер са "мачо". В много отношения те се различават. Като външност ние, може би, виждаме такива хора, но, задълбочавайки се в природата на тези герои, разбираме колко различни са те.

❓Ти какъв си, също ли си толкова сериозен мъж и строг баща в реалния живот?

Ибрахим : Струва ми се, че съм добър съпруг и баща за семейството си. Аз съм човек, който трябва да осигури на семейството си спокоен и щастлив живот, който да бъде искрен и привързан към тях. Дори не зная какво общо може да има това със сериозността.

❓Какво се е променило в живота ти с Михре след раждането на сина ти Али?

Ибрахим : След като Али се появи в живота ни, всичко, за което бяхме благодарни на съдбата, се удвои.

❓Периодът на пандемията, в който се намираме в момента, създаде известна информираност за живота ни. Как пандемията ви е повлияла?

Демет: Пандемията наистина ни разтърси до основи. До известна степен това повлия на хода на нашите мисли, колко много може да се загуби само за един миг. Опитахме се да сме в крак с много неща и се уморихме много. Най-накрая успях да си поема дълбоко въздух и започнах да осъзнавам, че с времето всичко ще изчезне. Разбрах, че трябва да цените това, което имате в този живот и започнах да преподреждам приоритетите си. От една страна, когато чух за хора, които са се разболели от вируса и са починали от него, аз им съчувствах много, исках да намеря някакъв начин да избягам от това, от друга страна, открих духовните си проблеми. Научих се да отделям време за себе си. Докато не успявахме да излезем от дома си и да посетим приятелите си поради карантината, аз започнах да оценявам колко много трябва да ценим семейството си. Разбира се, периодът на пандемията все още не е приключил, но много хора са били засегнати от първата вълна на вируса. Видях, че можете да се адаптирате към всичко. Забелязах, че болестта започна да се проявява в някои от нашите чувства и с времето свикнахме с нея. От една страна, това е положително преживяване, от друга страна е страшно. Надявам се, че скоро ние и целият свят ще се отървем от тази болест и веднага след това всеки ще може силно да прегърне близките си и да разбере, че трябва да бъде оценен.Това е, което пожелавам на всички.

Ибрахим: С пандемията времето е загубило своето значение, мога да кажа дори, че е спряло. Опитваме се да се нагодим, да сме в крак с времето, не само физически, но и психически. Може да се каже, че пандемията е обогатила съзнанието ни в този смисъл.

❓Как протича пандемичният период на снимачната площадка? Говорейки за социално дистанциране и задължително носене на маска, сигурен съм, че условията сега са много по-трудни от преди.

Демет : На снимачната площадка, освен самите актьори, има около 80 души.
Наистина е трудно, тъй като те имат по-трудни условия на работа. Маските непрекъснато се сменят и почистват с дезинфектант. Едва  можем да дишаме. Разбира се, по време на снимките ги сваляме и всички тези притеснения относно мерките за безопасност губят логичния си смисъл.
В същото време всяка седмица се опитваме да завършим поредния епизод, тъй като искаме хората да забравят за кратко за тази болест и да се разсеят поне за два часа. На снимачната площадка се опитваме да работим отговорно. Правим всичко, което се изисква от нас и, слава Богу, досега не е имало специални проблеми.

Ибрахим: Разбира се, трябва да сме внимателни. Опитваме се да спазваме предпазните мерки, вършим цялата си работа и дори правим повече от необходимото, за да създадем наша собствена безопасна зона и да продължим успешно да работим по проекта.

❓Какви промени в дейността ни очакват след тази епидемия, какво мислиш, Демет? Както виждаме, броят на интернет- проектите се е увеличил по време на пандемията. Влияе ли това положение на рейтинга на телевизионните сериали?

Винаги ми е приятно да наблюдавам разнообразието, тъй като това е чудесна възможност да си осигуря право на избор. Няма нищо лошо в тази алтернатива, не. Любителите на висококачествено съдържание са навсякъде, тоест няма значение дали е интернет-сериал или телевизионен проект, тъй като зрителите не се интересуват къде да следят работата на любимия си актьор. Това се превърна в много приятна стъпка в турската кинематография за всички, актьори, сценаристи, режисьори, както и за нашата публика. Понякога се случва да попаднете на проект, при който поредицата трае 2,5 часа и не можете да издържите, а освен това, поради нейната тема и стил, трябва да снимате само 40 минути, не повече. Както и да е, има публика, която предпочита да гледа сериала по телевизията, можем да разберем това от рейтингите. Вярвам, че цифровите платформи в Турция най-вероятно ще имат положително въздействие върху телевизията, а не отрицателно.

❓Следите ли интернет сериали на дигитални платформи, Ибрахим? Напоследък излязоха доста интернет сериали, които заслужават внимание.

Ибрахим : Щастлив съм да следя както работата в собствената си област, така и иновациите .

❓ Какво място според вас ще заеме този проект в живота на Демет?

Демет : За да бъда честна, “Родният ти дом “е първият ми драматичен проект и следователно за мен той ще се различава от всички проекти, в които съм играла по-рано. Отсега нататък ще мога да продължа да играя в драматични проекти или в някои други проекти, тоест за мен няма разлика. Важното е как се чувствам. Вярвам, че актьорът, преди всичко, трябва да усети проекта и едва след това ще може да участва в него. Сериалът стана за мен първа стъпка към драматична работа. В момента този проект е като собственото ми дете за мен.

❓Нека поговорим малко за любовта. Мислите ли, че бихте могли да напуснете любимия си човек заради гордостта си, дори в случай, че сте готови да умрете за него, или ще се борите за него до последно, независимо от всичко?

Демет : Напускането или оставането зависи от много фактори. Мога да кажа, че това се отнася не само за любовта, но и за всички взаимоотношения между хората.
Ако си струва, тогава мога да остана с този човек, но няма да остана с някой, който обижда  достойнството ми и, разбира се, ще си тръгна. Всичко трябва да се постигне чрез общи усилия и само при взаимно уважение и съгласие.

Ибрахим: За любовта трябва да се бориш. Как можеш да имаш любов, ако не воюваш за нея?

❓Актьорската професия за вас съдба ли е или вид препитание?

Демет : Начинът на производство на звук, начинът на заснемане. Най-голямата ми цел е да вдъхновявам хората, като им отворя пътя, да ги накарам да чувстват, да докосна сърцата на хора, които не познавам.
Когато изобразявам характер, сякаш се отдалечавам от себе си и започвам да симпатизирам на този герой и от това се получава съвсем нжв, различен характер. Но най-важната част след създаването на герой е възможността да докосна хората, да им изпратя съобщение, което е най-красивата част за мен като актриса.

Ибрахим: Актьорството е моята професия и това ми носи определени ползи, това е всичко.

❓Ще се заемете ли скоро с проекти, които ще изненадат вашите фенове и зрители?

Демет : Честно казано, не мисля за никакви дългосрочни проекти. Винаги правя това, което ми хрумне, седмично и ежедневно, но ако зрителите искат проект, който да ги изненада, нека да изчакат малко.

Ибрахим: Възможно е, защо не?

❓Какво очаквате най-много от 2021 г.?

Демет : От 2021 г. на първо място, очаквам всички да бъдат здрави. Пожелавам на всички да се научат да съчувстват и да си съчувстват един на друг. Искам любов, в която всички хора да могат да се слушат и чуват. Пожелавам на всички да научат много добри уроци от тази болест и да влязат в 2021 г. с любов и уважение.

Ибрахим: Първо, пожелавам на всички здраве. Периодът, който изминахме от началото на тази година, измори всички ни.
Най-голямото ми желание е да имаме година, през която да сме здрави и да прегърнем близките си.

П.п

Някъде съм чела и тяхно интервю от 2019, където говорят за ролите си, но не съм го запазила.
И ми се струва, че както аз се чувствам измамена, донякъде сигурно и Ибо, и Демет са се почувствали. Започнали са една история, а са завършили съвсем друга. Ако предварително са знаели, че Мехди ще стане "лошият", нямаше да твърдят, че харесват героя и че Ибо приличал на него.
Аз така мисля.
Ако някой е съхранил още интервюта от времето на ДЕК, ще се радвам да ги сподели.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 09:39 от Juls1

# 230

Скрит текст:
не е скорошна
якут ,джулс поздравления за коментарите ви
Скрит текст:
не съм сигурна но  май бяха сменени сценаристите след първи сезон ,  мен ме отказаха от сериала с превръщането на мехди в насилник ,  въздигането  баръш  в "'рицар ''на бял кон

# 231
Какво да ви кажа момичета, все пак за Ибо "Домът" си остана едно много добро предизвикателство за талантилив актьор като него. Доказа на практика, че си избира образи, които да го развиват в професията. За мен, неговата работа в сериала беше перфектно свършена, в пълния смисъл на известната римска  максима: "Дойдох, видях, победих!" Справи се блестящо с всяка поставена от сценаристите задача в образа, независимо какви гадости  го накараха да изиграе. Видяхме го в какви ли не метаморфози. Колко пъти променя поведение, походка и външен вид. В сравнение видяхте ли в някой друг образ подобно нещо? Може би в Теоман Кумбараджъбашъ, който също изигра страхотно ролята си на Бурхан. Ами Зейнеп Кумрал колко беше добра в ролята на Мюжгян? За мен това са едни от най-перфектно поднесените образи и в тях нито веднъж не видях залитане. За един млад актьор като Хелин Кандемир също сериалът беше страхотен трамплин. После я наеха последователно в два сериала, единият от който  с едни от най-добрите актьори в сериала "Хартиен дом" с Ердал Бешикчиоглу и Нур Фаттахоглу. При нея обаче наблюдавах и в двата сериала, че трудно излиза от образ, щом разпознах Кибрит и в двете й героини. Но тя е още много млада и има много да учи, но е зверски добра и си личи потенциала. Давам само няколко примера. Много правилно Демет в интервюто е казала, че е още в началото и то си личи. В драмата има още много какво да учи, но то се случва когато се предизвиква самия човек, защото хората не случайно са казали: "Кучето с гледане касапин не става!" Очаквах от Демет както беше заявила миналата година през есента,че може  би за предстоящия есенно-зимен сезон ще се пробва отново в драмата, но тя пак избра познатия ромком. Явно защото за драма също се иска зверски добър партньор ( по възможност с опит около 15 и нагоре години. Stuck Out Tongue Winking Eye).
Загледах новия сериал с Енгин Йозтюрк, Селин Йенинджи (за тези, които са гледали Чукурова знаят колко беше добра в ролята на Сание), Ирем Хелваджъоглу и Олгун Токер. Ами в сравнение жените играят страхотно. Олгун също. За Енгин бих казала пак ми напомня същата игра на Баръш. Само че  този сериал  наречен  "Детето - тайната на майката" е психологическа драма . Тук играе ролята на изоставения съпруг, зарязан от жена си, след  смъртта на бебето им. След години се появява пред нея като инвеститор в компанията на мъжа й. Пак се прави на подкрепящ и любящ и пр.  И преди съм го гледала в няколко сериала, пак е същият. Може би това се има предвид да се провокираш в различно амплоа. Хората да не  разпознават в  героя ти играта  от последаната ти или от предните ти роли. Разбира се , Енгин си има феновете, но аз далеч не съм от тях.

# 232
якут  баръш не хамелеон като ибича ,  а и според мен няма тази притегателна сила като него 
 останалите поменати изпълнители не сън ги гледала 

# 233
Преди известно време гледах преведено интервю, в което един друг известен актьор разказа следната случка - както си вървял по улицата, го спряла възрастна жена и му казала: "Мразя ви, много ви мразя!" И докато той се чудел коя ли е тази жена, откъде го познава и защо го мрази, тя добавила: "И да оставите момичето на мира!" И си тръгнала.
Тогава той осъзнал, че става въпрос за ролята му в сериала, който снима, и че тези думи всъщност са предназначени не за него, а за героя му и на практика са доказателство, че си е свършил добре работата.

И при Ибрахим виждам, че се е получило нещо подобно. Щом зрителите осъждат и негодуват срещу героя му, значи също си е свършил много добре работата!
Не напразно е един от топ актьорите в Турция.

От сета на ДЕК

И от свободното му време 🙂

А тази снимка е направо за фотоизложба с отражението на растителността във водата или не е отражение, а това, което се вижда е под водата? Доста дълго време я гледам, толкова е живописно!

# 234
Добро утро Hug

Кафе с целувка Heart Eyes

Много интересни дискусии, чета ви редовно. Да, Ибо е различен във всичките си роли, винаги има с какво да ни изненада. Харесвам го не само като актьор, когато се хвърли да гаси огнената стихия, ме спечели и като човек! Той си е мъжко момче и в живота, затова тези роли му отиват Sunglasses

# 235
Момичета, привет! Flowers Four Leaf Clover Да повдигнем духа на групичката. Heart

Да споделя и една с онзи неустоим поглед, запазена марка на Ибо. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 18:22 от yakut

# 236
https://www.instagram.com/p/Ccn7_X5J0tx/
"'сервирам"" "'почерпка"" от алишко  за нас

ще споделя и демет -  много ми харесва  на тази снимка
учудвам се на себе си
https://www.instagram.com/p/CcmkEfgI5fR/
и още магнетичния хакан

# 237
Здравейте момичета Flowers Hibiscus

Нова снимка на Ибо в инстаграм, май от огледалото за обратно виждане в колата Blush

От сторито му в инстаграм, с Алишко свирят и пеят "Let it be" на Бийтълс Blush

Продължава да излиза частична информация за филма "Mest I Ask", за ролите на Ханде Ерчел и Ибо

Приятна вечер с това романтично колажче със стара, но хубава снимка от фотосесия

П.П  🙂

Ще добавя и снимка от "Птичи полет",  която сега видях

За сравнение, ето снимката, която вече сме виждали преди

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 22:12 от Juls1

# 238
o имаме си нов музикален дует Musical Keyboard

и ибича май ще има букли като алишко Grinning

след музикалния урок днес  е имали арт занимания
и забавления за деня на детето в Турция 

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 17:27 от kmaroo

# 239
И още Blush

23-ти Април е Ден на независимостта на Турция, както и Ден на децата

На 23 Април 1920 г. по време на войната за независимост на Турция при откриването на Великото Национално Събрание, Мустафа Кемал произнася реч, в която заявява, че децата на света са бъдещето на човечеството.  

Напоследък, когато и да погледна в инстаграм, виждам нова снимка на Ибо Blush Не се оплаквам, разбира се,  точно обратното Blush

Светли Великденски празници!

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 20:46 от Juls1

Общи условия

Активация на акаунт