Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
https://www.instagram.com/p/CctiRzxoeqf/
 да посрещнем деня с музика и усмивка

весел празник

# 241
Христос Воскресе!
С удоволствие чета коментарите ви относно ДЕК. Аз още не съм си прежалила Мехди, а и друг сериал не ме е заинтригувал толкова след ДЕК. Явно и на Демет и липсва Ибо, качила е снощи стори. Дано ги видим в нов проект.

# 242
Христос Воскресе!
Светли Великденски празници, момичета!

Браво на Демет, много е готина 🙂
Написала е в сторито си "Липсваш ми, Ибо, и хубавият ми Али" и е сложила снимка от видео разговор

Още вчерашни снимки, от Деня на детето в РТ

https://www.instagram.com/tv/CcuinlDoNVM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

И ново стори, от днес Blush

П.П 🙂

Да погледнем зад кулисите, в каравана на Ибо Blush

https://www.instagram.com/tv/Ccuoqj6oPN9/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 13:31 от Juls1

# 243
Честит Великден! Светъл празник, момичета! Нека в домовете ви има здраве, радост и щастие. Flowers Four Leaf Clover Heart

Джулс, Kmaroo, Верми, благодаря за страхотните снимки на Ибо. Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip
Радвам се, че Демет и Ибо са останали с добри спомени и впечатления един от друг. Не се знае. Може след време отново да се срещнат в общ проект. Само, че не го виждам в близко бъдеще. Демет участва в две романтични комедии, а Ибо някак си не го виждам в ромком, макар че в екшън пародията "Великолепният тандем  "се справи доста добре и с комичните сцени.  Всичко зависи от това дали зрителите ще искат да ги видят отново заедно на екран, както стана с Бирдже.  Зрителите ги харесаха  в ЧБЛ и след време пак предстои да ги видим отново в  "Птичи полет".

# 244
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН, МОМИЧЕТА!

# 245
Здравейте, мили момичета. Честито Възкресение Христово, Бог да ви дава мир и здраве!

Много ми е симпатичен Ибо, когато е с малкия. Тъжно ми е, че бракът им с Михре се разпадна, но и двамата показаха зрялост и не направиха 'циркове".

Искам да попитам дали някое девойче няма желание да продължи да прави темите за Ибо? Напоследък не съм много активна, защото нямам свободно време, освен това ще се влее свежа кръв в оформлението. Ако няма желаещи, ще продължа, но много ще се радвам да предам щафетата. Ако има повече от един мераклии, може да се работи на ротационен принцип. Благодаря отсега на желаещите. 😀🌺

# 246
Привет, момичета! Animal Beetle

Споделям няколко снимки.
Първата мисля, че е споделяна вече.

Втората е колаж  ЗюлХак. Hug

Тази мисля, че е Хакан като младоженец. Hands Ok Hand

А четвъртата е тип "открийте разликата". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
много хубав хакан сте сложили - мерси

спокойствие и   почивка след снимачния ден
 дани аз  не знам как се прави тема ,готованка съм ,че по лесно Expressionless 

# 248
Здравейте!

Надписът "Добра работа" е или пожелание към феновете за успешна седмица или е доволен от работата, която е свършил на сета, снимката е в сторито му от вчера. А песента е на Тина Търнър, една от любимите ми "The Best":
"You're simply the best
Better than all the rest.."
🙂

https://www.instagram.com/tv/CcyLGHnJoEl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Още веднъж, малко поизчистена, че много ми допадна 🙂

Още снимки

И от тази сутрин

И футбол са играли след снимките, отбор си имат сформиран 🙂 BZC spor

Малко разследване 🙂 за тази снимка

Сложена е вчера на профила F&C Menagerlik, може би дамата е от мениджърска агенция.

П.п.

Снимки от времето на заснемане на  филма "Ask i Mest", може и да сте ги виждали по-рано, но са хубави 🙂

Дани, едва ли ще мога да правя тема от телефона, а и представа си нямам как 🙂

Успешна нова седмица на всички!

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 14:27 от Juls1

# 249
Мили момичета, радвам се, че пишете в темата и това е най-важното. Аз ще продължа да правя темите, докато се появи някой желаещ. Ако наближите 50-а страница, а аз се мотая и не пускам нова тема, имам едни мили дружки във Фейсбук, които ми напомнят.
Пишете на воля, тема ще има. Радвам се, че вълненията около Ибо не секват.
Kissing Heart Flowers Hibiscus

# 250
Една прекрасна снимка! ❤️

# 251
Ибо с Бирдже и приятели отбелязват"Ураз Байрям" Smiley

# 252
Здравейте 🙂

Хубави снимки сте сложили 🙂
От мен кратко продължение на снимките на Лати. На излизане от ресторанта Бирдже е била причакана от журналисти и е дала лаконичен отговор на въпросите им относно вечерята:
"Ибо си тръгна, не можахте да го хванете. Дойдохме на празнична вечеря с близки приятели. Спомнихме си старите дни и изпитахме копнеж."

И феновете в инстаграм, прочели казаното от нея твърдят, че също са изпитали копнеж 😀

Хубава вечер, с един много хубав Хакан Heart

# 253
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Наминавам, за да раздвижа групата с една страхотна снимка на ЗюлХак. Нашите герои накрая се ожениха, а най-хубавото е, че рейтингът на вчерашната серия неочаквано за мен се е покачил и то не с малко. Много се радвам, макар в следващия епизод да очаквам отново нашата двойка да са скарани заради потайността на Хакан и затова, че продължава приятелството си с Абдюлкадир.
Все още съм под влияние на романтичните моменти от вчерашния епизод. Беше наистина хубава серия, светла, изпълнена с надежда и мноого любов. В сериала предстои да се заформи на финала още една двойка между Фикрет и учителката Зейнеп. Браво на онзи, който се е занимавал с каста.
Смятам, че за сериал в 4-ти сезон, тотал средно  между 5,80 и 6,50 , а една от сериите беше малко над 8, си е направо постижение и това се дължи на много добрия актьорски каст, режисура и колкото и пробойни да има и на последователния сценарий. Още веднъж, браво на екипа! Hands Clap

# 254
якут ,мерси за  влюбената двойка , изглеждат прекрасно , дано са щастливи .  почитателите  на сериала също да останат   удовлетворени

Общи условия

Активация на акаунт