Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Тези дни започнах да гледам сериала "Парс-Наркотерор" с младия Ибо.Направих няколко стоп снимки с него.За тези,които не са го гледали в първата му главна роля!

# 256
Добро утро! Coffee
Лати, приятно гледане на "Парс наркотерор". Надявам се да ти хареса. Аз пък  изгледах наскоро за пореден път изгледах "Милост" Grinning  И от няколко дена залепнах да гледам Чукурова от началото на 4-ти сезон и много  ме е яд, че развалиха качеството на сериала. Ако бяха се постарали с образа на Хакан Г. и бяха по-логични и последователни в сюжетните линии, нямаше да изгубят толкова зрители. Сериалът щеше да има шанс за 5-ти сезон. Тогава щяхме да проследим семейната сага до наши дни. Късно е за каквото и да било. Каквото са искали да ни кажат сценаристите е вече факт, защото снимките ще продължат до средата на месеца според Б.А., което означава, че вече и 140-ти, а може би и части от 141-ви епизод са  заснети. Дано поне завърши със  щастлив край и този път героят на Ибо да не го убият. Hands Pray

# 257
Lati-g, мерси за  новите за мен фотоси , и приятно наслаждение със  сериала
 якут , защо  те слушат тези сценаристи ?Blush

Ден на майката в Турция

здраве ,  щастие и  дълъг живот за  тях

# 258
Здравейте момичета!

Режисьорът на БЗЧ, Мурат Сарачоолу честити Деня на майката в РТ в сторито си в инстаграм, като е избрал снимка с Ибо 🙂

А тази снимка е много интересна за мен, виждам че я има и в колажчето в поста на Кмаро. Майка Айпер в младостта си с децата си, Ибрахим и Аслъ 🙂

И на по-късен етап с порасналия си, вече известен син

Лати, благодаря ти за снимките, аз още не съм гледала Ибо в ролята на Парс. Но ще го гледам определено, включила съм си го в моя списък за гледане. 🙂 Любопитно ми е да го видя в първата му роля, питам се дали има основание критиката към играта му, дали пък критиците не са били несправедливи към него. Нали в едно от първите си интервюта Ибо споделя, че почти се бил отказал да продължи с актьорската професия именно заради унищожителната критика, на която е бил подложен след "Парс: Наркотерор".

Якут, аз много харесвам образа на Хакан. Не ми допадна единствено, че има малко екранно време като за главен герой. Усещането ми е, че Гафур, прислугата, Фикрет, Абдулкадир и останалите са с повече екранно време от него. Връзката на Хакан и Зюлейха ми е някак статична, не усещам тръпка тук. Мисля си, обаче, че това е напълно умишлено представено по този начин, за да не изглежда Зюлейха като някаква развратна жена с деца и много мъже. И сценаристите са "изчистили", а според мен доста ощетили отношенията й с Хакан в емоционален план. Но ще се наложи да го преглътна, няма какво да се прави. Аз не съм гледала последните 3 епизода, защото също като теб, и аз започнах отново да гледам "Милост" 🙂

# 259
джулс , много целомъдрени тези  сц.
обаче  насилието не го спестяват

https://www.instagram.com/p/CdT0kj-oF8X/
на хакан май никак няма да му е весело

# 260
Ибрахим Челиккол и съпругата му Михре се разведоха днес. Съдията разведе двойката в едно съдебно заседание.
/новината е от рускините/Новината в ИГ-
https://www.instagram.com/p/CdafTtRsYo2/
Четейки коментарите в два се подчертава,че Михре е получила апартамент в САЩ  и къщата в Рива в която живеят и месечна издръжка от 360 хиляди лири.Източника бил от детегледачката на Али.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 20:27 от Lati-g

# 261
Интересното е, че преди няколко дни тя си изтри Инстаграм профила.

# 262
Здравейте, момичета! Animal Bee
Новината за развода на Ибо много ме натъжи. Cry
Лати, проверих информацията, но в турските сайтове пише есамо, че са се развели с едно заседание. Явно е било по взаимно съгласие както бяха писали по-рано, че са се разбрали Ибрахим и Михре. На нас не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем скорошно възстановяване и дано двамата проявят търпение и  мъдрост, за да запазят до колкото могат нормални отношения, за да не страда малкия Али. Може би когато един брак не върви е по-добре е да се прекрати, особено след като са минали и през опита на близки да ги сдобряват и не е бил успешен, вместо да се продължава в някаква безсмислена агония и за двамата. На мен лично ми е мъчно първо за малкия, който вероятно е привързан към баща си и после за самия Ибо, но както виждаме по снимките, които споделя бързо се изправи на крака.

Джулс, и на мен ми харесва Хакан и много се радвам, че накрая ги събраха със Зюлейха. Той се оказа, че е способен да отстъпва пред съпругата си и да й  показва уважение пред хората, а начинът, по който прие децата като свои направо ме спечели. Над главата му обаче ще надвиснат тъмни облаци, защото се появи някакъв предполагам от мафиотското му обкръжение или изпратен от конкурента от Измир или е някой от враговете, които си е спечелил докато е работил за турското разузнаване в Ливан, следейки големите фигури в търговията с оръжия. Той излезна от прикритието си, но сега стана още по-опасно, защото има и семейство, което трябва да пази. Аз си мисля, госпожа Гюньор от Анкара каза,  благодарение на Хакан са предадени много престъпници на правосъдието. Тогава не е ли редно да му осигурят защита на него и на близките му? Сега и живота на Хакан и на семейството му ще бъдат изложени на смъртна опасност. Да видим. Какво ли са си казали сценаристите като са видели Ибо като кандидат за ролята на Хакан: "Я, този този умее да пресъздава смъртта на героите си. Я пак пак да го убием." Joy Ами всяка трета роля на Ибо завършва със смърт. Тук ми се иска "да прескочи трапа" и да е щастлив.

Kmaroo, можеш ли да споделиш снимката от истаграм ако е възможно, че на мен не ми се отварят. Да не са  кадри от новия епизод, че там има сцена, в която са му опряли пистолет в тила?

# 263
якут , прощавай , аз не знам друг начин  за споделяне на  видео ,/ не го намирам   в отделни кадри / .
 да има такава сцена с опрян пистолет в главата на хакан

# 264
Здравейте момичета!

Имаме нова снимка от сета на BZC 🙂

Алине Мур, в ляво на снимката, според профила й в инстаграм, е телевизионна водеща от Бейрут (предавания 'All Access' и 'SBI Mag' по mtvlebanon). Посетила е снимачната площадка на BZC и е публикувала на профила си в инстаграм снимка с Ибрахим Челиккол. Възможно е да е направила и интервю с него.

За развода.
Аз до последно си мислех, че семейство Челиккол няма да се разведат, че може би ще са разделени известно време, но ще си залипсват и ще намерят начин отново да бъдат заедно. Нали Ибо казва в своите интервюта, че за любовта човек трябва да се бори. Но най-вероятно между него и Михре вече не е останала любов, за която да се борят. Все пак ми е някак тъжно и не мога да разбера поздравите по случай развода, които му отправят разни фенове предимно на турски език. Може би така е прието в мюсюлманските страни, нямам представа.

Титка, мисля, че Михре си закри профила в инстаграм, защото не успя да си промени фамилията, с която е записана там. А е някак неудобно и нахално да продължи да ползва профил, на който се обозначава с фамилията на вече бившия си мъж.

Кмаро, точно така разбират нещата сценаристите, за съжаление - любовта е срамна и целувките също, а побоят и убийствата са нещо нормално.

Якут, видях новите снимки, от новия епизод то няма как да не ги видя, дори и да не искам. В инстаграм е пълно с тях. Но не ми остава време да гледам БЗЧ, тъй като съм потънала в "Милост" 🙂
Видеото, което е сложила Кмаро е точно това, което завършва с пистолет, опрян до главата на Хакан.

Започвам да си мисля, че Хакан ще загине, спасявайки Зюлейха и децата й. По този начин, със смъртта си той ще бъде реабилитиран за това, че е дошъл с намерение за мъст в Чукурова от една страна, а от друга Зюлейха ще бъде отново свободна за любовна интрига с друг мъж през следващия сезон, ако има такъв 😀
Шегувам се, но може и така да се окаже.

Много ми е приятен този сериал "Милост". Толкова са сладки Йозгю Намал и Ибо като младежи в горния курс, показват първата любов с първите вълнения и трепети толкова истински, толкова искрено, човек като ги гледа вярва на всяка дума и всеки жест. Гледам сериала за втори път, че първия път беше преди около 5 г.и съм го позабравила.

П.П.

Мнението на психолога относно най-честите причини за развод.
Слагам само част от статията, че е доста дълга, но вниманието ми привлече първата точка, особено това, което съм подчертала. Стори ми се близко до нашия случай Blush

"Двама души се вричат във вечна любов, докато смъртта ги раздели... Но много често адвокатите и съдът са тези, които всъщност ги разделят. Законно. И то дълго време, след като съпрузите сами са изгубили обичта помежду си. Ето някои чести причини за развод:

1. Различни интереси

Звучи като добре познато клише, но за съжаление, е вярно.
Казват, че противоположностите се привличат, но когато става въпрос за дълготрайни връзки и бракове, то тази формула не е успешна.
Съпрузите трябва да имат еднакви (или почти еднакви) интереси, за да могат да споделят времето си заедно и пълноценно.Ако жената предпочита да си почива вкъщи или пък да обикаля по магазините, докато мъжът иска да се разхожда сред природата – това е нещо, което би могло да създаде сериозен проблем в отношенията. След време различните интереси ще се окажат причина за отдалечаване един от друг, а от там и за развод. Разбира се, всеки има нужда да прекара малко време далеч от любимия си човек, но това трябва да бъде изключение, а не правило.

2. Липса на индивидуалност

Когато единият от двамата съпрузи няма собствени интереси, хобита или приятели – това определено не е здравословно за брака. Той губи своята индивидуалност и се превръща в „сянка“ на своя партньор. Това в крайна сметка много често води до развод.

3. Мъжът и жената стават повече родители, отколкото съпрузи

Когато в семейството се появи дете, много често мъжът и жената съсредоточават вниманието си главно върху него. Разбира се, това е нормално, защото да си родител означава, че трябва да поемаш своите отговорности.
Но малко по малко партньорите губят връзката помежду си, интимността, докато в един момент дори не могат да си спомнят какво ги е накарало да се влюбят един в друг и да искат да бъдат заедно.

4. Липса на интимност

Мъжът е имал тежък ден на работа, жената пък я боли глава - и двамата са твърде уморени, за да правят секс. Наглед тривиални причини, заради които обаче интимността между двамата малко по малко замира. Всъщност главоболието само по себе си не може да „убие“ сексуалността на една двойка. Но може да бъде причина да се започне един крайно нездравословен период, в който сексът все по-рядко е страстен и романтичен. А причините и оправданията за липсата на интимност да се увеличават и да се смятат за нормални.

5. Незадоволени очаквания

Много хора смятат, че когато се чувстват нещастни, те трябва да накарат своя партньор да се промени. Мислят, че тогава отново ще бъдат щастливи. Започват с оплаквания, обвинения, критики, заядливост и дори заплахи. Когато единият от съпрузите се опитва да принуди другия да върши неща, които не желае, само за да бъде самият той доволен и щастлив, това е своеобразна рецепта за катастрофа в брака. Когато човек е недоволен от нещо, той сам трябва да се промени или да промени ситуацията.

6. Финанси

Много често не самата липса на достатъчно финанси води до развод, а по-скоро различното отношение към парите. Представете си конфликта между двама съпрузи, ако единият е пестелив, докато другият е прахосник. С течение на времето тези разногласия може да достигнат до такива размери, че изходът да е само един, а именно развод.

7. Съпрузите са отчуждени един от друг.

Както споменахме вече, сексът е важен, но не е единственото важно нещо, когато говорим за отношения между двама души. Малките целувки за „здравей“ и „довиждане“, спонтанните прегръдки, държането за ръце, са все неща, които сближават двойката. Липсата им може да доведе до отчуждение.

8. Неспособност за разрешаване на конфликти

Във всяка двойка от време на време има разногласия – това е напълно нормално и няма как да бъде избегнато. Ключът към успеха, обаче, е двамата съпрузи да намерят начин да разрешават конфликтите си чрез изслушване и взаимно уважение. В противен случай единият от партньорите задържа в себе си негативни чувства, гняв, разочарование, които в даден момент „избухват“ по най-лошия възможен начин.
Според експерти голяма част от женените двойки се разделят точно заради комуникационни проблеми..."

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 14:10 от Juls1

# 265
Sign ExclamationПубликуван беше протокола за развод, според който Ибрахим Челиккол и съпругата му Михре Челиккол прекратиха 5-годишния си брак:
Според протокола, който Ибрахим Челиккол представи в съда чрез адвоката си: Попечителството над детето на двойката ще остане на майката  Михре Челиккол. Ибрахим Челиккол ще плаща по 9500 лири на месец за сина си.

Известният актьор ще плати и 35 хиляди лири, включително наем и сметки за къщата, в която живеят бившата му съпруга и син. Михре Челиккол ще даде 50 процента от собствеността на двойката в Бейкоз -Рива на Ибрахим Челиккол за 5 милиона лири.

Автомобилът на фирмата, чийто съдружник е Ибрахим Челиккол, ще бъде предаден на Михра Челиккол.

Снимката е от 11.05.2022г. с адвоката на Ибо!

Sign Exclamation Премиерата на "Птичи полет" ще се състои на Netflix на 3 юни.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 20:29 от Lati-g

# 266
финансовите  подялби като че ли не са в полза на ибича , но по - важното  и някак неприемливо за мен е , че али е присъден  на михре - сори грозна дума
Скрит текст:
не мога разбира се да съдя по снимки от инста , но такава силна връзка  както имат ибича с али , с нея не виждам 

усмихнат хакан - дано не стане изкупителна жертва

# 267
ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА - 135 серия.

https://ok.ru/video/3415761160900

https://cloud.mail.ru/public/hQ2L/oArkWwoSD

Благодарим за труда на преводачките! Flowers Bouquet

# 268
Лати, благодаря за информацията.
На снимката Ибо е доста усмихнат, значи така изготвеният документ го устройва. Както аз го разбрах, освен месечната издръжка, Михре ще си има своя къща, на която Ибо е платил режийните, получава и колата, като разходите по нея (ремонти, техническо обслужване, гориво, застраховки) ще се плащат от фирмата на Ибрахим.
Освен това, Ибрахим ще й плати сумата от 5 млн.за нейния дял от къщата в Рива, която е била семейна собственост и която ще остане за него.

Кмаро, детето е още малко, има нужда от майка си. Редно е да бъде с нея. А и актьорите имат натоварен снимачен график, при това положение ще е нужна детегледачка. По-добре да си го гледа майката, отколкото друга жена.

Малка клюка.
Певицата Туба Екинджи, родена през 1977г., с която Ибрахим е имал връзка през 2010 / 2011 г., т.е. преди около 12 години, е сложила негова семейна снимка на профила си в инстаграм и го порицава за развода му с доста заядлив тон. Коментарите под поста й са повече от 300, като феновете я питат "Sana ne?",  т.е. какво я засяга, да не би още да има чувства към бившия си любим. Което не е изключено 😀

# 269
Джулс, това което си споделила за причините да развода са много верни. Понякога обаче "малките камъчета преобръщат колата". Даже не е необходимо да е нещо толкова голямо. Както и преди това бях писала след като не става с компромиси и от двете страни по-добре да се разделят, отколкото съвсем да се отчуждят. Все пак имат дете и затова връзката помежду им е за цял живот и затова е важно да се запазят нормалния тон и  отношения помежду им.
Между друго Йозгю Намал е една от партньорките на Ибо, с която имаха много добра химия на екрана. Поне на мен ми допаднаха като двойка, а и сякаш докато са снимали сцените с Нарин и Фърат от гимназиалните години снаистина са се забавлявали. Все едно не играеха роли, а живееха наистина живота на Нарин и Фърат. Любим сериал ми е. Даже повече го харесвам от "Черно бяла любов", заради чистотата и  наивността на двамата.
А дали ще  излъчат някъде интервютата със актьорите от БЗЧ?
Лати, Кмаро, каквото и обещетение да получи Михре от развода взаимоотношенията им приключиха. Отсега нататък всеки по своя път. Не всичко е пари. Вижте как добре изглежда Ибо усмихнат и доволен от живота. Гадното в цялата работа е, че Али няма да е постоянно с него, но такъв е живота. Няма пълно щастие.
Радвам се зановината за премиерата на "Птичи полет".  Доживяхме накрая да броим дните до излъчването на сериала. Дано да е интересен и да се хареса на зрителите за да има и 2-ри сезон.
На мен лично ми е мъчно, че БЗЧ приключва след 5 серии, но и актьорите са хора и те трябва да си починат. Представяте ли си какво им е на актьорите, които играят в сериала вече четири години. То човек може биполярно разстройство да развие. Например може наистина Хилял Алтънбилек да се изживява като Зюлейха (Боже опази! Какви ли не гадории й се случиха на героинята Rolling Eyes).

Джулс, обърнах вниманието на клюката свързана с поста на Туба Екинджи и попаднах на нейна  статия за интервю в предаването  "Втора страница" (Икинджи сайфа) със заглавие: "Чуйте и от Туба Екинджи за Ибрахим Челиккол", публикувана 2014 г. , в която не пести суперлативи и комплименти по адрес на Ибо, че се зачудих тази ли е същата жена, която през  2022 г.  сипе огън и жупел по повод развода му и си е позволила да публикува такъв злобен пост.

В статията се казва: Туба Екинджи, която беше гост на предаването "Икинджи сайфа" направи интересни разкрития относно актьора Ибрахим Челикол.
Екинджи, която даде отговор и на въпросите относно появилите се новини за любовна връзка на Синем Кобал с Ибрахим Челикол, отговори че след като се е разделила с Челиккол не е изпитвала ревност към никоя известна жена, с която е било споменавано името на бившото й гадже.

"Ибрахим е  голям мъж!"

"Ибрахим е много мъжествен, мъж е. Грижовен е и много щедър. Жените  си падат по тези страни на Ибрахим." по този начин говорещата Туба Е. на въпроса: " Защо Ибрахим мълчи за Синем Кобал? отговорът й е: "Ибрахим усвои актьорската професия. Трябва да остане малко мистериозен в личния си живот, тъй като  сценариите на ролите му трябва да са правдоподобни (да те накарат да повярваш, че са истински).
Туба Е., която сипе похвали по бившото си гадже коментира: "Ако Ибрахим стана толкова бързо ( букв. в един миг) известен го дължи на красивото си сърце и безкрайната си щедрост."
На въпроса: "Според теб Синем К. типът ли е на Ибрахим Ч.?" отговори: По този въпрос не би било  редно да говоря. Всичко не се свежда до типа. Ще поговорят, ще се разберат и ако си допаднат защо  не?

Ето го и линка:
https://medyabey.com/ibrahim-celikkolu-bir-de-tugba-ekinciden-dinleyin/

И сегашния й пост:  "Можеш ли да се разведеш с такова  хубаво и чисто, невинно момиче? Имаш бебе на две години. Не се ли насити на непостоянни на пияцата, не стана човек и това си е. По - интересното е кой ти даде това хубаво момиче' Ти си последният, на който трябва да се даде момиче. Големи демонстрации за да си изградиш имидж на баща ..."

Köfte böyle temiz yüzlü hanım kız nikahtan çıkartılır mı? İki yaşında beben de var. Doymadın mı piyasadaki fırıldaklara adam olmadın gitti. Başında kim verdi bu güzelim kızı sana o daha da enteresan. Kız verilecek en son insan. Baba imajı çizebilmek için hareketler şan babası.

Ха преценете сега кой кога не си е пил хапчетата, че да не си спомня какви ги е приказвал. Stuck Out Tongue Winking Eye  С право хората са реагирали на поста й. Само ако си бяха спомнили как е хвалела Ибо, сигурно сега щеше да е на позорния стълб. Ама мнението й наистина е завъртяно на 180 градуса. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:52 от yakut

Общи условия

Активация на акаунт