Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 809
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
да джусл права си  има необходимост  и от нея  ,
тати с работни ангажименти  и бавачка
а мама обвързана със забавления и сигурно пак детегледачка
/поне на мен така ми се струва /

якут ,мерси ,нека гледаме положително на нещата

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 22:05 от kmaroo

# 271
Нови снимки 🙂

Втората снимка е от профила на Метин Дюздабан, който е сложил към нея надпис: "Страхотен човек!"

Якут, благодаря ти за преводите, аз едва сега видях, че си допълнила поста си.

Добрите думи на Туба Екинджи за Ибо през 2014, най-вероятно се дължат на надеждата й да си го върне 🙂
Но сега, цяло десетилетие след края на връзката им и когато самата Туба е вече на 45 г., явно е разбрала, че няма шанс. На това се дължи, според мен, злобата й.
Освен това, иска и да привлече внимание, да се самоизтъкне, че много добре и отдавна го познава, въпреки че по време на връзката им Ибрахим е бил момче на 28 г. Иначе, защо изобщо госпожа Туба ще си дава труд да се занимава и да пише за него пост в инстаграм!
Но човек се променя през целия си живот. Разсъждава по един начин когато е на 28 и по друг, когато е на 40 години. Туба има спомени от тяхната младост, но това не означава, че Ибо не се е променил и е все същия човек. На мен злобният й пост ми показа единствено колко нещастна жена е самата тя, тъй като щастливите хора не говорят по такъв начин за другите. А и феновете я подиграха достатъчно.

Аз продължавам с "Милост". Започнах да го гледам отново заради постове на разни чуждестранни фенове, че краят на сериала бил лош и героят на Ибо умирал. И тъй като аз нямам такъв спомен, реших да погледна отново последната серия и да проверя🙂
А след като се успокоих, че Фърат Казан си е жив и здрав на финала, започнах сериала от самото му начало 🙂

Една снимка на Кенан от "Птичи полет"

Кмаро, точно. Нека да гледаме на живота позитивно 🙂

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:14 от Juls1

# 272
Привет, мили момичета.

Да, вече имаме дата за Птичия полет - 3 юни. Успех на Ибо, Бирдже и компания. Дано е станал сполучлив сериал. Първият плюс е, че е кратък. Страхувам се от сценаристките глупости, за да разтягат сюжета до безкрайност.

Хубав ден ви желая!

# 273
дани , якут , джулс , благодаря за новостите и снимките  
 та въпросната бивша приятелка / злободневка  я кръстих /
за връзките му,  едва ли има основание да го съди   , но  да намесва детето   и да се изразява така за  бащинството на ибича , ми се вижда много нагло . каква низост само

хакан за утешаване от злобка 
https://www.instagram.com/p/Cdlgf-XIUfp/
 вероятно откъс от Полета

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 21:41 от kmaroo

# 274
Това е монтаж от два сериала. Само сцените с Бирдже са от трейлъра в Нетфликс. Днес гледах трейлъра и звучи много добре.

# 275
Джулс, Кмаро, Дани, Титка, добра среща! Hug

И аз изгледах трийлъра на "Птичи полет". В него засега са представени героините на  Бирдже и Мирай. Бирдже е много лъскава, а Мирай има  детско излъчване. Ето го трейлъра качен и ютуб.

https://www.youtube.com/watch?v=a0wg-1iExYg

# 276
Излязъл е първият трейлър за "Птичи полет", да 🙂

И аз го видях, на една италианска страница
https://www.instagram.com/p/Cdia0N4oyx4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Накратко - Бирдже слиза от автомобил, влиза тържествено в университетска аула или подобна голяма зала и изнася лекция, която приключва с овации.
Кадри от трейлъра:

Нещо като постер

Снимка на телевизионен екран в очакване на минисериала:

И 2 чисти снимки, без надписи 🙂

И един сравнителен колаж с нашите герои в аналогични пози, но с 5 г. разлика. Въпросът е, има ли промяна в погледите им?

# 277
мерси за обновените подробности от клипа  и снимките
бирже на преден план , всички зад нея в постера ,тя ли ще е в главната роля ?

# 278
Кмаро, първо е представено името на Бирдже, после на Мирай, последвано от името на Ибо и останалите. Та най-вероятно историята ще се върти около двете и останалите ще бъдат в някакви взаимоотношения с тях. Ще видим. Остава малко време.

# 279
якут Flowers Hibiscus за уточнението

за мен / извинете / е важно мястото на кенан къде ще бъде

али с кака си петра - сладури

# 280
Кмаро, Ибо ще е в ролята на Кенан, който е бившо гадже на Ляле Къран (героинята на Бирдже). А каква ще е ролята му и с какво екранно време в сериала предстои да разберем след 20 дни. Бурак Ямантюрк ще играе ролята на съпруга на Ляле, с която имат  дъщеря. Да видим как ще заплетат историята. По всяка вероятност героинята на Мирай е студентка на Ляле, а впоследствие сигурно ще е стажант в телевизионния канал, която си търси място "под слънцето" и попада в света на големите новинарски "акули". Предполагам сериалът ще е нещо такова.

# 281
още веднъж  мерси  якут
ще има / може би / драма  щом кенан и лалето  са биле  във  връзка ,
и  погледа му от  фотоса на джулс Heartbeat

а мацката от балкона която неохотно аплодираше  е  мирай  нали

# 282
Кмаро, че драма ще има то е ясно, но май  ще приламват и искри между двамата. Heart Не са вкарали случайно Ибо в сериала.  Stuck Out Tongue Winking Eye Момичето, което гледаше от горния етаж пристигащата Ляле е  Аслъ (героинята на Мирай).

# 283
oмотах им имената Smile  якут ,
нали ни е огнен човека , пожари ще предизвиква

# 284
Кмаро, точно така. Ибо е огън  и Бирдже е барут, представи си какво са ни подготвили. А и по Нетфликс могат да си го позволят. Очаквам да има и любовен триъгълник и възраждане на стари чуства. На такова нещо ми намирисва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт