Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
само дано не изгори жестоко кенан.
 ибича  реален има опит като пожарникар ,  ще съдейства

много е секси тук демет
търсех нови  снимки от филма  да сложа  , но попаднах на тази  

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 00:37 от kmaroo

# 286
Кмаро, точно така. Ибо е огън  и Бирдже е барут, представи си какво са ни подготвили. А и по Нетфликс могат да си го позволят. Очаквам да има и любовен триъгълник и възраждане на стари чуства. На такова нещо ми намирисва. Grinning

Предвид, че при Любовните тактики имаше бая гореща сцена по турските стандарти, силно се надявам да има нещо такова с Ибо и Бирдже и в този сериал. На мен двамата са ми любимата екранна двойка от всички, в които е участвал Ибо. И от Черно-Бяла любов ми липсваше оная страст, която много хубаво пресъздаваха в скандалите си. Та се надявам тук да видим поне нещичко по-така. Поне веднъж да ми покажат Ибчо гол до кръста Smiling Imp

# 287
Титка, на клюкарите малко  им трябва и веднага ще спретнат един сценарий как Бирдже развела Ибо. И без това търсят в отношенията им "под вола теле". Joy

# 288
Титка, на клюкарите малко  им трябва и веднага ще спретнат един сценарий как Бирдже развела Ибо. И без това търсят в отношенията им "под вола теле". Joy

yakut, за да се разведат, има причина. В кой е вината и дали е взаимна само те си знаят. Важното е човек да е щастлив. Не мога да скрия, че съм голям фен на Бирдже и като жена и активист и аз спадам към тези, които тайничко се надяват нещо между тях да стане. Ноо са си само приятели. Макар, че и с Демет няма да му е зле, ама тя се наби при онзи Animal Ram ....

# 289
Привет
Цяла година го чакаме този Птичи полет Blush
Малко остана Blush
Обичам Ибо, обичам и Бирдже Blush
Радвам се, че ще ги гледам в още един проект Hands Ok Hand

# 290
  • София
Не знам, дали ще гледам.  Може би, съм единствената която изобщо не харесва Бирдже  и нейната пластмасова усмивка. Като я гледам на снимките, е подсилила тунинга, и е още по плашеща. И, с това ръкомахане....
Иначе, си следя Домът,  ама и там стана една боза... всичко, започна да е в сферата на фантастиката.  Обезличиха Мехди, за сметка на всичко знаещата и можеща Зейнеб.
Искам за попитам- къде гледате "Милост"?

# 291
а не си маркито ,  ще си правим компания  ако искаш Smile мен никак не ме удовлетворява ,че тя ще партнира на ибича - но той ще компенсира  с играта си Ill
за това и  не чакам с нетърпение филма
мехди стана жертвеното агне на сц , да издигнат барата и зиза на пиедестал

# 292
Добро утро

Новите сериали Blush

# 293
Здравейте 🙂

Аз приключих с "Милост". Маркито, някои от епизодите ги гледах във vbox, други във videoclip. Има ги и в контакта, но този сайт при мен отдавна не зарежда и не се отваря.
Четох, че по време на онлай излъчването рейтингът на "Милост" не е бил много висок и се радвам, че са го довършили, защото това е един много приятен сериал. Беше ми любопитно да видя още веднъж, освен Ибрахим и Йозгю Намал, и младите тогава Дилара Аксюек и Ясемин Алън. А Бурчин Терзиолу, която също много харесвам, е започнала актьорската си кариера като дете, едва на 5 години.
Краят на сериала ми се стори малко странен, но не бих го определила точно като лош край. Мисля си, че може би сценаристите не са знаели как да го приключат. Те вече показаха как героите се женят, деца им се родиха, решиха проблемите по между си, както и с роднините си. Сценаристите са избрали този вариант за финал на сериала, за да не изглежда всичко прекалено сладникаво. Наистина, жените катастрофираха, но са живи, съдейки по въпроса, който Дениз зададе на Нарин: щом говорим, сме живи, нали? И Най-вероятно ако има травми, ще бъдат излекувани. Така че аз го приемам за приемлив.

И все пак, колкото и да са сладки и любвеобилни Фърат и Нарин, няма я онази стаена страст, която всеки миг ще избухне, този почти физически осезаем електрически заряд, от който кожата ти настръхва, както беше при Ферхат и Аслъ. Ферхат и Аслъ си остават една от най-страстните любовни екранни двойки.

Сега си наваксвам пропуснатите серии от БЗЧ, които умишлено оставих да се понатрупат, за ги изгледам с удоволствие накуп 🙂
Аз по принцип така предпочитам да гледам сериалите. Не ми допада да губя време и енергия да гадая какво ще се случи в следващия епизод или да се ядосвам на разни недомислици, каквито, колкото и да е добър един сценарий, винаги има. Когато се гледат сериите в непрекъсната последователност, пропуските в сценария не се забелязват или по-скоро "не бият много на очи" 🙂
Ето няколко снимки на готиния Хакан от новия трейлър към епизод 137

# 294
Нетфликс Турция споделиха в профила си в Инстаграм снимки от сериала. Като гледам снимките от Чукурова и тези от Птичи полет, не мога за пореден път да не се удивя нашия какъв хамелион е.

Хубавото си е хубаво всякак, но определено стилът на Кенан като че ли най-много му отива.

# 295
Да сложим още снимки от "Птичи полет" 🙂

П.п.

Ще добавя един съвет към сценаристите на БЗЧ от италианските фенове, защото ми се струва, че това желание добива международен характер 🙂

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 14:42 от Juls1

# 296
Съгласна съм с тях Grinning

# 297
Привет, момичета! Heart
Титка, страхотни снимки. Хайде да става 3-ти юни, че нямам търпение. Hug

Джулс, те не само няма да си свалят пижамите, ами според йозета на 137-ма серия понеже в Чукурова се появи един мафиот от Ливан, който обвинява Хакан и Абдюлкадир, че са убили преди 10-на години баща му и се закани да затрие Зюлейха и семейството й и Хакан и Акадир са по петите му и понеже той не иска да я безпокои не й каза нищо, макар тя да усеща и докато той й организира меден месец, тя си взема децата и без нищо да му каже изчезва. После се обажда на Фикрет за да каже къде се намират и той пак й пълни главата с това как това, което преследва Хакан може да застраши и тях. Може ли да си представиш и вместо да се довери на мъжа си тя пак ще тръгне да го преследва и да се прави на детектив. Е защо тогава не се ожени за Фикрет? Дали нямаше да й е по-лесно, щом като всеки път търси него, а не мъжа си?

Ето превода на йозета на 137-ми епизод.

Хакан успява да се спаси от нападението на Хамран благодарение на Абдюлкар. Той е обезпокоен от новите действия на Хамран, който успява да избяга и изчезва. За да отдалечи от опасността  Зюлейха и децата, Хакан набързо организира меден месец. Зюлейха забелязва, че Хакан е напрегнат и че крие нещо от нея и без да каже нищо изчезва заедно с децата.
Докато Хакан от една страна се старае да открие мястото където се укрива Хамран, изживява огромен шок от изчезването на Зюлейха. Накрая Зюлейха търси Фикрет и му разкрива къде се намират, Фикрет изпада в огромно колебание дали да й каже, че тя се намира в огромна опасност. В същото време изчезването на Хаминне хвърля конака в смут.

https://www.atv.com.tr/bir-zamanlar-cukurova/137-bolum-1-fragman/izle

Остават още 5 епизода, а сценаристите виж с какво ще ни занимават. Imp

# 298
https://www.instagram.com/p/CdvObxFIIhv/

ибрахим е на 3 масто в класация - предполагам за творческия му дар

мерси за постовете ви
 и като поменахте пижама Yum и в чбл май имаше такъв свързван  момент с ферхат

# 299
Здравейте! Blush Heart

Излязоха снимки от среща на Ибо с момиче с увреждания, осъществена по молба на нейните родители.

Якут, има голямо напрежение в инстаграм, след този нелегално разпространен кадър, който пишат че бил от последния епизод на "Имало едно време в Чукурова". Опасенията са от евентуална смърт на  Хакан и лош край на сериала, което ще е много неприятно, тъй като няма да има следващ сезон.

П.П

Титка, Михре се завърна в инстаграм с променена фамилия на профила си и изтрити всички семейни снимки.

Кмаро, Ибо е на трето място в класацията за най-популярни лица в Турция към дата 18.05.2022 г., след известния им комик, актьор, сценарист, карикатурист и т.н. Джем Йълмаз, който действително е много популярен в Турция, макар че няма международна слава и Къванч Татлъту. Виждат се и женски имена, което значи, че тази класация не е разделена по пол, а е обща.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 01:34 от Juls1

Общи условия

Активация на акаунт