.
Някои беше написал "да не се очаква любовта от ЧБЛ" и беше прав. Сценарият, сам по себе си, е доста смислен и ще е жалко да няма продължение, но много зависи и по каква линия ще тръгнат. Тук видяхме едни зрели, с богат житейски опит ГГ. Просто тази зрялост и опитност успяха да я предадат на екрана. Играта им беше изключителна, младата актриса (не й знам името), но това за нея е голям пробив. Химия между Кенан и Лале не видях. Има топлота, близост, доверие, упора, възхита, но не и тази химия и желание. По-скоро Лале изрази чрез играта си, това, което двамата пресъздадоха - приятелска обич/топлота и доверие в другия. Дори, когато бяха по-интимните/любовни сцени с Кенан от хотела, Ибо изразяваше с очите си не толкова копнеж, колкото приятелско доверие. Според мен това успя да покаже и изиграе. И пак според мен, такива са отношенията им с Бирдже в реалния живот. Имало е нещо, останало е неизживяно и с времето се е наместило дълбокото приятелство, което няма пол, а когато разчиташ приятеля си с поглед и си говорите без думи. 

), че има промяна в сериала "Легенда"/Дестан. Селим Байрактар, който играе ролята на Алпагу хан, бащата на Батуга, напуска сериала.

Препоръчани теми