Снимките са много забавни. И аз забелязах, че когато доктор Айкут обяви час на смъртта на Хакан и дадоха лицето му в едър план клепачите му трепереха. А сред турските зрители имаше и медицински лица, които коментираха как Зюлейха му държала ръката, докато Айкут правеше електрошок на Хакан и не са му поставили електроди.

До колкото знам, лекарите предупреждават всички да се отдалечат от пациента и тогава извършват електрошока. Можеха всички да се наредят в кръг около Хакан и да му подават енергия като в "Аватар"
.Тъжно ми стана като гледах фрага на Чукурова. Погребват Хакан в измирското гробище до брат му Еркан. Госпожа Гюнгьор от разузнаването също присъства на погребението. Може все пак да разкаже нещо за него, което Зюлейха не знае, та така и ние да научим нещичко от живота му преди появата му в Чукурова.
Прокурорът Рахми Серт, нашият любимец, който повече вярваше на прочетеното в местния вестник и доносите на хора със съмнителна репутация, вместо да събира доказателства, се чу, че каза за Акадир: Ако има ум ще се предаде. Ако остави на нас да го заловим, положението ще стане много по-лошо."
Радвам се за напълно заслужения успех на "Птичия полет". Ако се повиши още повече гледаемостта на минисериала, може да има шанс и за втори сезон.