Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Джулс, благодаря за преведеното интервю. Flowers Hibiscus
Снимките са много забавни. И аз забелязах, че когато доктор Айкут обяви час на смъртта на Хакан и дадоха лицето му в едър план клепачите му трепереха. А сред турските зрители имаше и  медицински лица, които  коментираха как Зюлейха му държала ръката, докато Айкут правеше електрошок на Хакан и не са му поставили електроди. Joy
До колкото знам,  лекарите предупреждават  всички да се отдалечат от пациента и тогава извършват електрошока. Можеха всички да се наредят в кръг около Хакан и да му подават енергия като в "Аватар" Stuck Out Tongue Winking Eye.

Тъжно ми стана като гледах фрага на Чукурова. Погребват Хакан в измирското гробище до брат му Еркан. Госпожа Гюнгьор от разузнаването също присъства на погребението. Може все пак да разкаже нещо за него, което Зюлейха не знае, та така и ние да научим нещичко от живота му преди появата му в Чукурова.
Прокурорът Рахми Серт, нашият любимец, който повече вярваше на прочетеното в местния вестник и доносите на хора със съмнителна репутация, вместо да събира доказателства, се чу, че каза за Акадир: Ако има ум  ще се предаде. Ако остави на нас да го заловим, положението ще стане много по-лошо."

Радвам се за напълно заслужения успех на "Птичия полет". Ако се повиши още повече гледаемостта на минисериала, може да има шанс и за втори сезон.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 21:18 от yakut

# 361
Окан Мермер, маркетинг мениджър, PR и организатор на  церемонии по награждаване, модни ревюта и гала вечери, е публикувал своя снимка с Ибо, от вечерта на наградите "Мъж на годината" през м.декември 2021 г.

И още една снимка от 22.05 т.г, с актрисата, изиграла ролята на медицинската сестра, в сцените с опитите за съживяване на Хакан 🙂

Якут Flowers Tulip
Кмаро Flowers Tulip
благодаря ви за коментарите!

Аз съм гледала само четвъртия сезон на БЗЧ. По тази причина и не го коментирам. Но сега, тъй като четох за "голямата" любов на Демир и Зюлейха, любов, едва ли не преминала границите на времето и пространството, се запитах, как е възможно, една насилствена и едностранна любов, при която единият е малтретиран от "обичащия" го, да бъде наричана по този начин.
От разказите на Зюлейха и от една - две сцени с Хамине в сериала, а и от коментарите на момичетата, гледалите първите три сезона, останах с впечатление, че Демир е бил влюбен в Зюлейха, но тя в него - не. Той се е опитвал да я принуди да бъде с него, проявявайки насилие. Тя просто го е търпяла, за да спаси своя любим, който не е бил Демир, а Йълмаз. Тя е приела Демир е склонила да му бъде истинска съпруга, чак след смъртта на Йълмаз, чак тогава Зюлейха се е предала и се е примирила със съдбата си. Но не е обичала Демир, защото насила не можеш да накараш никого да те обича.
И при това положение, как може изобщо се говори за любов между Зюлейха и Демир, камо ли "голяма"!? За мен, извинявайте, но това е извращение някакво.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:48 от Juls1

# 362
Рейтинга на сериала "Птичи полет" за 8 май
Проектът се изкачи до 5-та позиция в света 🎉
Сериалът е в топ 48 държави. Освен това според рейтингите на държавите все още е на първо място в Турция, Кения, Мароко и Кипър.
Наистина се надяваме, че ще има втори сезон!

Горещата сцена с авантюрата на Кенан от бара! Nature Fire

# 363
Джулс, благодаря  за коментара! Flowers Rose
Имаме пълен съвпад в мнението за Демир, с тази разлика, че съм изгледала и първите три сезона. Понеже беше такъв филмов маратон може и някои детайли да ми се губят, но като цяло това, което пишеш се случи.
И аз не проумявах и все още не проумявам, как така някой зрители все още си търсят Демир Яман. Чела такива абсурдни постове, че не знаех дали да се смея или да плача. Някои все се надяват във финалната серия Демир да се появи. Готово, извадиха го от фризера, да го мушнат за малко във микровълновата печка и ще  стане!  Joy  Joy Joy
Сега сериозно! Хайде да си го представим и да се абстрахираме от харизматичния Демир, че някои могат да го харесват и визуално. За мен Демир изглеждаше малко стар за героинята. Но пък визията му добре пасваше на епохата. Мисля, че Зюлейха визуално най-добре си подхождаше със Хакан.
В спойлер слагам сбития преразказ на сезон 1 Чукурова. Grinning
Скрит текст:
Йълмаз и Зюлейха бягат от Истанбул, защото Йълмаз е издирван от  полицията за убийството на човек, на когото доведения й брат-комарджия дължи пари и той го притисна и Вели изпрати Зюлейха при него. Йълмаз го уби за да спаси Зюлейха от изнасилване. После бягат за Чукурова и пътуват с влак, в който пътува и Демир. На една от гарите имаше престой.  Демир  видя през прозореца на вагон - ресторанта, слезналата от влака Зюлейха, за  да се освежи и пие вода от чешмата на гарата. Щом я видя се влюби от пръв поглед в нея. После дойде някакъв келнер и попита Демир как ги предпочита яйцата и догато му отговори  и погледна отново през прозореца, Зюлейха вече не беше там.
Зюлейха и Йълмаз бяха обрани във влака, но го установиха едва като слезнаха на гарата и отидоха да си купят закуска (тук интересното е, че човекът от когото искаха да си вемат нещо беше актьора в ролята на бръснаря Тахир). Наложи се Йълмаз да продаде халките, които беше купил, защото мислеше преди да се случи инцидента заедно с майстора на сервиза, при когото работеше да отидат да поискат ръката на Зюлейха. Наеха си стая в хотел. На другия ден Йълмаз отиде да търси работа. После се отправиха  към конака, където неговия приятел от казармата Гафур беше управител. Някаква стара двойка ги качи на каруцата си, а после слезнаха за да продължат пеша. Възрастната двойка им дадоха ябълки, бяха много гладни не бяха яли нищо. Добраха се до конака, нодо пътната врата на Зюлейха й прилоша от глад и изтощение. После се срещнаха с Гафур, Сание и Гюлтен. Попитаха каква му е , но Зюлейха изпревари Йълмаз като каза, че са брат и сестра. Идването им в конака съвпадна ежегодните масови сватби, които устройваше Хюнкяр, майката на Демир, защото не обичала двойки, които живеели без брак. Нощта в която пренощуваха в постройката-къщата на Гафур, Зюлейха беше излезнала пред къщата  и тогава се уплаши от една змия, която беше близо до крака й. Демир беше наблизо до къщата на Гафур, видя изплашената Зюлейха, притече й се на помощ и уби змията. Това беше втората им среща. Понеже Гафур се страхуваше Йълмаз да не го измести, защото момчето е от Истанбул, автомонтьор е,  и си има занаят и е много находчив, изпратиха Зюлейха и Йълмаз при сезонните работници в Хуулар, за да работят на полето.  Там двамата се опознаха в библейския смисъл и станаха съпрузи пред Господ. След няколко дни Хюнкяр повика Зюлейха в конака да я разпита откъде са, защо са дошли в имението и разбра, че момичето е доста сръчно, с правилен говор и добри обноски. После я поиска за гледачка на Хаминне и Зюлейха трябваше а остава в конака. Демир гледаше да се навърта повече в имението, защото я харесваше, а и според него нямаше пречка, защото за него тя беше сестра на Йълмаз. Междувременно Йълмаз беше поправил мотора на въртолета на Демир и след това той го нае за шофьор. Така неусетно мина известно време. Хюнкяр изпрати Гафур в Истанбул и той разбра и разказа истината за идването им в Чукурова. Хюнкяр беше засякла веднъж как Зюлейха и Йълмаз се срещат тайно в късна доба, а после я видя да повръща и се досети, че може да е бременна. После Хюнкяр направи така, че да арестуват Йълмаз за бийството, като притисна Зюлейха, че любимият й може да висне на бесилото, и ако иска да го спаси трябва да се ожени за Демир. Цялата работа беше в това, че Филиз, бившата съпруга на Демир била бременна, а преди това Хюнкяр я унижавала много и я водела от лекар на лекар, уж че в нея е проблемът да нямат деца, но знаеше, че проблемът е в Демир. Така принудена, за да спаси Йълмаз се омъжва за Демир. Метнаха Демир ( или както по-късно ще стане ясно, оставил се е да бъде метнат, защото е знаел, че няма как Зюлейха да е бременна от него , защото знаеше, че не може да има деца, и знаеше, че е бременна от Йълмаз, но любов, знаейки хала си, си е мълчал и са тормоцили Филиз). Веднъж Демир отиде на свиждане на Йълмаз, за да го увери, че ще направи всичко възможно за да го измъкне. Тогава Йълмаз разказа, че Зюлейха е негова съпруга пред Господ. От този момент нататък от помагащ Демир се превърна за Йълмаз враг и конкурент за сърцето на Зюлейха. Зюлейха  и Йълмаз си пишеха писма, които не стигнаха до получателя си. Директора на затвора по молба на Хюнкяр унищожаваше писмата на Йълмаз, а тези, които бяха от Зюлейха тя ги даваше на Гюлтен за да ги пусне в пощата, но първо че беше влюбена в Йълмаз и после изпитваше страх да стори нещо такова. Писмата поппаданаха в Гафур и той от страх и понеже се ядоса на сестра си, че ще им докара беля на главата ги изгори, но в последния момент спаси една обгоряло писмо, в което пишеше, как Зюлейха се е оженила за Демир жертвайки се за Йълмаз и как винаги ще го обича. Един път Йълмаз се опита да избяга от затвора, после пак го върнаха обратно. После избухна пожар и по вестниците писаха, че Йълмаз е сред тези, които е загинал и тази вест достигна и до Зюлейха. Бремеността й беше напреднала. После Сание заедно със Шермин измислиха план  срещу Зюлейха. Дание постави змия в стаята на Зйлейха тя се изплаши хукна да бяга и падна по стълбите. Полечи болки и роди. Беше удобен повод Хюнкяр  каже, че бебето се е родило преждевременно, но  истината я знаеше още един човек и това беше съпругът на  Шермин - Сабаттин, който е лекар и преди месеци,когато Злюейха разбара за Йълмаз и припадна той я пергледа и й акза че бебето на повече месеци отколокото му казват и така тя му се довери. После имаше издадена обща амнистия за затворници. От затвора първо излезна Фекели, а после и Йълмаз. Дойде в Чукерова и започна да купува имоти и да конкурира Демир. Първата среща между Йълмаз и Зюлейха беше в градския клуб. Очите й се насълзиха. Не можа да повярва на очите си, че Йълмаз е жив и здрав. зюлейха търсеше начин да се срещне с енго и Демир знаеше затова. Накара я да се облече с най- хубавия си тоялет. лично й избар бижуто и я изпрати да се срещне с Йълмаз, като я заплаше, че ако направи грешна стъпка ще й вземе детето, и н ес шугуваше. на срещата зюлейха дейставше по план. Каза на Йълмаз, че се омъжила по любов за Демир. Дледавха обвинения от Йълмаз към Зюлейха. Огорчен си тръгна.Фекели и Йълмаз се настаниха в свой конак. Започнаха да разширяват бизнеса си. Фабриката за обработка на памук проработи с модерни машини. Даваха осигуровки, храна и добро отношение на работниците. А от другата страна Яманови държаха сезонните работници в колиби от тръстика. Постепенно Йълмаз започна да мисли да забрави Зюлейха,като си мислеше, че го е предала и се оженила за Демир заради парите на Яман. Беше решен да отмъсти докрая за предателството на Демир. После се появи доктор Мюжгян Хекимолу, която се е отказала от академична кариера и работа в клиниката на баща си в Истанбул и решава да дойде по разпределение в Чукуроав. Опазнават се с Йълмаз и решават да се оженят. Женят се и край на 1-ви сезон.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 13:08 от yakut

# 364
Здравейте момичета!

Лати, много се радвам за успеха на "Птичи полет", аз също бих искала да има продължение.
Вече изгледах веднъж сериала на руски език, сега го гледам втори път, чакам хубавия превод на български. Почти навсякъде из нета, на различни езици, се коментират страстните целувки на Ибрахим и Бирдже, имат ли двамата любовна връзка или не.

Та по този повод се сетих за думите на един световноизвестен актьор, Джерард Бътлър, когото интервюираха по телевизията: "Въпрос: Странно ли Ви е да се целувате пред толкова много хора, когато сте на снимки?"
Отговор: Може би първите няколко пъти, но след 10-тия дубъл е все едно, че с партньорката се здрависвате". 🙂

Толкова за целувките по сценарий.

Якут, благодаря ти за преразказа в спойлера! Историята звучи  наистина много интригуващо!
Но, за съжаление, мъжкият каст в предните сезони не ми доставя естетическа наслада или казано по друг начин, не ме кефи 😀
И аз четох разни смахнати коментари, че Демир ще се появи в последната серия, а ако не се появи, Зюлейха трябвало да му издигне паметник, представи си! От абсурдно по-абсурдно, но всеки има право да излага мислите си, както и да се излага с тях Joy

Аз най-после изгледах "Гордиев възел".

Липсват ми още около 10-15 минути, в които да има малко информация за бъдещето на връзката на Али Неджат и Ейлюл. Останалите сюжетни линии долу-горе ги завършиха. На мен лично този сериал много ми допадна.
Не ми стана ясна, обаче, причината за напълняването на Ибо във втория сезон. Знаете ли нещо?

Първи сезон:

Във втори сезон:

Прочетох следното описание за сериала в една английска група, хареса ми, слагам го.

"Историята се развива в Истанбул, сред най-елитните корпоративни среди на обществото, които считат богатството и властта като единствено доказателство за успех. Там животът тече на бързи обороти, а конкуренцията е безмилостна. Чувствата нямат място в тази надпревара. Понятия като любов, саможертва, състрадание и съвест са излишни, те се разглеждат по-скоро като слабост на индивида. Семейството е само прикритие за пред света отвън и в действителност не е нищо повече от една, добре изчислена, бизнес сделка.  
В този жесток свят, където чувствата те дърпат надолу, любовта се разглежда като краткосрочно приключение. Победата е крайната цел и всяка проявена слабост се заплаща и има своя висока цена.

Али Неджат Карасу е богат, известен и безсърдечен млад бизнесмен. Той се е обучавал в чуждестранни училища от ранно детство и не е получил никаква любов или подкрепа от семейството си. Единственото нещо, което наистина го интересува, е успехът, но с течение на времето бизнес проектите на семейния им холдинг започват да му изглеждат безсмислени. Мечтата му е вместо кораби, техният завод да произвежда автомобили, различни от известните до тогава модели, които да бъдат едновременно луксозни, бързи и безопасни. Мисълта да започне производство на своя марка автомобил го въодушевява повече от всички други видове приключения ..."
А може да е от официалния сайт на канала или промо на сериала. Явно такава е била идеята.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 03:12 от Juls1

# 365
На този линк се качват преведените на бг.серии на "Птичи полет"!

https://www.evropabgonline.com/pytqsi?fbclid=IwAR3ariHZBpLd3yN13 … d6yA1Lw7j--etMzFg

Често забелязвам,че артистите играят със собствено облекло.Ибо/Кенан, е с пуловера си,който видяхме 2019г. Smiley

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 19:38 от Lati-g

# 366
Здравейте, момичета! Animal Bee
Джулс, сериалът си заслужаваше, но из като го загледах  преди години ме спря точно това, което и теб. Визуално нито Йълмаз, нито Демир ми харесаха тогава. Но миналото лято, момичетата от групата бяха споменали, че Чукурова си заслужава  и започнах да го гледам, още преди да излезе новината за включването на Ибо в 4-ти сезон.
Все още ми е мъчно за смъртта на Хакан, но какво да се направи, сценарийно решение. cry:

Гордиевият възел ми харесваше заради двойката на Али Нежат и докторката. После след като им развалиха отношенията и се появи Ейлюл позагубих интерес.

Какво се случва с имуществото на Хакан Гюмюоглу?
Имаме втори фраг с мото: "Чукурова се гордее с теб!". Зюлейха обявява, че е взела решение да раздаде цялото имущество на съпруга си. Акциите възлизащи на  80/100 от предприятието "Карпо" се разпределят по равно на неговите работници, а земята  890 дюнюма (890 декара земя) ще раздаде на хората без земя. Чолак коментира, че жестът на Зюлейха е "прах в очите" и казва, че всъщност тя е баснословно богата. Огромното й състояние е в Измир - тирове, камиони и кораби. Тогава Зюлейха показва една розова папка и казва, останалото  движимо и недвижимо имущество и акциите във фирмата  дарява във фондация за подпомагане на  войници. Чолак се възмущава как Зюлейха била полудяла и какво ще стане с установения ред, с бейовете и агите. Тя обявява, че вече няма да има господари. Заради идните поколения ще съдадат един нов свят и с този акт  е поставено  началото.

https://www.youtube.com/watch?v=5OIkpLOUs3o&list=RDCMUCdWD3k … amp;start_radio=1

Постъпката на Зюлейха е много достойна. Така парите на Хакан, от които той самия нищо добро не видя, ще дадат  старт за по- добър живот на много хора. Hands Clap

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 19:13 от yakut

# 367
А ето как Бирдже Акалай разбира образа на Лале.
Част от интервюто на Бирдже, което е дала съвместно с Мирай преди няколко дни:

"Лале и Кенан са израснали заедно, със страстна младежка любов, така да се каже, а след това вървят заедно, рамо до рамо в професионалния си път.
След като Лале напуска Кенан, тя продължава да работи с него, осъзнавайки, че не могат да се разделят напълно, но разбира, че не трябва да смесва "ябълки и круши" ( т.е. любовта с работата).

Понякога е много по-добре да бъдеш близък приятел на голямата си любов, когото все още толкова много обичаш, отколкото да му бъдеш съпруга или любовница. Мисля, че и Лале, и Кенан са наясно с тази висока стойност, въпреки че това е против собствената им природа. Затова и двамата поддържат един хармоничен баланс, докато "птицата" не им прошепва нещо в ухото ...

Най-лошото в Лале, е че тя лъже себе си. Всичко се натрупва в нея като вулкан, който е готов да изригне. Вътрешният свят на Лале е разделен на две, но тя се самоубеждава, че това е живота, който трябва да живее.
И накрая се дави в избора си, за съжаление. Да не можеш да управляваш егото си, е твоя най-трагична грешка... Но така или иначе тя ще трябва да се справи. Понякога силата заслепява хората, но всъщност това е слабост. Въпреки, че Лале отвън изглежда силна, отвътре е слаба. С други думи, лалето е като неузрял плод. Отвън изглежда добре, но когато го опиташ, е безвкусен и горчив."
(Превод от фейсбук)

Това, което е казала в интервюто си Бирдже, това е искала да ни покаже във филма. А всеки зрител го е разбрал по своему, пречупено през неговите собствени разбирания и желания.

Вчера, 9.06.2022 г., сериалът "Птичи полет" се е изкачил с една позиция в топ 10 на Нетфликс, в световен мащаб и е заел 4-то място.

Снимка на Ибо от почивката му Blush

Якут, благодаря ти много за преразказа на трейлъра към снощната серия. Ще отида в другата тема да прочета какво се е случило в еп.140 на БЗЧ 🙂

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 06:38 от Juls1

# 368
Привет!
За информация в спойлер сезон 2 на БЗЧ. Стана доста дълго, но който желае, а не е гледал сериала, а иска да знае какво се е случило, може да хвърли едно око. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Малко от края на сезон 1-еп.35. Тайните излизат наяве. Накрая настъпва деня на дългоочакваната сватба на Йълмаз и д-р Мюжгян. Преди сватбата Демир и Йълмаз се срещат, пак насочват оръжие един на друг. Фекели се среща с Хюнкяр за да я убеди да накара Демир да остави оръжието, за да не стане по-голяма драма, като я кани да присъства на сватбата. Нещата в конака излизат извън релси. Зюлейха  е отново бременна, което ще изкара наяве всички тайни. Демир признава, че е знаел, че Зюлейха и Йълмаз не са брат и сестра и че детето не е от него. Обвинява Зюлейха в нецеломъдрие, казва че му е изневерила и директно я обвинява, че има връзка с Йълмаз. Докато смята, че е принудена  да остане в конака, Йълмаз е опитва да забрави напълно  Зюлейха.
Демир подпалва конака на Шермин! Йълмаз отваря нова страница в живота си с Мюжгян, но в деня след сватбата научава нещо, което изцяло променя бъдещето му. Той е съсипан когато прочита обгорялото писмо, което някога Зюлейха му е написала и в него обяснява, че се е омъжила за Демир притисната от Хюнкяр, за да го спаси от смъртта. Но той полага усилия за да не се издаде пред Мюжгян. Йълмаз разбира каква грешка е допуснал като не е вярвал на Зюлейхаи е побързал да се ожени за Мюжгян. В същото време Демир се завръща от Истанбул, където е бил по работа и след като не открива нито жена си, нито майка си в конака и научава, че тази вечер е сватбата на Йълмаз с докторката полудява, защото си мисли, че двете са там. Отивайки в градкия клуб, където е сватбеното тържество и след като вижда, че  Хюнкяр говори с Фекели, майка му е принудена да си тръгне веднага с Демир. Колкото и да са бесни един на друг майка и син се впускат да търсят Зюлейха. Тогава Хюнкяр се сеща, че най-вероятно Зюлейха е отишла да направи аборт (и без това в момента, в който разбра, че е е бременна от Демир изпадна в паника защото още повече се обвързва с този брак и мъжа до нея, когато едвам издръжа, но го търпи, за да не я лиши от Аднан). И така отиват в кабинета на доктора  и в последния момент Демир спира Зюлейха да не махне детето. Понеже Шермин е помогнала на Зюлейха (тя е движена от собствените си мотиви, така премахва един Яман в повече, който ще дели наследството някога с дъщеря й  Бетюл). За оказаната покрепа , Шермин ще плати много висока цена. Демир подпалва нейната къща, малкия конак. Фекели пък разбира за лъжите на Хюнкяр. Йълмаз, който не знае какво да прави, първо тръгва по петите на Гафур, хваща го и го измъчва така, както него го измъчваше преди по заповед на Демир, като го връзва за един трактор и го влачи по земята. Зюлейха се връща обратно в конака. Хюнкяр изчезва. А чуствата на Йълмаз към Зюлейха отново се възраждат, защото вече знае, че  е била принудена  да се съгласи на брак с Демир и не го е предала.
Щом Йълмаз разбира за стореното от Хюнкяр на Зюлейаха, той решава да я убие, но Фекели застава между тях и е  ранен. Докато Мюжгян е в операционната и се опитва да върне Фекели към живота, съдбата отново довежда на едно място Йълмаз и Демир, при това този път е в ареста. Дженгявер е най- добър приятел на Демир от  детство, с когото си развалиха отношенията, който насочи оръжие  срещу Йълмаз, за да му потърси сметка, защото Демир разказа историята на бра тй Вели, но все едно извършена от  Йълмаз, тъй като официално се знаеше, че Йълмаз и Зюлейха са брат и сестра, а впоследствие разбра, че разказаната от Демир история за Зюлейха и Йълмаз е лъжа, и че Демир  от началото е знаел, че са мъж и жена, но понеже вече се беше влюбил в Зюлейха, а и как коскоджа Демир Яман да признае как е извъртял долен номер на Йълмаз. Дженгявер скъса отношения с Деми и започна да се сближава с  Йълмаз, защото видя, че той е честен и може да му се има доверие. Дженгявер организира сюннет на сина си, но преди това отива да се разправя с Хатип (в този момент този го играе като Чолак в 4-ти сезон). Хатип се опитва да се сближи с Шермин и накрая я води в лятната си вила, а Дженгявер отива за да му потърси сметка. И докато влиятелни хора  на Адана чакат Ченгявер като домакин  на сюннета, синът му чака от  баща си мотора, който ще донесе, баща му идва но ранен и издъхва. Очакваната среща в Чукурова: Йълмаз и Зюлейха са един до друг! Йълмаз научава, че Зюлейха се е омъжи за Демир, като се отказа от собствения си живот, за да го спаси от смъртта, сега иска да  поправи миналото. Докато си мислел, че е отворил сърцето си за Мюжгян и е забравил за Зюлейха, сега всичко се обръща с главата надолу. А Фекели разбира, че Хюнкар не е човекът, за който я мисли и че представената от нея история е лъжа.. Демир няма да се откаже от Зюлейха и ще чака да го заобича  един ден, дори когато тя  обича някой друг. Докато Йълмаз отворя сърцето си за Мюжгян,  то гори и за Зюлейха.  Но Йълмаз все още не знае, че е баща на сина й. Още повече, сега когато носи  и детето  на Демир, ситуацията все повече се оплита задамата влюбени.   Мюжгян, ще се изправи срещу всеки и ще  продължи да обича Йълмаз, докато сърцето му принадлежи на  друга. А Зюлейха остава между майчинството  и любовта. Дженгявер пристига на сюннета на детето си целият в кръв и издъхва, но тъй като последно Демир публично унижи Дженгявер, защото жена му се опита да шантажира Зюлейхаза историята им с Йълмаз, а искаше да й даде пари,  за да покрие заемите на брат си, като  нито за този заем, нито за разговора Дженгвер не знаеш.  В деня на първата копка на техен строителен проект, Демир се нахвърли на Дженгявер и затова след смъртта на Дженгьверпървия заподозрян беше Демир. Освен това Шермин даде свидетелски показания според които е видал двамата и твърди, че Демир е извършителят. Задържаха в ареста като обвиняем по убийството на Дженгявер. Впоследствие се разбра, че Хатип  е  убиеца на Дженгявер, с когото срещнаха в една портокалова градина и Шермин беше свидетел на случката. После Хюнкяр плати крупната  сума от 500 000 лири на Шермин да си смени показанията  и Демир излезе на свобода.. Йълмаз отива в Истанбул да разговаря с башата на Мюжгян  и там за пръв път вижда Бехидже, сестрата на баща й, леля на Мюжгян. Докато Демир беше задържан, Зюлейха, заедно с Аднан се срещна тайно с   Йълмаз, за да му разкаже какво се е случило в миналото и че са я заплашвали да й вземат детето, но Демир успя да избяга отиде на мястото и взе Зюлейха. Хюнкяр също беше там, тя с всички средства се опитва да възпрепятства Зюлейха и Йълмаз да се срещат, излъга и Фекели, но впоследствие ще плати висока цана да стореното. От този момент нататък Зюлейха спря да уважава Хюнкяр и да се съобразява с нея и ще направи всичко възможно да изправи един срещу друг Демир и Хюнкяр. Зюлейха започна да играе двойна игра. Отиде пи прокурора за да го  убеждава, че Демир не е виновен. Демир избягва от затвора и идва в конака за да  вземе Зюлейха и Аднан и бягат предрешени като селяни, но се връщат обратно, защото детето имаше висока температура. А после Демир се предаде.  Хюнкяр отиде с една кутия бонбони при прокурорката Жюледе, за да се застъпи за Демир, но се оказа че тя имала диабет и направи пристъп. Тогава Хюнкяр без много шум, взе си кутия и се прибра в имението,а като и като отвори кутията вкъщи беше пълна със златни парички. Стана ясно, че Хюнкяр е отишла с намерение да я подкупи, но не се случи това. Grinning  Зюлейха и Йълмаз се срещнаха и тя му каза, че е всичко е приключило в момента в който е спрял да й вярва, а тя е пожертвала живота си омъжвайки се за Демир, за да спаси неговия. Отсега нататък в живота й ще са само семейството й и децата й. Той й се извини, каза че се е заблудил. Но Зюлейха отсече и си тръгна. В целият втори и началото на трети сезон ще се срещат тайно, накрая ще вземат решение да се разделят от половинките си, но ще продължат вкъщи и на навсякъде да се държат както преди, за да не събудят подозрения. И двамата ще играят двойна игра, игра на оцеляване. Бащата на Мюжгян се застрелва и Йълмаз и Мюжгян отиват в Истанбул, а на връщане вземат леля й Бехидже със себе си (тази е страшна мизерница, интересуват я само парите). След като я връщат обратно Зюлейха, Хаминне и Аднан отиват във вилата, заедно със Сание да ги варди. После детето имаше температура и тя изпрати Сание за лекарство, а на Хаминне й стана лошо на стомаха  и Зюлейха реши за я закара на лекар, но още преди това тя изпитваше някаква болки. Тръгнаха с пикапа, но на Зюлейха й прилоша и припадна. В това време Хаминне се е  измъкнала. По същото време по същият път минава и Йълмаз, щом я видя веднага се притече на помощ. Ходил до вилата за да се срещне със Зюлейха, за да я попита да иска ли да избягат и ако е искала щял да разкаже всичко на Мюжгян, за да се разделят с нея и да се съере със Зюлейха. Йълмаз поиска да я закара в болницата, но Зюлейха каза да се върнат обратно за Аднан и го намериха насред пътя. Йълмаз спаси детето навреме, преди детето  да бъде пометено от един тир. За пръв път го прегърна, без да знае, че е негов син.  Естествено докато Йълмаз спасява Зюлейха и Аднан, конака и вилата са претърсени щателно, всички са вдигнати на крака от Хюнкяр, която мисли, че Зюлейха е избягала. Даже отива при Фекели за да му търси сметка. Хатип ага пък отива на свиждане в затвора при Демир и му съобщава, че Йълмаз е избягъл със Зюлейха (така му представя помощта на Йълмаз да я закара до болницата бременната му жена). Демир полудява за пореден път.  Добре, че Фекели каза на Хюнкяр, че са в болницата, защото Зюлейха е прокървила. Понеже е бременна от Демир я гледат като писано яйце. Оказа се, че когато е бил женен с Филиз, Демир тайно си е правил изследвания и то не един, за да е сигурен в  резултата и така е разбрал, че не може да има деца, но е продължил заедно с майка си да тормозят Филиз, че била бездетна. Сега обаче като забременя Зюлейха и той затова отрече да е бащата на детето  и първоначално я обвини, но после отиде да си направи изследвания и се разбра, че може да има деца. Затова после спря Зюлейха да не прави аборт.
След като излиза Зюлейха от болницата, Хюнкяр вече не й вярва още повече, че и самата Зюлейха я заплашва, че рано или късно ще избяга отново. Донякъде Зюлейха е и обидена, че не й вярват за случилото се. Единственият човек, който може да потвърди, че разказаното от Зюлейха е вярно е Хаминне, но на нея на може да се разчита, защото оплита по странен начин истината и измислиците.
Междувременно Сабахаттин, съпруга на Шермин става главен лекар и Шермин  забравя за развода (по-скоро той иска да се разведе с нея, то не беше скандален флирт с доведения брат-комарджия на Зюлейха,  а сега и с Хатип, но Демир не дава заради авторитета на фамилия Яман, да го питаш как Демир се е развел  с Филиз Stuck Out Tongue Winking Eye).  Хюнкяр притисна Шермин да свидетелски показания в полза на Демир, като Шермин написа показания продиктувани от Хюнкяр, за което взе 500 000 лири. В писмото тя пише, че тя не е видяла лично Демир да убива Дженгявер, а понеже имали вражда и той й запалил конака решила да му отмъсти, но като разбарала ще го екзекутират  проговорила съвестта й, изтеглила стаорото и  да  дава ново показание. Хюнкяр  й написа чек. Демир излезна от затвора и като се върна започна да се държи гадно със Зюлейха. Тя се опита да разговаря с него, но той отказваше повярвал на слуховете. Дойде една жена и разказа как  преди няколко дни, т.е. в деня на случката, намерила Хаминне, която се е загубила в гората близо до вилата, даже й дала и смокини и пита Хаминне дали й харесали. Така се разбра, че Зюлейха казва истината. После Хаминне разказа какво се е случило. Това беше случай, в който Зюлейха се закани да не спазва обещанието, което  е дала на Демир. Хюнкяр не пада по гръб и каза, че Зюлейха е заплашила, че рано или късно ще избяга с Йълмаз. От този момент нататък лека по-лека Зюлейха затвърди позиции пред Демир. Накара го да се влачи по корем, да се извинява. Отдалечи майка и син. Демир се побърка от мисълта да се сбъдне онова , от което най-много  го е страх и е готов на отстъпки. Зюлейха и Йълмаз се срещат тайно с посредничеството на Гюлтен. В същото време Зюлейха иска да отдалечи Гафур и Сание като верни хора на Хюнкяр и си постига своето. Зюлейха и Йълмаз планират бягство за пореден път, като подготвят необходимите документи. Точно когато трябва да бягат, Зюлейха го чака на пътя с Аднан, в този момент Йълмаз отива да разговаря с Мюжгян и разбира, че е бременна. Плановете им за бятсво се провалят. Когато Зюлейха се забавя, Хюнкяр смята че е познала и че снаха й е избягала с Йълмаз и счита, че за пореден път се е оказала права. Този път обаче Демир не мисли да съди прибързано поучен от предната случка и предпочита да вярва на жена си. Зюлейха, която е изключително наранена и разочарована от Йълмаз мисли , че я е предал и взема решение отсега нататтък да бъде примерна   съпруга на Демир и господарка на  конака. Преди това за делото и други разноски Хюнкяр е взела заем от Фекели и понеже крие от сина си, иска час по по-скоро да се разплати с него. Фекели пък е щастлив от възможностите да се срещат с Хюнкяр. Това, което не знаят и двамата е, че Зюлейха е на път да разплете историята им докрай. Предстои общестен сюннет, на който народа се натравя от пилетата, които е доставил Гафур, закупени от Хатип. Демир е бесен и не спира само дотам да натупа Гафур ами отива зедно с Гафур в конака на Хатип. Хатип лъже и хвърля вината върху Гафур. Рашид в тези серии работи при Хатип. Рашид е объркал конците, като е дал развалените кокошки, без да знае. Хатип иска да го компенсира с пари, но Демир настоява да даде изявление, че е кофти стока на Яман. От този случай авторитета на Яманови пострада много. Писаха за случая в местния вестник. Имаше доста натровени. Гюлтен също беше натровена , но Четин и дойде  с букет на свиждане. Зюлейха застава зад гърба на  Демир и се държи като истинска съпруга в този доста кризизен момент. Йълмаз се опитва да разговаря със Зюлейха, но тя му казва: "Не съм ти никаква!Даже не твоя спомен!"Загубил всякаква надежда, Йълмаз се опитва да продължи на чисто. Вече чака и дете. Решава да разкаже всичко от миналото си. Мюжгян понася тежко чутото. С първия самолет заминава за Истанбул. Леля й нищо не знае. Фекели накара Йълмаз да върне обратно Мюжгян. Фекели посредничи за да оправи отношенията между Йълмаз и Мюжгян, защото е убеден, че така е справедливо - Зюлейха и Демир и Йълмаз и Мюжгян да бъдат заедно. От друга страна, Фекели не може да се откаже от любовта си към Хюнкяр (все пак говорим за 40-шна любов, оцеляла на всякакви житейски бури). Стига се дотам, че Фекели, заедно с Хюнкяр решават да посредничат на двете млади двойки да си стиснат ръцете. Но когато разговорът започва пръв  Демир и иска Йълмаз да отстъпи и да се махне от Чукурова, той побеснява и отново "удря" в лицето му безчестната му постъпка от миналото (да повери жена си, а той да му я отнеме). Скарват се накрая. Фекели и Йълмаз също се скарват, при което двамата с Мюжгян се пренасят в малкия конак на Шермин (заради дългове към Демир той искаше да й го продаде, но тя го продаде след пожара на Йълмаз). Така сем. Аккая станаха съседи на Яман,  което още повече ще взриви Демир, защото това означава, че Йълмаз ще вижда постоянно Зюлейха и малкият Аднан, за когото все още не знае че му е син. Това че са в един двор улеснява Йълмаз и Зюлейха да се срещат по-често и колкото и да обидена Зюлейха, любовта прощава всичко и скоро започват тайно да се срещат отново. За да си отмъсти за всичко сторено й от Хюнкяр, Шермин издебва Фекели и Хюнкяр и ги снима като дава снимката  и поръчва статия с провокативно заглавие в местния вестник. Демир побеснява - майка му изживява любов с убиеца на баща му.
Историята между Фекели, Хюнкяр и Аднан е с 40-годишна давност. Фекели и Хюнкяр много се обичали. Често се срещали. Обичали да яздят заедно. Фекели обожавал силният характер и свобода на Хюнкяр.  Още преди да се ожени за Аднан я наричал Яман ханъм (яман означава, който не се предава лесно; борещ се; решителен и силен). Той бил нерешителният. Бил лудо влюбен в нея, но нямал достатъчно смелост да я поиска, защото знаел, че няма да му я дадат, а освен това се появил и силният кандидат Аднан Яман, син на една от най-богатите и влиятелни фамилии в Чукурова. Хюнкяр се борила срещу решението да я дадат на Аднан, но баща й месеци я държал затворена, докато накрая не  я причупил и не приела предлоложението на Аднан. Тя чакала знак от Фекели, но той така и не се осмелил да стори нещо. Така я оженили за Аднан, но още в началото бракът им бил нещастен. Последвали една след друга любовните му афери. накрая си хванал и с една певица на име Севда Чаалаян. Третирал е не като държанка, а както втора жена. Настанил я в къща в Мерсин,  а след време предложил на Хюнкяр да се разведат, но да остави Демир и естествено Хюнкяр не се съгласила. Погребала собственото си  щастие в името на сина си.
Фекели се жени доста по-късно. От брака си има момиче и момче, които починали известно време след като вече бил в затвора. В съда, след  убийството на Аднан Яман, в съда показанията на тримата свидетели доказват, че Аднан е бил без оръжие, а Фекели насочва пистолета си и го убива. Истината обаче е друга. И Аднан е имал оръжие и станалото е вследстие на законна самозащита, защото Фекели се е защитавал, не е искал да убива Аднан. Демир хваща свидетелите  и ги подкупва и така Фекели излежава дълга присъда, но след 20 години престой в затвора е пуснат с всеобща амнистия на затворниците. Причина за свадата е, че Аднан с измама и на безценица е искал да вземе земите на Фекели. Но това Хюнкяр го научава след двадесет години след като се срещат отново с Фекели. После Хюнкяр отиде лично да разговаря с единя от тримата свидетели, който беше вече на смъртен одър и като провери фактите се убеди, че казаното от Фекели е вярно и че Демир е направил така щото Фекели невинен да попадне в затвора, от което синът не изпитваше никакво съжаление, че е опропастил живота на един невинен и честен човек.
Вследствие на новината от вестника и понеже достатъчно е чакал,  Фекели предлага брак на Хюнкяр. Всички са в шок, особено Демир. Предлага в коридора на болницата. Разочарована от новината е лялята на Мюжгян, Бехидже, която май се гласеше по едно време за Фекели, но Шермин я окуражава да не се отказва. Йълмаз злорадства, защото смята, че това е част от отмъщението на Фекели ( а той си я обича и няма нищо общо с отмъщението). Лека - полека започва и "студената война" между Зюлейха и Мюжгян, която ще придобие все повече оттенък на трилър в някои моменти.
Хюнкяр казва "да" на Фекели, но по време на приготовленията, преди подписване, докато са още във вилата, а Сание е плътно до Хюнкяр и я подкрепя, Зюлейха идва и разказва цялата истина за това как Хюнкяр е знаеела какъв й е Йълмаз и въпреки всичко я притиска, за да се омъжи за сина й с думите: "Аз съм твоята съдба". Как Демир й отне докато беше кърмаче Аднан, как направи опит да се самоубие и после как я затвори Хюнкяр  в лудницата. Фекели  не издържа на чутото. Сватбата се разтрогна.
Когатот Зюлейха директно беше попитала Хюнкяр имали нещо общо с Фекели, тя й удари шамар. Затова после  когато гръмна новината във вестника подиграватело й каза да ги включат и тях в общите сватбени целремонии и че може да й даде сватбената си рокля , с която я омъжи насила. Зарече се да я накара да плюе кръв и разказвайки истината на Фекели изпълни заканата си. Хюнкяр обаче призна на Сание, че съжалава че е постъпила зле със Зюлейха и че всичко, което й се случва си го заслужава (Хюнкяр на младини също е била тормозена да приеме мъж, когото не обича, добро не е видяла от брака и въпреки това, когато дойде нейния ред, не спести нищо на снаха си). Хюнкяр се връща обратно в чифлика. Лека-полека стоплят отношения с Демир. Най-малкото заради бизнеса са принудени да работят заедно за благото на Яман.

Празнуват 35-шнината от основаването  на Яман холдинг, всички за поканени без Шермин, която побеснява и отива да направи скандал, но не очакваше там да е хатип със жена си Наджие, която щом я видя й се нахвърли. Нали знае какви ги върши с мъжа й? После ще ги сварят и още по- неудобно и ще стане голям скандал, което ще даде основание на Сабахаттин да предвижи развода.
Зюлейха решава да разговаря с Йълмаз за поведението на Мюжгян и си угоарят среща. По време на срещата Зюлейха получава болки и раждането започва и отиват в болницата. В същото време Мюжгян е сама в болницата. Двете жени една до друга започват да раждат. Зюлейха роди здраво момиченце - лейря, а Мюжгян - Керем  Али. Но понеже момченцето беше се родило преждевременно го взеха в ковьоз и беше доста критична ситуацията. Обстоятелствата около раждането, оставена сама, без Йълмаз дае до нея, при положение, че доведе Зюлейха и детето им мъничко и безпомощно, Мюжгян още повече се озлоби срещу Зюлейха. Сега няма да подбира никакви средства докато не доведе отношенията им до най-критичната им точка. Демир пък държи сметка какво е правил Йълмаз до Зюлейха и защо той я карал до родилното. Демир се включва в търг и желае да разшири дейността си, поради което ме се налага да продаде имоти в Истанбул. Но после разбира, че всичките истанбулски имотит са купени от Йълмаз и от Фекели и изпада в дива ярост. А Зюлейха  е обзета, че от страх че делят децата, защото едно е на Йълмаз, а другото си е Яман. Хюнкяр дава  идея на Демир тъй като  в бъдеще нищо не се знае, то нека имотите да бъдат на името на Лейля и по този начин обърква главата на Демир, който въпреки че не желаяе да дели децата си послуша Хюнкяр. Основният страх на Хюнкяр е да не би Зюлейха да каже на Йълмаз, че Аднан е негов син и ако го направят равностоен наследник какакво ще стане с истинското дете Яман.  Докато шофира Демир губи контрол над волана и прави катастрофа като колата му буквално виси на пропаст и на косъм успява да се спаси.
След този инцидент Деминт се прибира и вижда сина си как играе с топка на двора, а Йълмаз се занимава с него. Тази гледка го изкарва от строя, което довежда отново до ситуация Зюлейха да обеснява къде е била зи защо детето пак при Йълмаз ( въобще през цялото време акто видеше Йълмаз беше като "бик на червено"
 След като Зюлейха се прибира с бебето Лейля от болницата, като жени в конака за да се изчете молитви за за новият член на семейството. В този момент Аднан изчезва  и следващия момент го намират в горящия обор. Аднан е спасен.  
Сание отива в Хуулар и вижда пболната маъка ва Юзюм, която не може да се грижи за нея. После настаниха жената в болницата за да се лекува, но болестта й беше доста напреднала и почина. Така Гафур и Сание приютиха Юзюм.
Постепенно хората, които узнават тайната на Зюлейха и Йълмаз се увеличават.Бехидже случайно разбира от Мюжгян, че Аднан е син на Йълмаз , кооято в пристъп на гняв го изрича без да се замисли. Бехидже се включва като кандидат да председател  дамския клуб като конкурент на Хюнкяр и намира начин да я притисне за да й каже, че знае за семейната им тайна. Панирана Хюнкяр отива при Фекели да иска помощ и съвет как да постъпи. Но докато Фекели слуша през сълзи истината състоянието му се влошава. Хюнкяр се прибипра в конака. Когато Бехидже се прибира вижда поваления на земята Фекели го завежда в болницата. Когато Йълмаз научава, чепреди да се влоши  Фекели е разговарял  Хюнкар, преди той да рухне на земята, той отива да търси сметка в конака.  Хюнкар, обаче има своите страхове да не би Фекели да се е разболял, , че Йълмаз е научил истината за Аднан. Въпреки че продължава да скърби за смъртта на майка си, Юзюм  носи радост в дома на Сание  и Гафур, а постепенно  малкото момиченце  започва да нарича Сание „мама Сание “. Докато си карал вечерно време Йълмаз не успява да контролира волана когато насреща на пътя му изкача Хамине. Нещастен случай.Йълмаз я закара в блоницата и даде кръв. Но когато дойде Демир в болницата  щеше да го разкъса въпреки, че Айкутказа благодарение на Йълмаз е добле А Мюжгян съвсем се побърка, във всеки проблем виждаше Зюлейха, която нарочно я провокираше да види докъде ще стигне в маниакалността си. От друга страна Бехидже се запъна на Хюнкяр, която не иска Фекели и Хюнкяр да се съберат.
Зюлейха отива в болницата да разговаря със доктор Сабахаттин, а Мюжгян е зад паравана, защото отива да вземе някакви медикаменти и в момента, в който влизат двамата, тя се скрива зад паравана и чува как Зюлейха разказва, че Йълмаз вече знае едната част от истината, че тя е омъжена за Деми  против волята си,   но не   знае, че Аднан е негово дете. После ще има няколко случая, понеже са в един двор, детето да ходи неволно и в тяхната част и Йълмаз ще го хваща,  ще разговаря с него, да го държи в ръцете си, от което Мюжгян ще изпада в истерични кризи. Мюжгян преминава в настъпление.  Ще трупа злоба и гняв срещу Зюлейха в нечувани размери Ще направи скандал за едно фишу намемерено в колата на Йълмаз и понеже ще са имали разговор със Зюлейха по- рано през деня двете и лекарката ще е обвинила Зюлейха, че няма ден в който тя да не си намери повод да се види с Йълмаз и че интимиченето с Демир й е само поза, на която тя не вярва, в отговор Зюлейха ще я подразни, че даже и сега отива с Йълмаз. Затова когато взе фишуто от колата на съпруга си отиде и го показа на Демир, който не знаеше какво става, да реагира, или не. само каза на Йълмаз да пребере жена си. После Зюлейха извади същото фишу от бебешката количка и го показа и каза че по - рано Аднан повърнал върху нея и затова ес наложила да го забърше и прабрала фишуто. А Йълмаз каза, че намереното в колата е на приятелка на Бехидже, която по-рано закакарал на летището и това фишу е на тази жена. Йълмаз изключително засрамен се извини заради жена си, а Демир намери повод да му каже да се махат докато е време, защото и за двете семейства ще става все по-трудно съжителството. По-скоро на него ще му е трудно, защото не може да преглътне директна конкуренция с Йълмаз и за сърцето на  Зюлейха и в бизнеса. Мюжгян не се спира с номерата. После се прави на детекн.тив и в една от сериите проследява Йълмаз и Зюлейха в една вила, снима ги и предоставя филма на Демир, но се издава,  че е била на мястото  защото й пада шала и така Йълмаз разбра, че Мюжгян е била там. След като Демир гледа лентата, не вслушав в  майка си, която му каза да не прибързва, а да изслуша Зюлейха, а той  я пропъди от конака, като забрани да идва и да вижда децата. Заведе я в гората, насочи пистолет срещу нея. Зюлейха си помисли, че това е краят и го помоли като майка да се грижи за децата й. Удари я с пистолета в главата и тя падна в несвят, после стреля във въздуха и я остави сама наслед гората (беше много силна сцена, после хубавия Демир, абсолютен звяр си беше). В Хуулар Демир стреля с пистолет,  заплаши работниците  никой да не й дава нито глътка вода, нито залък хляб. Така немила-недрага, Зюлейха изпладнала в отчаяние, отиде на чаршията, заля се с бензин и искаше да се запали. В последният момент Фекели я спря, заведе я в дома си и я подслони. Когато Демир разбра къде е. Отиде с няколко мъже и като върли разбойници започнаха да стрелят най-безцеремонно, въпреки там живеят и беззащитни жени. Постави ултиматум на Фекели да предаде Зюлейха, но той се държа  достойно  и отказа да я предаде. После Зюлейха отиде в конака на Яман с пистолет на Фекели и простреля Демир, който беше в болницата в тежко състояние, а Зюлейха попадна в затвора. На свиждане й идваше Йълмаз, който й даваше кураж през цяото време, както и Хюнкяр, която не я остави сама в труден за нея момент.  Хюнкяр вече се държеше по друг начин, като нейна майка. Доведе й двете деца на свиждане, а накрая подкрепи Зюлейха и Йълмаз да се съберат,  но това е е на по-късен етап вече в трети сезон. Демир "прескочи трапа", лекарите успяха да го спасят. Започна съдебният процес, но Демир беше толкова наранен, озлобен и гневен на Зюлейха , че каква  ли не не я изкара,нарече я неморална жена. Въпреки усилията на прокурор Жюлиде и на Хюнкяр да помогната на Зюлейха да я измъкнат от затвора, като се опитат да промени Демир показанията си, усилията им не даваха резултат. Мюжгян като вижда, че губи всичко, даже и уважението на леля си Бехидже и брака си с Йълмаз, решава да посегне на живота си като си рерязва вените, но успяват да я спасят. Докатое в затвора Зюлейха отказва накрая да се среща с Йълмаз и му изпраща писмо, с което му казва, че са си мислели, че ще обедят съдбата и как много пъти му е казвала , че обича Демир и да стои далеч от нея и е било лъжа, но докато той еблизо до нея, Демир ще й вземе децата , а тя не може без тях. Даде му съвет да се опита да е щастлив с Керем Али и се сбогува с него. Тогава Йълмаз взе решение да заминат със семейството си за Истанбул. Докато Хюнкяр заведе децата на свиждане при Зюлейха , Демир отиде и взе децата.  Така я наказваше, като не го обича я лишаваше от децата (не човек, а звяр). Демир стигна до там, че в заседателната зала да заяви, че Зюлейха , която  посегнала на живота му нямала право да вижда и децата. После в затвора Зюлейха се натравя и посред нощ я закалрват болницата с бърза помощ. Единствената,която е натровена в затвора е тя. Докато я докарват в болницата състоянието и е доста критично. Ще се окаже, че Бехидже, лелята на Мюжгян я трови, за да я премахне като пречка за брака на Мюжгян (в трети сезон ще се разбере, че така премахва и тримата си съпрузи, като смъртните им актове са с подписани на брат й и така са потулени случаите, т.е. Мюжгян не е едниствената манячка в семейството). Зюлейха колкото и да е зле си спомня как Бехидже е влезла в болничната стаята и е сложила нещо със спринцовка. Дажепоследва малко борба между двете. Зюлейха успя да и махне маската и йй видя лицето, даже  ще  ще успее да одраска Бехидже, а тази драскотина ще я забележи и Мюжгян. Йълмаз се връщат обратно в Чукурова и  тези трудни дни отново е плътно до Зюлейха. После отново я върнаха Зюлейха в затвора. После я освободиха. Докато бяха в колата заедно с Хюнкяр по пътя към конака, Зюлейха разказа на Хюнкяр колко опасна ажена е Бехидже, как дощшла в стаята и в болницата с облекло на медицинсак сестра и се опитала да я убие със спринцовка в ръка с отрова. Зюлейха разговаря с прокурорката и със Сабахаттин , но й казали, че може под въздействието на силните лекарство  е сънувала кошмар, а Зюлейха има ясни спомени от миналата нощ.Така Зюлейха разбра, че Мюжгян е като кукла в ръцете на леля си, тя няма собствена воля, че Бехидже манипулира племеницата си. Сезонът завършва с дучите на Зюлейха , че никога не е искала нито лукса, нито парите, нито да бъде господарка. Единствената й цел е била да бъде щастлива с Йълмаз, което не ссе случи, после приела съдбата си, търпяла е всичко заради децата и пак ще търпи, стига да не й ги вземат. Борбата й ще продължи и 3-ти сезон. Сега се завърна в конака, но трудните дни за нея тук продължват. 
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 16:40 от yakut

# 369
Нова снимка на Ибо, от профила на актьора Илкер Инаноулу в инстаграм

Според италианските фенове, снимката е направена на снимачната площадка на сериала "Опасни улици"

Носят се слухове за евентуално участие на Ибрахим в сериала "Destan"

Якут, много благодаря за преразказа в спойлера! Flowers Tulip
Изглежда този Демир е бил голям мръсник, свикнал да получава всичко, което си поиска. Сценаристите няма да изяснят конфликта между него и Хакан. Хакан умря с тайните си, но като герой, а Демир най-накрая си е получил това, което е заслужил.

Последната снимка на Ибо като Хакан Гюмюшоглу от сериала БЗЧ.

# 370
Джулс, тъкмо си мислех, че може би Ибо ще пропусне този есенно-зимен сезон, защото не виждам продукция, в която да се включи и ти ме зарадва. В която и да е от двете би било добре. "Опасни улици" е вече 16 години на екран и все още тоталът му е доста добър, защото има стабилно ядро от зрители, които все още го гледат, а и явно онова, което го задържа на екран са продажбите му в чужбина.
За "Легенда" бях чела за евентуално  напускане на Едип Тепели, актьора изпълняващ ролята на Батуга. Може би защото в  една серия  попаднаха в засада и Батуга беше сериозно ранен и  жената - шаман ( нарича се кам), която го лекуваше едва го върна към живота. Батуга в сериала си продължава. Така, че изтеклата информация се оказа невярна май.

А моя преразказ за сезон 2 не съм го приключила Joy, понеже беше наситен доста откъм събития и герои и стана голям ферман. Затова го поставих текста в спойлер, за да не отегчавам никого  и който иска да чете. Grinning

# 371
И аз се питам дали Ибрахим ще направи пауза през следващия сезон. Той е много отдаден на работата си и се надявам, че ще се включи в някой сериал.
Да погледнем кариерата му през последните 10-тина години 🙂

От 8.11.2010г. до 22.08.2011г. е излъчването на сериала "Черни планини". Работата по него започва около месец-два преди излъчването  на първия епизод. Едновременно вървят снимките на Ибо като Хасан от Улубат във филма "Фетих 1453". Имало е моменти, когато Ибрахим е тичал от една снимачна площадка на друга. Той го казва сам в едно от своите интервюта.

От 17.09.2011 г., почти веднага след края на "Черни планини", започва сериалът "Ифет". Според уикипедия, той продължава около 1 година и приключва на 24.09.2012 г.

След 3-4 месеца, на 13.02.2013г., почти на рождения му ден, започва излъчването на "Милост" 🙂 и приключва на 12.03.2014 г.
Между двата сезона на "Милост", вместо да си почива, Ибо се снима във филма "Само ти".

През 2014 г. започва подготовка, включително военна, за участие в ролята на Огуз в сериала "Реакция". Снимките му започват през м.септември 2014 г. За съжаление, въпреки големите очаквания, този сериал става жертва на нисък рейтинг и когато рейтингът му пада под 3 % гледаемост, го приключват с последен, 13-ти епизод, чието излъчване е на 18 декември 2014 г.

През 2015 г. Ибрахим заминава за САЩ , където посещава курс по актьорско майсторство. След завръщането си, през август 2015 г. той участва в сериала "Седдюлбахир 32 часа", който започва да се излъчва от 14.01.2016 г. по телевизия TRT1.
А през м.ноември 2015 г. в Италия започват снимките на първия епизод на сериала "Гордиев възел", който пък се излъчва от 08.01.2016 г. по телевизия FOX. Сериалът има 31 броя доста дълги епизоди, с продължителност от около 2 часа и 30-40 минути всеки. На мен ми беше интересен, но рейтингът му също не е бил много висок и телевизия FOX го прекратява малко безцеремонно в края на месец октомври 2016 г., като краят му остава отворен за продължение. Всъщност, според мен, му липсва само още един епизод, за да се завършат логично всички сюжетни линии. Но и така сериалът е добър.

След него Ибрахим прави пауза от около година и обръща внимание на личния си живот, като сключва брак с Михре Мутлу към края на месец май 2017 г. Кога се запознават и колко време са заедно преди да се оженят, не ми е известно. Според слуховете, се запознават през м.март 2017, чрез свои близки. Ибрахим се влюбва в момичето и се жени за нея спонтанно и малко прибързано. И то само около 3-4 месеца преди сериалът "Черно-бяла любов" да го изстреля във висините като един от най-сексапилните и желани мъже, в Турция, а след това и по света.

През септември 2017 г. започват снимките на сериала "Черно-бяла любов", а излъчването му е от 16.10.2017 г. до 28.05.2018 г.

През есента на 2018 г. започват снимките на "Великолепният тандем" , а сериалът се излъчва от 01.11.2018 г.до 12.02.2019 г.

През 2019 г. той се снима във филма "Mest i Ask", който все още не е излязъл на екран, а според последната известна информация, се очаква по кината през м.октомври т.г.

След това, почти 2 г. Ибо участва в сериала "Домът в който си роден е твоята съдба", от ноември-декември 2019 г. до м.март 2021 г. включително.

През м.април 2021 г. Ибрахим се снима в минисериала за дигиталната платформа Нетфликс "Птичи полет"

През есента на 2021 г. той се включва в четвъртия сезон на БЗЧ, до 22.05.2022 г., когато го видяхме на снимки от сета за последно 🙂

Както се вижда, Ибо не си дава дълги почивки, така че имаме основание да го очакваме скоро и нека му пожелаем успех със следващия му проект!

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 07:18 от Juls1

# 372
Благодаря ви  за кадрите и описанията на героите

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 08:42 от kmaroo

# 373
Здравейте Blush

В сторито си в инстаграм Netflixturkiye са пуснали следната анкета: "Ако бяхте на мястото на Лале, кого щяхте да изберете"?
Следват снимките на съпруга й и на Кенан.
Може да гласува всеки, който има профил в инстаграм Blush

Виждам, че съпругът на Лале напредва, омъжените жени избират сигурността пред любовта Blush

И визуално сравнение между Ферхат и Искендер Blush

Спорна седмица!

# 374
Джулс, брой едно 10% от отговорилите, че са избрали  Селим,  с удоволствие биха "кривнали от пътя" с Кенан. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам инста, иначе отговорът ми е ясен.
И да избера сигурността, каква полза да лъжа себе си, като изборът ми няма да направи никого щастлив. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт