Нека пък сега Ляле малко да тича след Кенан, като е бягала толкова бързо преди.

Езикът на тялото говори ли говори ... Или е от майсторството на добрата актьорска игра...
и на тях им излезна през носа ). Естествено, като най-слаба брънка във веригата Ръза беше пожертван. И понеже разговора за поканата беше между Риза и Кенан, Риза него държи отговорен, въпреки, че в офиса на Гюл Хакан се опита да го защити и каза, че приятелството е най-важно и Ръза е в екипа от самото началото, но беше отрязан от Гюл В сериала не видях от Хакан проява на некоректност към колеги или приятели. Напротив. Да, методите му на работа са такива, че приема да действат понякога извън въприетия ред, принципи и правила, но не е гадняраът който "подлива вода" на приятели и колеги. Гюл е такава. Държанието й издаваше, че "точи лиги" (прощавайте за израза, но си е така) по Хакан, но знае, че няма шанс с тълпата млади жени за секс около него и Ляле, която боготвори. Сцената с целувката в офиса й с яркочервеното червило беше точно такава демонстрация. Тя си отмъсти като прие отново на работа Аслъ, след като беше изгонена от Кенан, вкара я в екипа, а тя пък нави Мюге за фейк новината и подготвиха преврата срещу Ляле. Атакувайки Ляле удари и Кенан, като него искаше да го задържи, а желае Ляле да е извън борда. И ако Ляле не беше топ новинар, Гюл отдавна да я е изхвърлила точно по тази причина. Тази жена не търпи конкуренция, защото Ляле е и красива жена и доста популярна и е под светлините на прожекторите.
, моята вметка беше с най- добри намерения. Ако си се почуствала засегната от моя пост, моля да бъда извинена.
Изказах само мнение.
, кой от нас е нямал в обкръжението си такава или такива като Аслъ? Някога, преди много години, съм била в такава работна среда и се чуствах точно като Ляле. После пак ми се наложи, в сходна на твоята история. Толкова добре я разбирам, че няма накъде. Най-голямата грешка е да приемаш хората като себе си и да смяташ, че като ти си открит и дружелюбен и помагащ, че и хората са такива. А онова, което приспива бдителността е когато лъскателите те "гладят по косъма" и ти изобщо не се усещаш как попадаш в подмолните им води. Точно като ситуацията с Ляле. Винаги си повтарям: "Не може да искаш от антилопата да бъде алигатор, и от хиената газела" . Всеки си има особеностите на характера, но има някаква граница, отвъд която моя толеранс се изчерпва и вече не мога да ги извиня. Точно като примера с Аслъ - момиче с ангелско личице и демонска душа.

Темата е подобна на един сериал, който излъчиха по EXXEN - Hükümsüz (на български го превеждаха "Пустота"), Бурчин Терзиолу, Ханде Доандемир, Исмаил Хаджъоле и Алиджан Юджесой играха в него и беше много интересен. Този сериал с Бирдже ще е на същата тема. Мисля да го гледам макар, че случаите ще са тежки.
Страхотен психоанализ си направила.
Дарява цялото му състояние за благотворителност в Чукурова. Мисля, че жестът много би се харесал на Хакан. И без това нищо добро не е видял от това несметно богатств, като част от него е от нелегалния бизнес с Акадир, който съсипа щастието му със Зюлейха. А Акадир и Бетюл бягат нелегално за Сирия.