оооо г..ар , ли ще го играе

този намък ли е или бъркам ? много променен
и секунден откъс
https://z-p42.www.instagram.com/p/CeVw46noXW3/
Намък е, да. Играе го някакъв продуцент.

, нито власт, нито богатство, могат да компенсират лишаването й от любов и щастие). Накрая целта вероятно е да се превърне във "втора Хюнкяр". Продължавам да го гледам, защото ми е интересно какво ще стане с останалите герои.

Понеже съм в САЩ сега си включих тв и ахнах! Страхотна режисюра,сценарий,а за актьорската игра съм възхитена
Направих доста стоп кадри.Кенан преспа 1 нощ с младото момиче Аслъ,което мисли,че с това ще си пробие път в кариерата/Кенан е продуцент на предаване/.Разбирайки целта й след вечерта,той я изгони.
..Снимки:

), който обича властта, но с принципи, праволинеен е, няма я гъвкавостта и умението да се вгледа в детайлите и да извлече ползва от тях, защото той е царят на джунглата, заема върха и е е лишен от предимството да вижда онова, което хищната птица вижда отвисоко в небето и правилата на джунглата не важат за нея, защото тя има свои. 

) и я скара със съпруга й, то тя беше причината да събуди "дремещия вулкан" от дълго стаявани емоции и чуства и у двамата мъже. Харизмата й на красива и силна жена ги е държала дълго време до нея заедно, като всеки от тях се е примирявал с другия. И двамата взети заедно за Ляле представляват съвършения съпруг и така тя си е създала идеалният свят, от двама мъже които я обожават и две прекрасни деца. Разговорът им вечерта в хотела в Ескишехир беше много хубав и един от силните моменти. Другият е разговорът на верандата между Хакан и офис бой Юсуф-Бюшбюш. Харесаха ми разбира се и двете сцени на плажа. 

но заглавието е различно- "Помитайки всичко по пътя"