Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Hug
Джулс, и аз вчера се замислих какво искат да ни покажат с хаштаг "истинска любов", ами мотото : "Човек може няколко пъти да обича, но истинската любов преживява веднъж ..." /İnsan çok kez sevebilir ancak #GerçekAşk bir kere yaşanır… Rolling Eyes  При Хакан и Зюлейха аз не виждам и обикновена нежност, камо ли любовно чувство, при тези "шменти капели" от страна на Хакан и вечното цупене и недоверие на Зюлейха. Всичко друго, но да обсъждаш мъжа си външни хора. В случая с Лютвие, как продължал да се вижда с Абдулкадир и Вахап. Ами да си вземе възглавницата и да спи при Лютве тогава, като и споделя всичко.  И как  коментира със  Четин, когато отиваха в гората да се срещнат уж със Чолак, да говори дали Хакан помогнал на Абдулкадир да избяга и да говори как се съмнява в съпруга си. Редно ли е да обсъждаш половинката си с други хора? Защо тогава се омъжи за него? Ами какво да кажем за Хакан? Знае за манията на Вахап към Зюлейха. Не е малко да е влизал в конака, да й е крал вещите й , да се промъква посред нощите, да й реже кичур коса и Хакан  да го знае  и да продължава да контактува с него, както и с Акадир.  И това ще му "изяде главата" накрая.
Как ти се струва? Какво са имали предвид? Стигнах до извода, че може би вземат за пример любовта на Хаминне към Абди паша/Хакан, че тя е неизменна. Joy
Да кажеш Фикрет и Зейнеп, при тях "рибата  е още не в морето, а в океана", макар че по всичко  личи, че накрая ще ги съберат. И там не ми се струва някаква кой зане каква химия, но нали все пак трябва да има щастлив край сериала ще ги сватосат.
 Само нашия Хакан  пак ще го оплакваме. Cry
Кмаро, не само очила ще ни трябват, а и по-висок слънцезащитен крем, защото погледа на Ибо предизвикаква слънчеви изгаряния. Grinning

Рейтинга в тотала е паднал много. Може би повлиян от това, което коментираме.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 17:36 от yakut

# 316
якут, казваш да се оборудваме а

може и с пожарогасител Smile

# 317
Здравейте 🙂

Видях една снимка от минали години, вероятно дамата на снимката съвсем случайно го е срещнала някъде.
Но емоцията е на макс, а реакцията й е същата, каквато би била моята, ако аз го срещна 😀

Хубав уикенд!

# 318
джулс ,  мерси за фотоса
  какво огромно въодушевление  на дамата  от  досега с ибича

# 319
От страницата на Netflix в инстаграм

# 320
джулс , зареждащо начало на деня си пратила с  кенан .мерси

# 321
Испаноезичният KANAL D DRAMA, след проведено интернет гласуване на техния сайт, е присъдил наградата "Най-добър актьор" за 2022 г. на Ибрахим Челиккол, за ролята му на Ферхат в сериала "Черно-бяла любов"

Също и наградата в категорията "Най-добра екранна двойка", заедно с Бирдже Акалай

Бирдже получава наградата "Най-добра актриса"

Сериалът "Черно бяла любов" получава и наградата на Кanal D за най-добър саундтракт

За най-добър турски сериал е избран "Великолепният тандем", с участието на Ибрахим Челиккол и Керем Бурсин в главните роли

Поздравления за Ибо и партньорите му! Heart
Все така, напред и нагоре!

Още - новопубликувани снимки на Ибо, от м.ноември 2021 г., с фенка от Испания

За БЗЧ Blush

Ролята на Хакан Гюмюшоглу, макар и интересна от гледна точка на позицията му на държавен агент,  е твърде лека за актьор от ранга на Ибрахим Челиккол.
Ние, зрителите, не видяхме никакви душевни терзания, катарзис, някакъв преломен момент или вътрешна борба, характеризираща промяната на героя. Ролята приключва със смъртта му и тайните му си отиват заедно с него. Зюлейха не го обикна достатъчно, не му вярваше от самото начало на връзката им. Може би на самата нея три любови за кратък период от време са й дошли малко множко. Но по този начин, тя напълно заслужено си остава накрая сама, без съпруг.
В тази връзка може да се отбележи само, че тримата мъже на Зюлейха в сериала БЗЧ, през 2016 г. са били участници в друг, общ за тях сериал, "Седдюлбахир 32 часа"

Сбогом, Хакан!
Да те гледаме в четвърти сезон на БЗЧ, беше радост! Heart

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 05:31 от Juls1

# 322
Сбогувахме се с Ибо в ролята му на Хакан Гюмюшоглу.Тази му роля и според мен ,не беше  за възможностите ,каквито той има.Защо я е приел,само той си знае,а ние можем да се досещаме!? Smirk
Надеждата ни е на есен да има нов значим проект в който да го гледаме с цялото му артестично амплоа! Hands Pray
Дано днес имаме възможността да видим серии от "Птичи полет" и да се насладим на прекрасния тандем -Ибрахим и Бердже!
В ИГ се появяват стари снимки,но днес публикувани от каста на "БЗЧ" за сбогуване с Ибо.Привлече ми вниманието на второстепенен артист @arifadana2323,който пише за Ибо-Видях те в първия сериал #parsnarkoterör, хареса ми, разбрах, че си красив човек с добро сърце и имах шанс да попадна в същия сериал в Адана, беше ми приятно да те познавам, Желая ти все така успехи.
https://www.instagram.com/p/CeUYwSGoNJn/

# 323
Здравейте!

От профила на Нетфликс в инстаграм, поколение Х срещу поколение Z

Обратното броене до излъчването на сериала е започнало вчера, 2.06.2022, когато Нетфликс са излъчили кратко видео с рекламна цел, показващо и брояч на минутите.
Няколко стоп кадри от него 🙂

Според италианските фенове, излъчването на "Птичи полет" ще е от 13 ч.турско време днес.

Лати, всички знаем, че актьорите подписват договор за участие в проект при готов сценарий едва за първите няколко серии от него. Общоизвестна е политиката в турската киноиндустрия сценарият да се пише "на коляно" и да се променя в движение. Какво ще се случи до края на сериала никой не знае в началото, дори и самите сценаристи 🙂

Да добавя няколко новопубликувани снимки на Ибо от сета 🙂

С малкото детенце Аднан

С актьора Ариф, надписът под чиято снимка Лати е сложила по-горе

Ибо и негов фен на летището в Адана

И една снимка от времето на "Птичи полет"

Хубав ден ви желая, сложих в темата всичко, което видях в нета 🙂

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 10:44 от Juls1

# 324
Здравейте!

От профила на Нетфликс в инстаграм, поколение Х срещу поколение Z

Обратното броене до излъчването на сериала е започнало вчера, 2.06.2022, когато Нетфликс са излъчили кратко видео с рекламна цел, показващо и брояч на минутите.
Няколко стоп кадри от него 🙂

Според италианските фенове, излъчването на "Птичи полет" ще е от 13 ч.турско време днес.

Лати, всички знаем, че актьорите подписват договор за участие в проект при готов сценарий едва за първите няколко серии от него. Общоизвестна е политиката в турската киноиндустрия сценарият да се пише "на коляно" и да се променя в движение. Какво ще се случи до края на сериала никой не знае в началото, дори и самите сценаристи 🙂

Да добавя няколко новопубликувани снимки на Ибо от сета 🙂

С малкото детенце Аднан

С актьора Ариф, надписът под чиято снимка Лати е сложила по-горе

Ибо и негов фен на летището в Адана

И една снимка от времето на "Птичи полет"

Хубав ден ви желая, сложих в темата всичко, което видях в нета 🙂

вече е наличен за гледане в Нетфликс.

# 325
джулс .мерси за разясненията

не съм гледала филма и лично впечатление за ролята не мога да дам 
 предполагам не във всеки проект образа му  трябва да е топ

поне по снимки които виждах,   погледите   на  хакан ми харесваха
    от малкото ми наблюдавани артисти - една роля ги издига на върха ,за ибича мисля ,че е на ферхат аслан 

# 326
Кмаро, аз харесвах Хакан. През 70-те години на миналия век в Чукурова е било малко като в "Дивия запад", всеки е разполагал с оръжие и го е използвал. Включително и жените, и Зюлейха, и Бетюл, а в предишните сезони, които не съм гледала, и Юмит го била правила.
С две думи, на този фон, при положение, че поти всички в това общество са такива, и когато точно Хакан не сме видяли директно да извършва убийства, той не  заслужава да му бъде прикачван епитета "катил", което непрекъснато се пишеше на сайта на продукцията от страна на турските фенове. Те си искаха жестокия Демир и това е! По мое мнение това тяхно поведение на недоволство и на оказване на натиск върху продукцията, може да е повлияло върху сценарийното решение за героичния, но трагичен край на Хакан.

СЦ вместо да изясняват причините и да подкрепят закона, като разкриват и наказват престъпленията, избраха най-лесния начин на действие - "Няма го човека, няма го и проблема", по Сталиновски, съжалявам за паралела. Тайните на героите умират заедно с тях.

Титка, дойдох да коригирам поста си, защото видях, че излъчването на "Птичи полет" е започнало, но както виждам, ти си по-бърза от мен 🙂

От "Птичи полет":
Става атентат в студиото на Лале и тя скача от сцената право в прегръдките на Кенан 🙂

Поколение Z злорадства на инфо в интернет

За съжаление нямам абонамент за Нетфликс, снимките са от чужди профили.

# 327
благодаря отново джулс ,  и за чаровния  хакан
ужас -какви фенове - да оправдават  поведението на насилник
а и влияние върху сюжета да оказват - ми то  от сценаристи на хонорар май няма да имат нужда  някои продукции

и  аз не разполагам с  Нетфликс

# 328
Не се стърпях и си пуснах 1-ви епизод в офиса. Впечатленията ми са много добри.
Няма да издавам спойлери.
Личи си, че Нетфликс наливат пари в продукциите, много високо ниво на изпълнение.
Актьорската игра също е на ниво.
Надменният поглед на Бирдже никой не може да го изигирае по-добре от нея.
Ама наистина е прекалила малко с филърите в скулите. Стои пластмасова, а толкова да я харесвах в Babil и Черно-бяла любов.
Иначе стилът на обличане на Лале е просто убийствен. Но на тази финна фигура на Бирдже, всичко стои много красиво.
И разбира се, Ибо Heart . Няма такъв хамелеон. Гледам го сега, и правя отново сравнение с образа му в Чукурова.
Страхотен е просто.И погледа изпълнен с компнеж към Бирдже. Уф... Такава хубава двойка да са.

П.П ох, страхотен е наш Ибчо, направо не мога да спра да си редактирам поста и да качвам нови снимки.
Толкова е готин докато си пуши пурата. Heart Exl

П.П2 Я, и кой още се появи? Без брада е доста различен.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 14:35 от titka2

# 329
за да не редактираш / ако искаш /  пускам пост
оооо  г..ар , ли ще го играе Stuck Out Tongue
този  намък ли е  или бъркам ?   много променен
и секунден откъс
https://z-p42.www.instagram.com/p/CeVw46noXW3/

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 16:31 от kmaroo

Общи условия

Активация на акаунт