Джулс, и аз вчера се замислих какво искат да ни покажат с хаштаг "истинска любов", ами мотото : "Човек може няколко пъти да обича, но истинската любов преживява веднъж ..." /İnsan çok kez sevebilir ancak #GerçekAşk bir kere yaşanır…
При Хакан и Зюлейха аз не виждам и обикновена нежност, камо ли любовно чувство, при тези "шменти капели" от страна на Хакан и вечното цупене и недоверие на Зюлейха. Всичко друго, но да обсъждаш мъжа си външни хора. В случая с Лютвие, как продължал да се вижда с Абдулкадир и Вахап. Ами да си вземе възглавницата и да спи при Лютве тогава, като и споделя всичко. И как коментира със Четин, когато отиваха в гората да се срещнат уж със Чолак, да говори дали Хакан помогнал на Абдулкадир да избяга и да говори как се съмнява в съпруга си. Редно ли е да обсъждаш половинката си с други хора? Защо тогава се омъжи за него? Ами какво да кажем за Хакан? Знае за манията на Вахап към Зюлейха. Не е малко да е влизал в конака, да й е крал вещите й , да се промъква посред нощите, да й реже кичур коса и Хакан да го знае и да продължава да контактува с него, както и с Акадир. И това ще му "изяде главата" накрая. Как ти се струва? Какво са имали предвид? Стигнах до извода, че може би вземат за пример любовта на Хаминне към Абди паша/Хакан, че тя е неизменна.
Да кажеш Фикрет и Зейнеп, при тях "рибата е още не в морето, а в океана", макар че по всичко личи, че накрая ще ги съберат. И там не ми се струва някаква кой зане каква химия, но нали все пак трябва да има щастлив край сериала ще ги сватосат.
Само нашия Хакан пак ще го оплакваме.

Кмаро, не само очила ще ни трябват, а и по-висок слънцезащитен крем, защото погледа на Ибо предизвикаква слънчеви изгаряния.

Рейтинга в тотала е паднал много. Може би повлиян от това, което коментираме.