Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Сред актьорите в агенцията на Гюзде Йълмаз, освен Демет Йоздемир и Ханде Ерчел, се виждат имена като Халит Ергенч, Ибрахим Селим, Хатидже Шендил, Хазал Кая, Хюмейра и др. известни звезди на турското кино.

Самата Гюзде изглежда близка с Ибрахим. Видях нейна снимка с бебето Али Blush

И е поздравила Ибо за рождения му ден с въздушна целувка Blush

Лати, много ме разсмя последното изречение в поста ти 😀

# 511
Taзи вечер Ибо отново се изевява като DJ в @casamilakazdaglari
https://www.instagram.com/p/ChNW_B2o7Mr/

Пали си цигарата Yum Misc Smoking

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 22:01 от Lati-g

# 512
И току-що публикува тази своя снимка на профила си в ИГ Heart

# 513
благодаря  ви за новостите
и на зрителите за оценката Hands Ok Hand
https://www.instagram.com/p/ChNW_B2o7Mr/?hl=bg
 допълвам от оригиналния dj  с буре

ха ха скици    

успех с   новата  творческата  линия  на ибича

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 21:47 от kmaroo

# 514
Във фен акаунтите на Ибо се говори, че има връзка с актрисата Ipek  Agan. Твърди се, че от 2 месеца били двойка.

# 515
https://www.ahaber.com.tr/magazin/2016/12/29/ipek-ozkok-bebegini-kucagina-aldi

тази дама ли имаш в  предвид
Скрит текст:

# 516
Във фен акаунтите на Ибо се говори, че има връзка с актрисата Ipek  Agan. Твърди се, че от 2 месеца били двойка.

Това няма как да е вярно. Преди малко съпругът на Ипек, Левент Аган сложи своя снимка с Ибо в ИГ. Той също е там с тях. Ето снимката:

На общата им снимка е в ляво, до него е сестрата на Ипек, Ханде. До нея е Ибо и най-вдясно е Ипек.

# 517
джулс ,браво ,развенча този  слух
 е сега ибича като е ерген второ издание нормално да бъде свързан

# 518
Момичета, много интересно стана около Ибо. Нали е прясно разведен  фенките са в истинска чуденка коя е с него - Бирдже или Ипек. Според мен нито една от двете. Склонна съм да мисля като Джулс. Няма как Ипек да е с Ибо и мъжа й толкова спокойно да си говори  с него, че и да споделя общи снимки. Но  сестрата Ханде се е позиционирала до Ибо, по-скоро тя ми се вижда доста съмнителна. Само как се е залепила за него. Joy

На новината за Ибо и Ипек и аз гледах така:

# 519
Ако забелязахте, горе на общата снимка името на сестрата е Ханде Йозкьок, с моминската им фамилия е, което навежда на мисълта, че може би не е омъжена. И тя може да е от горещите фенки на Ибо Blush

Якут, и аз съм на мнение, че Ибо се въздържа от явна връзка с когото и да било. Бирдже му е много навита, личи й по погледите, по думите й, та тя не спира със суперлативите по негов адрес. Та, според мен, той ако е искал, до сега да са станали двойка! Но явно Ибо си има своите съображения. И си остават само приятели, в противен случай и Бирдже щеше да е тук с него.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 00:35 от Juls1

# 520
Добро утро ! Приятен ден!Добро настроение в неделя! Nature Sun With Face Flowers Four Leaf Clover Coffee
Нека се насладим на сутрешното си кафе, в присъствието на Ибо!

# 521

Това няма как да е вярно. Преди малко съпругът на Ипек, Левент Аган сложи своя снимка с Ибо в ИГ. Той също е там с тях. Ето снимката:

На общата им снимка е в ляво, до него е сестрата на Ипек, Ханде. До нея е Ибо и най-вдясно е Ипек.

Благодаря ти за разяснението Hug
Не бях стигнала до там да проверя. Просто ми направи впечатление, че 3 от фен акаунтите на Ибо споделяха тази информация. В един друг пък пишеха, че имал вземане даване с някаква дама, която е в сферата на маркетинга. На мен ми е все тая, важно е да е щастлив.

# 522
Отново се заговори за евентуалното участие на Ибо в  "Семейство".
ПАРТНЬОРИ ЛИ СА?
🔺 ÖzgeÖzpirinçci подписа с адаптацията на сериала #Family на Ay Yapım по Sopranos за Show TV в понеделник.

Също така, според новините, циркулиращи в социалните медии, Ибрахим Челиккол се смята за главна мъжка роля в сериала „Семейство“.

Ще бъдат ли тези двете съвместими?

Мисля,че тази роля ще му "пасне" на Ибо.Интересното е,че Йозге Йозпиринч е съпруга на актьора,който игра в "Птичи полет" ролята на Селим.Сега Ибо може да играе със съпругата му. Yum

# 523
Привет, мили момичета Flowers Hibiscus

Много благодаря, че пишете. Аз минавам рядко, но изчитам всичко и благодаря за новините около Ибо. Аз не следя отблизо личния живот на моите любимци, разчитам на новините на дружките, които имат търпението да събират информацията. Очаквам с нетърпение новия проект на Ибо, защото той е единственият актьор, чийто проекто очаквам специално. Остава си моят любим турски актьор, въпреки че следя много сериали и актьори.

Йозге ми харесва, ще се радвам да си партнират с Ибо. Дано!

Желая ви хубав август и пишете, че да съм информирана! Smile Kissing Heart

# 524
дани ,заслужил си е ибича ,че да ти е любимец сред многото Hands Plus1

успех на   новата му  продукция - дано да се осъществи

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 23:11 от kmaroo

Общи условия

Активация на акаунт