Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 69 293
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, къде паркира те като ходите в Надежда?

Здравейте, има подземен паркинг, първият 1 час е 2лв, всеки следващ 1лв. На мен там ми е най - удобно .

# 256
Ако мъжа ми стои в колата, паркира и пред входа. Но ако трябва и той да влезе с мен, паркира на подземния паркинг. Пред болницата често минава паяк.

# 257
  • Пловдив
Момичета, къде паркира те като ходите в Надежда?
Ако колата ви има газова уредба неможе  да паркирате в подземния паркинг на болницата,може да използвате частния паркинг срещу болницата.

# 258
Момичета, необходим ми е телефонът на д-р Стаменов. Много  ще съм благодарна, ако някой ми го изпрати на лично съобщение.

# 259
Привет,момичета!
Питах и в др. група,но и тук може да имате опит.
Знаете ли дали трябва да мине време след стимулация по дълъг протокол(без трансфер),зада се започне нова пак по същия протокол или може да се възползвам от по-дългото действие на блокиращата инжекция и започна само със същинската стимулация?
Колко дълго е това блокиращо действие на декапептил депо(в моя случай е той)?

# 260
Здравейте момичета! Пациентка съм на клиниката отдавна, но досега не съм писала. Имам едно детенце родено 2017 от 5ти опит ин витро при д-р Персенска. Сега ни предстои да започнем нов опит за второ детенце. Знаете ли дали д-р Персенска ще бъде на работа тази събота? Трябва да почнем стимулация на 2ри ден и най-вероятно ще ми дойде утре.

# 261
Здравейте момичета! Пациентка съм на клиниката отдавна, но досега не съм писала. Имам едно детенце родено 2017 от 5ти опит ин витро при д-р Персенска. Сега ни предстои да започнем нов опит за второ детенце. Знаете ли дали д-р Персенска ще бъде на работа тази събота? Трябва да почнем стимулация на 2ри ден и най-вероятно ще ми дойде утре.
Да на работа ще е, моят час е за петък Blush

# 262
Здравейте,дават ли болничен след трансфер?

# 263
Здравей.  Да дават 15 дни и след +резултат още 30 може да вземете
Здравейте,дават ли болничен след трансфер?

# 264
White Flower здравейте да на работа е в събота аз имам час за Д-р Персенска отскоро съм нейна пациентка.Бихте ли ми казали инвитро процедури направо ли започвате? И как така  5  по фонда ли ? Или самофинансирани 5 инвитро процедури?

# 265
Аз съм пациентка на клиниката от 2014г. Тогава правихме всякакви изследвания, последва инсеминация и три инвитро опита. След това подадох документи за фонда, но тъй като тогава се чакаше по една година да излезе решението за финансиране, докато чакаме направихме още един самофинансиран опит от който се роди синът ни. Междувременно излезе заповедта, но тъй като вече бях бременна я отложихме. Сега я поднових, пуснах си полови хормони, тсх, амх и се разбрахме с д-р Персенска директно да стартираме нов опит.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 22:01 от White Flower

# 266
Аз съм пациентка на клиниката от 2014г. Тогава правихме всякакви изследвания, последва инсеминация и три инвитро опита. След това подадох документи за фонда, но тъй като тогава се чакаше по една година да излезе решението за финансиране, докато чакаме направихме още един самофинансиран опит от който се роди синът ни. Междувременно излезе заповедта, но тъй като вече бях бременна я отложихме. Сега я поднових, пуснах си полови хормони, тсх, амх и се разбрахме с д-р Персенска директно да стартираме нов опит.

Интересува ме по фонда  колко опита има всяка двойка? И евентуално,ако искаме да си самофинансираме сами каква е процедурата?  Как така без да сте минала 4 инсеминаций ще минете по фонда?

# 267

Интересува ме по фонда  колко опита има всяка двойка? И евентуално,ако искаме да си самофинансираме сами каква е процедурата?  Как така без да сте минала 4 инсеминаций ще минете по фонда?
Имате право на 4 опита по фонда. Ние кандидатствахме за финансиране с причина неизяснен стерилитет. За да кандидатствате трябва да имате 4 неуспешни процедури (независимо дали са инсеминации или ин витро). Ние си финансирахме първите 4 процедури (1 инсеминация + 3 ин витро опита), после подадохме документи и докато чакаме да излезе заповедта направихме още един самофинансиран опит. Реално досега не сме използвали фонда, това ще ни е първи опит по фонда.

# 268

Имате право на 4 опита по фонда. Ние кандидатствахме за финансиране с причина неизяснен стерилитет. За да кандидатствате трябва да имате 4 неуспешни процедури (независимо дали са инсеминации или ин витро). Ние си финансирахме първите 4 процедури (1 инсеминация + 3 ин витро опита), после подадохме документи и докато чакаме да излезе заповедта направихме още един самофинансиран опит. Реално досега не сме използвали фонда, това ще ни е първи опит по фонда.
Благодаря! За изчерпателната информация ето сега стана ясно,че не само опити за инсеминация,но и инвитрото се включват,за да стигнеш до фонд.А как само след 1 инсеминация решихте с лекаря да бъде инвитро ли? Аз съм само с една лява проходима тръба  разбрахме от ЦС която ми направи д-р Персенска и още съм на стимулация иска ми се да пристъпим направо към инвитро.

# 269
Всеки лекар преценява спрямо случая, има много фактори - от колко време опитвате, възраст, хормони и др. Ние преди инсеминацията правихме леки стимулации няколко месеца (може би 3 месеца) като таймирахме овулацията и си действахме вкъщи, но не получи. После решихме да пробваме с инсеминация, пак не стана и тогава док предложи директно инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт