Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 69 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
На нас директно ни предложиха инвитро. Спермаграмата на ММ беше много лоша и док каза да проуча документите по фонда.

# 271
  • Пловдив
Момичета честит празник на всички.Пожелавам на всяка една от вас в най скоро време да чуе благата вест,и нека няма дете без майка и майка без детенце.

# 272
Момичета честит празник на всички.Пожелавам на всяка една от вас в най скоро време да чуе благата вест,и нека няма дете без майка и майка без детенце.

Най-хубавото пожелание! ♥️🍀
Бъдете благословени, момичета!

# 273
Здравейте момичета, включвам се с въпрос. Днес ми взеха биопсия, лошото е че незнам как точно ще разбера резултата ,както и цитунамазка. Ако знаете миже ли да ми кажете,моляяя:blush:

# 274
Здравей! Зависи каква е биопсията...  Микробиологичната излиза в приложението (за 3-4 дни), а имунологичната и за имплантационен прозорец - не! Резултатът от имунологичната си разбрах на прегледа, заявих си и разчитане на резултатите за да си ги имам на хартия. Цитонамазката също излиза в приложението... (за 5-6 дни)
Здравейте момичета, включвам се с въпрос. Днес ми взеха биопсия, лошото е че незнам как точно ще разбера резултата ,както и цитунамазка. Ако знаете миже ли да ми кажете,моляяя:blush:

# 275
След имунологична биопсия ми се обадиха акушерките да ми кажат резултата. После с лекаря го обсъдихме на следващия преглед.

# 276
Този месец правих биопсия и контролна такава, като и двата пъти никой не ми звънна. Дали са сменили практиката или е трябвало да си поискам разчитане?

# 277
Правим и двете биопсии имунологична и морфологична както и цитунамазка .Anguished

# 278
Момичета, ако се знае, че ще е директно зет, без свеж трансфер, може ли имунологичната биопсия да се направи след стимулацията? Защото док е планувал първо биопсията и след това стимулация, а на мен ми се иска да се уплатни максимално времето.

# 279
Според мен е хубаво както лекаря е казал първо биопсията,защото и резултата излиза след 2-3 седмици.
Момичета, ако се знае, че ще е директно зет, без свеж трансфер, може ли имунологичната биопсия да се направи след стимулацията? Защото док е планувал първо биопсията и след това стимулация, а на мен ми се иска да се уплатни максимално времето.

# 280
Здравейте, аз пак да питам Blush
Получих от д-р Персенска направление за хистероскопия. Това означава ли ,че мога да мина по здравна каса?Thinking

# 281
Здравейте.
Доколко съм запозната, не може да се прави веднага след стимулация в същия цикъл, т. к. заради самата стимулация и лекарства, резултатът няма да е меродавен.

# 282

Здравей mackata, аз чаках за резултат от цитонамазка 25 дни предупредиха ме работни .

# 283
Здравей те момичета!
Може ли да ми кажете каква е цената на микробиология и цитонамазка? Благодаря предварително!

# 284
Тук може да намерите всички цени, които Ви интересуват.
https://nadezhdahospital.com/polezna-informacia/cenorazpis/

Здравей те момичета!
Може ли да ми кажете каква е цената на микробиология и цитонамазка? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт