Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 69 298
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря много!
И аз го видях, но там не намирам микробиологията.

# 286
35лв е микробиологията.

Благодаря много!
И аз го видях, но там не намирам микробиологията.

# 287
Благодаря много за информацията!
Успешен и слънчев ден!

# 288
Здравейте, дами. Мъжът ми трябва да даде еякулат за вирусология. Въпросът ми е може ли това да се случи вкъщи и да се отнесе пробата веднага? Предполагам в обикновено стерилно контейнерче? И също така влизайки в болницата, през регистратура ли се минава първо, откъдето след това ще ме насочат къде да я оставя? Благодаря ви!

# 289
# 290
Здравейте! Утре ми е първият преглед при д-р Стаменов и исках да попитам дали се спазват часовете или има закъснение?
Благодаря Ви!

# 291
Приготви се с голямо търпение за доктор Стаменов, чака се доста. Поне час и половина, като това е в най-добрия случай. На последното ми ходене за преглед в кабинета с час за 17,30, влезнах в 20 ч.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 15:13 от Nina Nikol

# 292
  • Пловдив
Здравейте! Утре ми е първият преглед при д-р Стаменов и исках да попитам дали се спазват часовете или има закъснение?
Благодаря Ви!
За толкова години нито един път досега не съм влезнала навреме,било то за пррглед,вид манипилация трансфер или каквото и да било друго.Минимум 2 часа и нагоре е закъснението ми,но никога не съм го приемала негативно, винаги съм знаела че е за хубаво и че един ден ще ми се отплати това чакане.Щом ще сте при него се въоръжавате с много търпение.

# 293
Администрацията се държат доста грубо ,имах час преди около година ,за съжаление бях с тежка фрактура и са ми анулирали часа ,от "администрацията ' ми писаха ,че не можели да ми дадат нов час ,неясно защо ми пише една жена - "ръководител администрация", нейна функция ли е това ? Много неприятно и грубо поведение ....

# 294
Здравейте, вчера ми направиха микробиологична и вирусологична биопсия. Качват ли резултатите в приложението и ако не, могат ли все пак да ми ги изпратят примерно по имейл или на хартиен носител на място? Благодаря предварително! 😊

# 295
От микробиологичната биопсия ги качват, другата не съм правила и не мога да кажа.

Успех 🍀🙂

# 296
На мен с МБ взеха някакви проби-уреаплазма и микоплазма/вирусология/  май беше..това изследват заедно с МБ.Излиза в приложението заедно с другия резултат.

# 297
На мен с МБ взеха някакви проби-уреаплазма и микоплазма/вирусология/  май беше..това изследват заедно с МБ.Излиза в приложението заедно с другия резултат.

Ако това е вирусология, да и те излизат заедно с МБ биопсия. 🙂

# 298
Здравейте! Каква е цената на цветната снимка и изследването за имплантационен прозорец?
Благодаря Ви!

# 299
Дали не говориш за имунологична биопсия,а не вирусорогична? Ако да, тя не излиза в приложението, обаждат ти се от манипулационна като излезе резултата,а хартиен носител трябва да се заяви на Информация, водят го "разчитане" и излиза след няколко дни...
Здравейте, вчера ми направиха микробиологична и вирусологична биопсия. Качват ли резултатите в приложението и ако не, могат ли все пак да ми ги изпратят примерно по имейл или на хартиен носител на място? Благодаря предварително! 😊

Цветната снимка е 200лв, като това май е без упойка,а прозореца е 300лв.
Здравейте! Каква е цената на цветната снимка и изследването за имплантационен прозорец?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт