Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 36

• 25 989
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Тук има някои доста необичайни предложения за име с "Н". Нео сигурно е вдъхновено от Матрицата. Неомир... 🤦‍♀️

# 631
  • Sofia
Хрисан - бг режисьор,видях го в надписите на филм от 1942год.

# 632
# 633
Тук има някои доста необичайни предложения за име с "Н". Нео сигурно е вдъхновено от Матрицата. Неомир... 🤦‍♀️
Неонила е по-яко...

# 634
Неонила е име от православния календар.

# 635
Бойчинка

# 636
Миловидна Анастасова

# 637
  • Крайбрежен район
Миловидна, колко хубаво! Heart

Видка
Иванета
Труфка
Атанасия
Станила
Реа
Кристислава

# 638
Миловидна, колко хубаво! Heart
Напомни ми на името Благородна. Познавам такава жена, а дъщеря й е Мила. Simple Smile

# 639
Е стига де - Реа, Рокси... Други имена няма ли, че познаха вече и с кучешките? Rolling Eyes

# 640
Преди малко разбрах за една инфлуенсърка, която разказваше за дъщерите си Найа и Радейа. Видях имената на профила й в писмен вид. 🤯Колкото и да съм толерантна и да уважавам правото на личен избор, това вече минава всякакви граници. Ако трябваше да запиша така дете, директно щях да попитам госпожата дали е чувала, ще в българския език има буква я. Такива хора ще дават акъл на другите, ще са мерило за стил и не знам още какво. Да не говорим за имената, които са пълна измишльотина. Имаше едни вафли, но поне собственикът на фирмата беше по-грамотен и ги бе нарекъл Ная.

# 641
Сега сe сетих за Елиън ( на чист английски си е извънземнo ) 🤨

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 16:45 от Marilyn3

# 642
Победители от конкурс за детска песен:
Елия
Никол-Наоми😳
Ивена
Тициана
😑

# 643
Видислава - млада жена
Парашкев - мъж на средна възраст
2 сестри близначки - бебенца Аделина и Авелина Rolling Eyes
Бебе Миккаела - цял живот ще се обяснява как се пише... Кога ли ще има бум и на Викктории, Теоддори и Никколчета? Grinning

# 644
Децата, наказани с тези имена с двойни съгласни, цял живот ще звучат, сякаш заекват.

Общи условия

Активация на акаунт