Раждане в АГ Варна

• 31 885
  • 398
  •   1
Отговори
# 135
Katq9006, при определени случаи когато се налага се използва пълна, но риска трябва да е оправдан.
Бебето дори и с такава в гръбнака пак се вадят в рамките на 2 мин. Моите бебета са през две минути по документи.
Иначе и мен ме пусна упойката, но докато ме шиха и  ми пуснаха газ да заспя.
Слава Богу бяха ги извадили вече.

И аз се редактирам.
Мислите ли да подадете жалба?
Katq9006, при определени случаи когато се налага се използва пълна, но риска трябва да е оправдан.
Бебето дори и с такава в гръбнака пак се вадят в рамките на 2 мин. Моите бебета са през две минути по документи.
Иначе и мен ме пусна упойката, но докато ме шиха и  ми пуснаха газ да заспя.
Слава Богу бяха ги извадили вече.

И аз се редактирам.
Мислите ли да подадете жалба?
Да ще подам

# 136
  • Вестерос
Направо все едно за друга болница и доктори чета.. Аз раждах края на ноември, секцио, моят анестезиолог беше д-р Ангелов, ако не се лъжа. Имапе и стажанти на операцията, а до зала с мен бяха цял ден и предния към 30 студента. Много съм доволна от всичко като цяло, акушерки, педиатри много добре обясняваха като питаш, дори санитарките бяха приветливи и любезни. Имаше спешно секцио докато бях аз в реанимация и знам, че разместиха насрочени такива. Бях в двойна стая на шестия етаж.

# 137
Tiffany А, сега ми напомнихте. Санитарките бяха единствените, които се интересуваха от нас ( лежахме в стая две жени над етажа с ромките ). Усмихнати и готови да ни помогнат. Оперираха ме в петък , събота и неделя лекар не се вясна при нас.

# 138
  • Вестерос
Ромките са на 4-ти етаж, родилките са на 6 и 7 етаж, на 3 етаж са бебетата, на 2 етаж е реанимация и операционни. На 5 етаж е геникологичното отделение. Кога те преместиха от реанимация в стаята, по принцип 24 часа държат. После сутрин в стаята идваха да мерят температурата на майката и като донесат бебето идват всеки ден педиатър сутрин около 8 часа някъде, а около 7 идваше акушерка да къпе бебето и да го теглят. Около обед идваха /доктор и сестра/ да преглеждат майката, аз имах оплакване, че ме болеше гърба нещо и докторът извика началника на реанимацията, който беше дежурен тогава, да ме прегледа. Включително и в събота дойдоха. А на третия ден от операцията дойде доктор със сестра да ми гледат шефа, махнаха ми лепенката и ми позволиха да се къпя вече.

# 139
Tiffany А, родих в петък 13ч .
В събота ни преместиха, аз избрах да съм с още една жена която роди преждевременно и бяхме без деца  в стаята
затова може би не ни брояха за хора  Sad  .
Тя имаше кърма, но не я искаше, обясниха и какви хапчета да си вземе, а аз исках да кърмя в последствие, но ми се присмиваха, че няма да мога да кърмя близнаци и не ми съдействаха. Търсих информация в нета как да  стимулирам лактацията.
Неделя никой не дойде... значи се поправям евентуално да се е вяснал някой късно на обяд в понеделник за визитация. За целият престой ни посетиха двама лекари по веднъж на ден  рутинно, като единият път вече бе по-обстоен и продължителен разговора на изписването. Сестра ни махна превръзката за да видя как е раната и да я опишат в епикризата.

Та отношение видях само от санитарите и персонала в реанимация.

# 140
Виждам, че не съм единствената недоволна от Д-р Николов. Октомври родих при него планово секцио, което не беше по мое желание. Той ми следеше бременноста, като през цялото време ми обясняваше как бебето върви доста голямо и ще се роди с тегло над 4кг. Началото на 9тия месец ми заяви, че е по-добре за мен и за детето да родя секцио, защото съм щяла да се измъча и на финала сама съм щяла да поискам секцио. Отделно на това, ми обясни че бебето е с увита пъпна връв около врата и било доста опасно, заради големите размери които се очакваше да бъде. Сина ми се роди 3.600, 49см. Абсолютно нормално тегло за естествено раждане, с което смятам щях да се справя. Подчертавам, че деня преди секциото в приемен кабинет той отново го измери 4.400. Хубавата апаратура е важна, но и този който е зад нея трябва да е добър. Пих една студена вода за провалената ми мечта да родя естествено. За мен беше важно, че детето ми е добре и няма усложнения.
На 40тия ден отидох на профилактичен преглед, отново при доктор Николов, като му обясних, че не съм спряла да кървя откакто съм родила. Прегледа ме, каза че матката е затворена и кървенето се дължи на първа менструация. За съжаление обаче, продължих да кървя и през следващия месец, докато около Коледа не започнах да вдигам висока температура, без никакви други оплаквания. След празниците посетих друг гинеколог, който откри инфекция на маточната стена, следствие на която се наложи да пия антибиотик.
Мили дами, на които ви предстои раждане..много добре разучавайте лекаря при когото сте решили да родите и винаги търсете второ мнение. Simple Smile

# 141
Аз родих при него със спешно секцио на 6ия см разкритие, не съм имала избор ма екип, той беше на смяна. Реагира много бързо когато го извикаха за падащи тонове, пукна ми мехура и водите бяха зелени, след 5 мин вече бях легнала на операционната. Понеже исках нормално раждане и му казах, че не искам секцио, думите му бяха "тук решавам аз, два живота сте в ръцете ми".Той, Липчев и Ламада се паднаха на секциото, с пълна упойка бях и всичко мина добре. Детето ми е изплакало вяло след аспирация и механична стимулация, но все пак важното е, че си тръгнахме живи и здрави. Родих 4219 гр бебе, в приемния я измериха 3700. Мога да кажа, че съм от доволните заради бързата му реакция.

# 142
Момичета, разбира се знам, че това не е най-важното, но да си питам- на 6 и 7 етаж телевизорите още ли са с жетони и има ли случайно вифи? 🙄🤣

# 143
  • Вестерос
На 6-ти бяха. Купихме, но не го подкарахме, беше развален нещо в нашата стая

# 144
Знаете дали приемат плащане с карти, или само в брой?

# 145
  • Вестерос
Мисля, че искаха само в брой. Някаква драма имаше покрай това плащане като ни изписваха.

# 146
Знаете дали приемат плащане с карти, или само в брой?
Само в брой

# 147
Здравейте!

Изчетох мненията назад, но не намерих информация с какво точно се различават стаите на етаж 6 и етаж 7. Интересувам се от самостоятелна стая, но има ли значение на кой етаж е? Каква си разликите?

Ако някой има актуални снимки на стаите ще съм благодарна. За съжаление, в сайта на болницата няма такива материали.

# 148
Здравейте!

Изчетох мненията назад, но не намерих информация с какво точно се различават стаите на етаж 6 и етаж 7. Интересувам се от самостоятелна стая, но има ли значение на кой етаж е? Каква си разликите?

Ако някой има актуални снимки на стаите ще съм благодарна. За съжаление, в сайта на болницата няма такива материали.
Аз бях на седмия, съвсем скоро. Мисля, че единственото предимство е климатика, но само през летните месеци. Иначе споделяш баня и тоалетна със стаята до теб. Друго предимство, на което се надявах беше повече внимание, но за съжаление не беше така. Имаше някой акушерки, който обръщаха внимание, други изобщо. Друга разлика бяха креватчетата на децата, на 7мия са с подвижни на лорели, на 6тия са в по обикновенни, но не мисля че е кой знае каква разликата за тях. Леглото беше доста неудобно. Снимка ще ти изпратя на лично.

# 149
  • Вестерос
Аз бях на шестия и креватчето се движеше. Имаше два вида по стаите. С колелца и едни други прикрепени за леглото на майката.
Леглата бяха кофти, да, редях по няколко възглавници и одеяла, за да се подпирам. Беше адската жега ноември.

Общи условия

Активация на акаунт