Раждане в АГ Варна

• 29 612
  • 385
  •   1
Отговори
# 375
А някоя знае ли с какво Адаптирано мляко хранят бебетата? Преди 5г раждах в АГ и тогава бяха с Фризолак.

Аз раждах август и тогава даваха Нан. Иначе козметиката която ползваха също беше на Хип.

# 376
  • Вестерос
Приятелка ражда август и бяха с фризолак. Питайте най-добре

# 377
Началото на 2024г. бяха с Нан.

# 378
  • Варна
Нас на 1юни ни изписаха и към него момент мляко и козметика, които ползват бяха на Hipp.
Бяхме питали жената, която носи млякото и каза, че е Hipp Organic Combiotic 1 и аз затова продължих и вкъщи с него, защото добре му понасяше. Козметиката, с която мият бебета сутрин също е тяхната.
И по същото време на 6 етаж казаха, че млякото е Нестле нан. Къпането беше с козметика на Бебо. 🙄

# 379
Което е още по-странно, защото раждахме заедно 🫠 Аз ходих на всяко къпане и ползваха големите шишета на Хипп на 7ет и до ден днешен като помириша мостричките на Хипп и директно се сещам как миришеше като ми го връчиха, а само кърпичките бяха на Бебо.
А в стаята до мен беше тяхна акушерка, която роди с нас и попита колежките си с какво мляко ги хранят, за да продължим вкъщи и казаха Хипп.
Вече няма да се изненадам да дават различно на бебенцата всеки ден.

# 380
Аз съм питала завеждащата на неонатологията на АГ, която ни е и педиатър и от нея знам, че млякото е Нан.

# 381
  • Вестерос
Моето се роди 2022, беше с фризолак. Предния месец бяха с Хип.

# 382
  • Варна
Аз родих януари. 900 лв избор на екип и по 120 лв на вечер на 7 ет.5 дни.
Козметиката беше Бебо и аз ползвам сега такава и точно както описваш като я помириша се сещам точно за стаята в която ги къпеха.
За млякото....оказа се,че работят с каквото им дарят. Така,че питайте докато сте там. Моят е роден в четвъртък, до неделя е пил едно мляко, после друго. отделно имат мляко за недоносени. Аптамил пронутра и нан комфортис мислч бяха тогава. Накрая му взех мялко каквото прецени педиатърката.

# 383
Аз родих януари. 900 лв избор на екип и по 120 лв на вечер на 7 ет.5 дни.
Козметиката беше Бебо и аз ползвам сега такава и точно както описваш като я помириша се сещам точно за стаята в която ги къпеха.
За млякото....оказа се,че работят с каквото им дарят. Така,че питайте докато сте там. Моят е роден в четвъртък, до неделя е пил едно мляко, после друго. отделно имат мляко за недоносени. Аптамил пронутра и нан комфортис мислч бяха тогава. Накрая му взех мялко каквото прецени педиатърката.

А да попитам имаше ли свиждане в стаята на 7 етаж?

# 384
Не. Има опция с доплащане бащата да види бебето след раждането, но не знам дали не е при секцио това.
При нас - бащата дойде ок. половин час преди секциото, седя в стаята при мен, включително докато ми слагаха абоката, след това мен ме вкараха в операционната на етажа, а той при акушерките, където го обличат с еднократни манта, шапка, маска. Когато извадят бебето акушерката го носи при него, тегли и го повива пред него, дава му да го подържи, после върнаха бебето при мен в операционната и след това отново са го дали на баща му ок.10мин. Бащата чакаше още малко да приключи операцията и да ме вкарат в реанимация и веднага го пуснаха при мен за ок.5мин.
След това нява повече свиждание до изписването, но ти можеш да слизаш до рецепция, ако попиташ някого да гледа бебето - момичето от съседната стая или акушерка.
Това поне беше преди 4месеца.

# 385
  • Варна
Не. Има опция с доплащане бащата да види бебето след раждането, но не знам дали не е при секцио това.
При нас - бащата дойде ок. половин час преди секциото, седя в стаята при мен, включително докато ми слагаха абоката, след това мен ме вкараха в операционната на етажа, а той при акушерките, където го обличат с еднократни манта, шапка, маска. Когато извадят бебето акушерката го носи при него, тегли и го повива пред него, дава му да го подържи, после върнаха бебето при мен в операционната и след това отново са го дали на баща му ок.10мин. Бащата чакаше още малко да приключи операцията и да ме вкарат в реанимация и веднага го пуснаха при мен за ок.5мин.
След това нява повече свиждание до изписването, но ти можеш да слизаш до рецепция, ако попиташ някого да гледа бебето - момичето от съседната стая или акушерка.
Това поне беше преди 4месеца.
Подкрепям.Така знам и аз. Не сме искали бащата да присъства.

Общи условия

Активация на акаунт