Раждане в АГ Варна

• 32 061
  • 398
  •   1
Отговори
# 225
В АГ анестезиолозите са много добри. Щом сте с екип не се тревожете за анестезиолога.

Относно нормално раждане без екип, не мога да кажа нищо. По мое време (преди 6-7) дежурния поемаше такива и много момичета бяха доволни.

# 226
Аз трябваше да съм планово секцио, но около 1 сутринта (10 дни преди плануваната дата за секцио) водите тръгнаха да ми изтичат. Приеха ме, изчаках до 5-6 часа сутринта под наблюдение на всеки 40мин-час и звъннах на следящия ми доктор. Дойде, въпреки че не бе на работа. В документите пишеше, че е друг лекар просто. Явно този, който е бил на смяна. Платих за избор на екип под формата на подобрени условия в реанимация, нещо такова. Благодарна съм, че все пак са намерили начин как да направят, честно казано аз предпочитах да си платя и да ми е спокойно, че ще е същият лекар, с който съм била 9 месеца.

# 227
Аз раждах ноември 2023, бях планово секцио, избрах дата и доктора ми каза, ако тръгне раждане по-рано му звъня и събират екипа. Моя приятелка ражда февруари 2024, но при друг лекар и той й каза, че ако тръгне по-рано няма да дойде. И двете раждания планово секцио. Явно зависи от доктора.

# 228
Може ли да казвате ако не е тайна и кои са лекарите.
Аз съм се ориентирала към д-р Липчев за планово секцио. Някой да има впечатления от него?

# 229
  • Вестерос
Чела съм хубави неща за него.

# 230
Моя доктор беше Танев, той е в екип с Мирчева ♥. Страхотни! Сега отново съм бременна и живот и здраве пак при него ще родя. Приятелката ми при Георгиев, който е в екип с жена си. Началника на отделението.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 16:46 от Eksi

# 231
Аз се следях при д-р Георгиева, раждането беше в екип с мъжа й д-р Боян Георгиев. Чудесни лекари, имах трудна бременност и докторката винаги бе на разположение по телефона и откликваше с извънредни прегледи. Пак бих избрала нея, ако реша да имам второ. 😊

# 232
Може ли да казвате ако не е тайна и кои са лекарите.
Аз съм се ориентирала към д-р Липчев за планово секцио. Някой да има впечатления от него?
Само прекрасни неща за този невероятен лекар. Бих родила още няколко пъти при него без да се замисля, в добри ръце си, няма за какво да се тревожиш.

# 233
  • Варна
Благодаря. Аз съм при д-р Митев, пак ще го питам. Искам при него да си родя, той ме следи. Но се изненадах като ми даде инструкции ако тръгне по- рано какво да правя и да казвам.

# 234
Преди повече от година раждах при д-р Георги Георгиев. Започнахме с естествено предизвикано раждане, завършихме със спешно секцио. В АГ буквално спасяват животи, вечно ще съм им благодарна. На смяна акушерката беше Хюлия, и тя е супер професионалист. Като зазляха нещата, веднага ми пусна кислородна маска, спря банката и викна доктора. Бърза и точна, Господ здраве да й дава! Анестезиологът беше прекрасен, най-милият на света. Само комуникацията с дежурния неонатолог яко ме напрегна, но във Варна това е единственият вариант с неонатология, така че нямаме избор специално за това нещо. Аз бях с избор на екип, вип етаж. Ами, доста са претоварени, това е проблемът всъщност. Не можеш да очакваш прекалено много от претоварени хора, а работата е в условията на голям стрес. Но да, професионалисти са и при спешност действат бързо. Залата за секциото беше готова за минутки.

# 235
Здравейте ! Честита Нова Година . Може ли да ми кажете кой лекар води ЖК в Аг Варна.  В сайта им не мога да се ориентирам . Ваши препоръки ,които прочетох до момента са много полезни и съвпадат със семейство Георгиеви,  защото съм посещавала д- р  Боян Героргиев за лош повдо ,но беше много  внимателен.

# 236
Здравейте ! Честита Нова Година . Може ли да ми кажете кой лекар води ЖК в Аг Варна.  В сайта им не мога да се ориентирам . Ваши препоръки ,които прочетох до момента са много полезни и съвпадат със семейство Георгиеви,  защото съм посещавала д- р  Боян Героргиев за лош повдо ,но беше много  внимателен.

Също така доктор Табакова, доктор Мирчева, доктор Георги Георгиев водят ЖК в АГ.

# 237
Здравейте, обмислям раждане в АГ Варна. Следя се при д-р Желязкова, която не изражда и поради тази причина се насочих към д-р Георгиева като втори лекар, който да ме следи и евентуално изражда. Исках достатъчно време да ме е следил и израждащия лекар, за да знае моята история, да се познаваме и да съм спокойна в неговите ръце. Сега обаче разбирам от темата и от познати жени, че ако реша да раждам естествено или се случи нещо спешно, ще ме изражда който е на смяна, което в един момент обезсмисля моето следене при д-р Георгиева след като ще е все тая кой ме изражда. В този ред на мисли да попитам как точно работят израждащите лекари там, защото споменавате, че работят в екипи, Георгиева с мъжа си, Танев с Мирчева, това означава ли, че двама по двама са на смяна и съответно кои са другите лекари/екипи, които работят там и на които може да попадна, ако се случи спешно да раждам. Другият въпрос е към жените, които твърдят, че са раждали по спешност без значение естествено или секцио и все пак си е дошъл техния лекар, въпреки че не е бил на смяна. Как сте подходили, за да ги уговорите и дали го правят за всеки пациент или си имат сантимент да речем само за пациенти които се следят при тях или само пациенти които са рискови и т.н. И последен въпрос мислите ли, че си залсужава риска да се роди в АГ Варна без избор на екип и на който попаднеш общо взето? Има ли шанс да попаднеш на някой специализант или друг по-неопитен лекар?

# 238
  • Вестерос
Много раждат без екип и са много доволни. За другите неща питай направо Георгиева.

# 239
А за секцио сега колко дни се стои в болницата. Чувам нещо за по 5 дни. И задължително ли е постъпването предния ден и + него ден ли стават общо 5.
Защото при секциото ми преди 7 години постъпването беше по документи, т.е предния ден не съм спала в болницата и всичко на всичко ме изписаха на третия ден. Но тогава правеха ремонт на родилното в окръжна и наплива беше голям.

Общи условия

Активация на акаунт