Ученически олимпиади / Тема №3

• 76 957
  • 532
  •   1
Отговори
# 390
Миналата година са качили списъка с допуснатите на 20. март при дата на провеждане 12. февруари.

# 391
Аз не мога да се ориентирам за Пловдив...чакаме резултати по история, английски и философия. В РУО няма нищо, в сайтовете на училищата също не откривам... Моля някой ако е запознат да даде насока.

# 392
  • Sofia
Рони, може и да им е казал ,специално за теб ще питам.може и въпросите да им каже , миналата година той е писал част от тях.

# 393
Аз не мога да се ориентирам за Пловдив...чакаме резултати по история, английски и философия. В РУО няма нищо, в сайтовете на училищата също не откривам... Моля някой ако е запознат да даде насока.
РУО Пловдив качват избирателно резултатите, а училищата още по-избирателно решават да публикуват или не нещо. Миналата година след като излязоха националните резултати, писах на РУО къде да очаквам да се появят резултатите на останалите  след 2 часа бяха така любезни да пуснат новина на сайта на РУОто. Тази явно ще се процедира по същия начин. И ние чакаме да видим резултати от философията, но даже не ми е ясно кой е координаторът за областта. За история ще се появят резултати на сайта на К.К.Философ, там ги публикуват обикновено след разсекретяване, но не се появяват в РУО.

# 394
Рони, може и да им е казал ,специално за теб ще питам.може и въпросите да им каже , миналата година той е писал част от тях.
Ми, добре.
Скрит текст:
Има една, която е обратното на нормална и последното й плискане беше точно за този човек. Ако сам не може да си се пази, негов си е проблемът, за съжаление. Не е редно да се нарушава регламент. 

Поне една олимпиада е в сигурни ръце. Дидева е на поста си. Да се надяваме.

# 395
61 ученици от НПМГ - страхотно постижение!
За съжаление без седмокласниците.

# 396
  • София
Аз съм супер възмутена какъв протокол извадиха на некласираните по ае в София. Всички в едно, никаква индикация кой кой клас е, все едно това не е вид състезание, а изпит за сертификат. Цялата работа е "дайте да дадем нещо".

В номера на детето петата и шестата цифри показват групата. Първа група са 8 клас и нагоре.
За девети клас темата е била толкова “подходяща”, че всички деца са с резултати събрани в около 30 точки. Сигурна съм, че след “анализ на резултатите” МОН ще си раздадат и премии.

# 397
В София поне може да се видят някъде. В Пловдив резултатите на некласирани за национален кръг са тайна Simple Smile

# 398
Тази година въпросите по география в нашата състезателна група бяха доста трудни. Имаше и въпроси несвързани или поне не пряко свързани с географията - преплитаха се археология, история, география и митология. Нямам идея кой е измислял въпросите, но половинката беше много възмутен от някой въпроси, а той освен, че е археолог, също така е учител по история, и география. Също като  Рони смятам, че учителя  е помогнал на учениците си.

# 399
  • София
Последователи на Ани Кирилова ли виждам тук?

# 400
Ние чакаме за 7 клас по География. Да видим, уж е историчка Simple Smile .Оплака се, че не им давали да си сменят отговора, ако решат ,че е грешен.

# 401
По история също пишеше, че не може да сменят отговор. Явно се проверяват от компютър и затова.

# 402
Последователи на Ани Кирилова ли виждам тук?

Хайде без интриги Simple Smile. Ясно е, че след този скандал, който заформи Анито, учителя ще се опита да се хареса на ученици и родители. Вече с огромно нетърпение чакам резултатите.

P.S. Вчера вечерта научих, че е участвал в комисията по оценяването.

# 403
РУО София град, информация за областния кръг на олимпиадата по география и икономика (с линк за резултатаи 5-6 клас... другите ще почакат)
https://ruo-sofia-grad.com/%d1%80%d0%b5%d0%b7%d1%83%d0%bb%d1%82% … c%d0%bf%d0%b8-21/
А за София област никъде нищо...или поне аз не откривам..И на сайта на училището кординатор...По история  също никаква информация.Училището кординатор е същото...

# 404
  • Sofia
Тази година въпросите по география в нашата състезателна група бяха доста трудни. Имаше и въпроси несвързани или поне не пряко свързани с географията - преплитаха се археология, история, география и митология. Нямам идея кой е измислял въпросите, но половинката беше много възмутен от някой въпроси, а той освен, че е археолог, също така е учител по история, и география. Също като  Рони смятам, че учителя  е помогнал на учениците си.

Ама ти сериозно ли? Бях иронична.

Общи условия

Активация на акаунт