На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Ozdilek ми стана любим department store в Истанбул. Къде се намира в Одрин? Всички търсени марки и видове стока са на едно място, доста по-спокойно и заредено от фирмените магазини. Вече минаваме първо оттам, а после USPA, Pierre Cardin, Benetton и т.н.
Мол Ераста.

# 406
  • Пловдив
Сори за спама, но да попитам как ще организирате транспорта, от магазина ли ви предложиха, или вие си намерихте друг варинат , че това също е много важно ? Ако е много скъп се губи смисъла. Иначе им разгледах сайта и наистина има много хубави мебели.
За всичко,което купихме транспорта до Пловдив е 200 лв.Някои магазини в Одрин предлагат безплатен транспорт,но пак не излиза сметката на фона на по-високите цени.
А този магазин Ozdilek не се сещам къде е в Ераста ?

# 407
Шишеджам в Търговище си е турски завод.

# 408
  • Стара Загора
В сайта на Ераста можете да видите на кое ниво е Оздилек. На етаж - 1, на който е Мигрос, Гратис, Карача, Линенс и т.н.
Чичко гуугъл казва всичко.

https://erastaedirne.com/bg/%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8 … 536-db203513-76f1

# 409
Влизам, за да кажа, че "златният гьол" на Капитан Андреево все още функционира по информация от вчера, въпреки взетото решение да го закриват.

# 410
Е, работи, да. Едва ли ще го махнат от днес за нощес. Поне месец ще мине предполагам.

# 411
Малко над 500 лв струва транспорта на Башкент за една спалня с гардероб и тоалетка до село близо до Пловдив.

# 412
Здравейте! На 04.03 закупих 4 чифта обувки от derimod в margi outlet. Когато се прибрах в България установих, че в едната кутия има 2 различни обувки. Дали ще ми ги сменят при следващото ходене примерно след 2 месеца?
Имат фейсбук страница доколкото си спомням.Свържете с тях и ги попитайте.От кой град сте?
Варна

# 413
Може ли координати
Сори за спама, но да попитам как ще организирате транспорта, от магазина ли ви предложиха, или вие си намерихте друг варинат , че това също е много важно ? Ако е много скъп се губи смисъла. Иначе им разгледах сайта и наистина има много хубави мебели.

Моя близка коментира транспорт от Турция на друга наша позната, която обзавежда ново жилище, доста неща закупени от там, голям диван с лежанка и др.по-дребни мебели, не мога да съм точна за съжаление, защото габаритите са важни, все пак за ориентир ще кажа - 200 лв. до Варна.

# 414
*** За влизане в БГ, все още се изисва документ. Поне до 20.03.22. След това чакаме нова заповед.
————————
Няма да се изискват документи свързани с Covid-19 от хора, които ще влизат в страната през сухопътни, морски и железопътни гранични пунктове.Това означава, че български граждани, които посещават търговските обекти в Одрин и района, вече ще влизат, без да се налага да показват документи за ваксинация или какъвто и да било коронавирус тест. Деца под 12-годишна възраст ще бъдат освободени от изискванията за PCR/антигенен тест и сертификати за ваксинация.
https://www.marica.bg/svqt/strahotna-novina-za-balgarite-koito-h … -na-pazar-v-odrin

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 14:48 от Ellinor*

# 415
  • Пловдив
Ако си пусна паспорта за смяна мога ли да преминавам границата със стария? Още е в срок, изтича ми през месец май.

# 416
  • Русе
Ако си пусна паспорта за смяна мога ли да преминавам границата със стария? Още е в срок, изтича ми през месец май.
Мисля, че няма да си го вземат при подаване, а когато отидеш да получиш новият. Не виждам проблем.

Хора, нашият "Златен гьол" е от години и няма нищо общо с ковида. Наложиха дезинфекцията заради шап-а. Не рабирам защо се учудвате, че все още се събира такса. Това, че от турска страна са казали, не значи, че нашата БАБХ ще го махне.

# 417
Щом паспорта ви не е изтекъл важи до получаване на новия.

# 418
  • Пловдив
Аз сега смених моя, върнах стария като получих новия. И това ме наведе на един въпрос...имам безсрочно пълномощно за един автомобил. Там фигурират ли данни от паспорта и трябва ли нещо да променям? (не е при мен в момента и не мога да видя...)

# 419
Здравейте, пиша актуална информация от преди 3 дни. На 3-ти март чакахме 4 часа на МТ - украинците нямали визи и всеки индивидуално го снимат и затова така бавно беше. Стигнахме границата към 12 часа и към 16 часа вече бяхме в турско, зад нас беше кошмар. Решихме да си купуваме гуми от Кърк, но всичко са вдигнали и нямаше и налични, отправихме се към Чорлу, амииии..... там са по-високи цените и от Кърк, платения паркинг особено, за 2 часа - 25лири. Друго нищо интересно нямаше там. Гуми също нямаше, пак с поръчки. Върнахме се и спахме в Мода хотел (вече за втори път)  в Кърк, страхотен хотел, нов и чист. Горивото за 2 дни се вдигна с 2 лири (20.40 лири дизел и 20 лири бензин) и вече е почти като тука , както на магарешките бензиностанции. Отказваме се сякаш вече да пазарим от Мигрос, всичко обрано или не е изгодно вече. Има повече интересни неща на Онур и на Бим. Такса дезинфекция имаше , и беше 60 лири. На връщане (05.03.22) минахме през Лесово, че да не ни вземат млечните продукти, защото имахме голяма разправия на МТ предния път. Минахме границата за около 20 мин.  Това е общо взето. Цените се вдигат със секунди и не знам дали ще си заслужава лятото да се ходи въобще там, защото цените им на някои неща са както в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт