На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 990
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Тополовград
Тортата изглежда много апетитно. От къде е купена и колко струва.
47 Fevzi Çakmak Blv.
https://maps.app.goo.gl/FevX1PGXWrz2bjCR9
До балабана, сладкарница. Тук на картата е няма защото е стара инф. 90 лири струва. Знам и на друго място, до гратиса в центъра, сякакви сладкиши има. Това е за Лозенград. Взимали сме и от люлебургас торта, мисля си че там има по-голям избор на торти. Пак са 90 лири големите.
Благодаря . Ние ходим до Одрин само.

# 151
Здравейте,да попитам има ли някой да е пазарувал от зоомагазин и как са цените ?Интересува ме машинка за подстригване на котка и храна разбира се.Препоръчайте ми магазин.

# 152
Аз да ви попитам - дали сте попадали, или да знаете къде да намеря щори, но не "ден и нощ", а мисля, че римски се водеха - нещо подобно като тези, но друг десен:
Скрит текст:
Трябват ми за детската стая, но нямам идея под какво име да ги търся. И дали в магазините, където предлагат пердета, или в друг тип магазини?

# 153
Ние си взехме от петъчния пазар щора, обаче за размера ни излъгаха Simple Smile
Предполагам на центъра също имам магазини.
Имам визитка на едни от пазара, защото е хубаво като избереш десен да си поръчаш твоя размер, поне 1,2 дена по-рано. Аз не съм ползвала така услуга. Взех си т наличното и за това така се прецаках, може би !

# 154
Аз да ви попитам - дали сте попадали, или да знаете къде да намеря щори, но не "ден и нощ", а мисля, че римски се водеха - нещо подобно като тези, но друг десен:
Скрит текст:
Трябват ми за детската стая, но нямам идея под какво име да ги търся. И дали в магазините, където предлагат пердета, или в друг тип магазини?
Преди време имаше видео от магазина за пердета зад мол Ераста. Подробно обясняваха и казаха,че изпълняват поръчки за щори по каталог. Има и бг говоряща, така че ще може да се разберете. Мисля, че имат и Фейсбук страница на магазина.
https://youtu.be/zVNy5vDobhQ
https://www.facebook.com/kutluperdetasarim

# 155
  • София / Виена
На някого случвало ли му се е да напазарува и нещо да му вземат на границата (не визирам алкохол и цигари) или да се виждал на някого да му тарашат багажа? Плануваме да пазаруваме, както за вкъщи, така и за малкия (АМ, памперси, каши по няколко опаковки).
Също така търся килимче/постелка за игра за бебче. Освен е-бебек има друг голям бебешки магазин в Одрин?

# 156
Здравейте,

Интересува ме дали излиза по-евтино плащането с карта? 
Как трябва да изчисля курса на лирата - курс купува безкасово от сайта на банката или друг?

Бладодаря!

# 157
  • София / Виена
Зависи от банката, но във всеки случай е по-добре с карта отколкото кеш, но разликата се усеща при по-високи суми. Обадете се на банката си и ще Ви кажат. Някъде няма такса, другаде е около 20ст. На 100лв.

# 158
  • Димитровград
При всички положения е по-евтино от обменните бюра. Колко ще е курса никой не знае, но се колебае около официалния на БНБ. Плащаш и после проверяваш на колко е превалутирано. Simple Smile

# 159
  • Русе
Здравейте, .......
Как трябва да изчисля курса на лирата - курс купува безкасово от сайта на банката или друг?

Бладодаря!
Не можеш да го изчислиш. Две плащания в рамките на половин час минават по различен курс. Като се прибереш и ти мине осчетоводяването, чак тогава разбираш колко ти излиза. Скоро и Белята писа за различното превалутиране.

# 160
Имам въпрос към тези, спали в Унисите  скоро.  Помня, че преди се оплакваха, че им крадяли данните на картите и точели пари. Понеже повечето тук хвалят този хотел, а там не сме спали,  реших този път да го пробваме. Та въпросът ми е дали правите резервация през букинг  или директно през сайта? През сайта им цената е по-ниска, но ми иска плащане при резервация, а не на място и се притесних дали няма да ми копират данните от картата  и да изгоря и аз.

# 161
Вариант е да използвате виртуална карта, ако имате. Зарежда се само необходимата за конкретната транзакция сума и така подобни рискове са сведени до минимум

# 162

За Тekirdağ(Текирда,в турски език буквата ğ не се чете) мога да разказвам много,но темата е за други градове,ако искате да се преместим на ЛС.

Моля, напишете тук Simple Smile
В заглавието са изброени най-близките и редовни дестинации за пазаруване; мисля че все пак ще е полезно инфото..знае ли се, може пък да отскочим и до там Wink
(от миналата седмица ми прави впечатление многото оферти за продажба на апартаменти именно в този град, във ФБ групите)

# 163
здравейте,
предстой ни пътуване до Одрин другата седмица, но нямаме сертификати за Ковид
интересува ме на границата правят ли тестове
благодаря предварително

# 164
  • Димитровград
Твърдо нье. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт